secreteyes28 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sonuçta aynı tezden başka bir üniversitede daha olabilir. bunun yasal düzenlemesi nedir. çok şükür formasyonumu da aldım geçen yıl.kpss yi kazanırda öğretmen olursam geriye dönük herhangi bir işlem yapılır mı yoksa kafam rahat olsun mu. ( bu arada resmen paranoyak oldum uyuyamıyorum :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 5 yılda 270 tane mi ne makale çalana birşey olmuyor sana da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 lisans tezlerini ösym nete geçirmiyordu. geçiriyor olursa bilgisayara veriyorlar. intihalden sıçarsın yani. ama ikiniz de sıçarsınız. diğer eleman da sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 gerçi bu ülkede tırt üniversitelerin intihal için kontrol yaptığınıa inanmıyorum ben tırt bi üniversiteden misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 intihal önemsiz bi suç baya ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 iyi de bir sürü insan yapmıyor mu bunu ? internetten falan bile ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
secreteyes28 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sevgili arkadaşlar tezi sadece parayla yazdırmış olsam neyse adi herifler aynı tezi başka bir elemana daha satmışlar. aynı tezden iki tane olması beni korkutuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 lisans tezini kimsenin salladığı yok kimsenin orda özgün bişey sunma zorunlulugu filanda yok. birebirse danışmana filan patlar en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 secreteyes28 said: sevgili arkadaşlar tezi sadece parayla yazdırmış olsam neyse adi herifler aynı tezi başka bir elemana daha satmışlar. aynı tezden iki tane olması beni korkutuyo :( amaan sanki o tezleri hazırlayan insanlar sürekli yenisini üretiyor sdfasd, kim bilir kaç kişiye daha aynı tez kaktırılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 lisans tezi felsefe ... hiçbişi olmaz hatta gugıla felsefe lisans tezi yazıp ilk linki print edip hocana verdiysen bile hiçbişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
secreteyes28 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sonuçta arkadaşlar mezun oldum ama inanın huzurum kalmadı. şimdi ayrıldığım erkek bu olayı benimle arası bozuk olan kızlar falan da vardı. onlarla bebarer toplu bir şekilde şikayet ederlerse falan diye korkuyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 secreteyes28 said: sevgili arkadaşlar tezi sadece parayla yazdırmış olsam neyse adi herifler aynı tezi başka bir elemana daha satmışlar. aynı tezden iki tane olması beni korkutuyo :( tırt üniversite mi? hangi üni bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 nereye şikayet edecekler ki? ne diyecekler yada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ne ihtilali lan! ekmek makarna alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 secreteyes28 said: sonuçta arkadaşlar mezun oldum ama inanın huzurum kalmadı. şimdi ayrıldığım erkek bu olayı benimle arası bozuk olan kızlar falan da vardı. onlarla bebarer toplu bir şekilde şikayet ederlerse falan diye korkuyorum . bişi olmaz ayn rand severmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 @rasmon: felsefe, tarih, psikoloji.. çağ dışı konular. mesela psikologlar beyin aktivitelerine falan bakıyorlar mı emin değilim. ama kim bakıyorsa o bölüme gitmek gerekiyor bence. "sizin düşüncenizde acaba neden böle bir yaklaşım var?" yerine "beyninizin aktivite dağılımlarında şu bölgelerde anormallikler tespit ettik. şöle bi düşünceye girdiğinizde beyin aktiviltelerinizde beta dalgalarını arttırabiliyorsunuz" etc tedavisini tercih ederim. dolayısı ile felsefede tez bana saçma geliyor. ne konusu merak ediyorum. keza konu falan bile ne yazıcaksın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 5k para yolla baskalarina satmalarini engelliyim. iletisim bilgilerimi pm attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi o başlık ne ya ahhahahahhahahhahah 'lisans tezi bayan' neden bayan yazılı orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dasaaa said: tırt üniversite mi? hangi üni bu? ahaha soruş şekline baksana ajsgd iki ucu boklu değnek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ayşocuum Aristo hakkındaki düşüncelerin nedir acaba, ilkçağ fizoloflarının hangisini daha epistemolojist buluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 başlık çok iyi hakkaten. konuya gelince sanmıyorum ki bir şey olsun, Türkiye sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Borastus said: 5 yılda 270 tane mi ne makale çalana birşey olmuyor sana da olmaz. bu adam bide ege üniversitesinde ha... kimseye söylemeyin ama ege sanılanın aksine çoğu zaman tırt bir okul ayşe bir de bayan yazman.. bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ayşocuum Aristo hakkındaki düşüncelerin nedir acaba, ilkçağ fizoloflarının hangisini daha epistemolojist buluyorsun? vay arkadaş adamın bildiği kelimeye gel. epistemolojist, insan bilgisi/anlaması üzerine çalışmalar yapan kimse, idrak/anlama üzerine çalışmalar yapan kimse merak edenler için benim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar