Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hatta isterlerse mahmut tuncer taklidi yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 lord_gorthaur said: bir zamanlar tatu vardı onlar gibin bunlarda tatu iyiydi baya, özledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 tatunun ana olayı döt sallamak değildi yalnız baya iyiydi şarkıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Myshkin said: tatunun ana olayı döt sallamak değildi yalnız baya iyiydi şarkıları (tu) Serebro yu izleyince mallar, ilgi or.. demeden edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 di said: Lan olm bunlardan etkileniyosaniz gidip atin kendinizi bi yerden. Su kizlar neden vermez video'sunda ki 3 ergen salaktan tek farklari yaslaridir heralde. beyler adam ben cok kiz mictim bunlar umrumda olmaz modunda, alkis pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Wayne said: di said: Lan olm bunlardan etkileniyosaniz gidip atin kendinizi bi yerden. Su kizlar neden vermez video'sunda ki 3 ergen salaktan tek farklari yaslaridir heralde. beyler adam ben cok kiz mictim bunlar umrumda olmaz modunda, alkis pls. Evli erkeğin kendini avutma çabaları vol.4122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 AYAK ÜSTÜ AYAR-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ahah. "Delik olsun tenekeden olsun"cular huzursuzlanmis. Rahat olun gencler. Benim hatun da hatunlari en az benim kadar seviyor. Gayet gamsizim haliyle. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi o evlilik tehlikeli olur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ya muhabbete cuk oturan bi karikatur vardi ama bulamadim bi turlu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hatunlar da, klip de bok gibi. 18+ da değil. baştan sona kötü topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 serebral hemoraj yasadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kardeşim biz ne bedbaht insanlarız be. biz ne şanssız insanlarız be. bu ne biçim memleket be kardeşim. sağına bakıyosun başı kapalı soluna bakıyosun evlenmeden vermem. BİZ NİYE BURDAYIZ BE KARDEŞİM. NEDEN ÜST KAT KOMŞUSU BENİM DİGİTURK ANTENİNİN ÜSTÜNE BİKİNİSİNİN ALTINI DÜŞÜRÜPTE AY ÇOK PARDON CİSTİRYİNGİM SİZİN ANTENE DÜŞTÜ ALABİLİRMİYİM ACABA DİYE GELMİYOR? BU NE BİÇİM MEMLEKET? AİDAT ALMAYA GELİYO AMA BEYGİR YÖNETİCİ. YETER LAN YETER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=74bD7-IsFYw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 adana avare apo oynuyor videosu koyayım dedim ama insanlar kaderine lanet edip kendini öldürür diye vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 di said: Ya muhabbete cuk oturan bi karikatur vardi ama bulamadim bi turlu. =) yaa birak bu isleri cok gorduk senin gibi tipleri cok sindirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Hayirdir usta olayin ne ? Bir yerden bir kuyruk acin var da saldirmak icin bahane mi ariyorsun nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 kuyruk acisi detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Fransuxa said: kardeşim biz ne bedbaht insanlarız be. biz ne şanssız insanlarız be. bu ne biçim memleket be kardeşim. sağına bakıyosun başı kapalı soluna bakıyosun evlenmeden vermem. BİZ NİYE BURDAYIZ BE KARDEŞİM. NEDEN ÜST KAT KOMŞUSU BENİM DİGİTURK ANTENİNİN ÜSTÜNE BİKİNİSİNİN ALTINI DÜŞÜRÜPTE AY ÇOK PARDON CİSTİRYİNGİM SİZİN ANTENE DÜŞTÜ ALABİLİRMİYİM ACABA DİYE GELMİYOR? BU NE BİÇİM MEMLEKET? AİDAT ALMAYA GELİYO AMA BEYGİR YÖNETİCİ. YETER LAN YETER. http://www.youtube.com/watch?v=n6y_HFjzJL4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 di said: Hayirdir usta olayin ne ? Bir yerden bir kuyruk acin var da saldirmak icin bahane mi ariyorsun nedir ? bence senin kuyruk acin var bi onceki yazdiklarindaki usluba bakacak olursak... burda boyle gelipte yok onlara sunlara bakilmaz gibi bir havalar takinmalar gercekten icler acisi, sen anlat esas kuyruk acini bakalim? daha o seviye kizin elini bile tutmamis tipler gelip boyle ahkam kesiyor oturdugu yerden ona guluyorum sadece. senin gibi bilmis bilmis yazanlara tepki vermemek elde degil ne yazikki farkettiysen tartisilanda yine zevk renk meselesi, basta gelip buraya atarli atarli yazipta sonra tepki gorunce kuyruk acin var demen en kolay kacis bileti yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 di'yi gören taunt atıyo arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 arkadaşlar bundan sonra hatunlar hakkında yazmadan önce hatunlarla çekilmiş bir grup fotonuzu muhtara onaylatıyorsunuz (yurtdışındaki arkadaşlar için havalimanlarında ve konsolosluklarda onay masaları mevcuttur) değerlendirmeye alınan kağıtlar bakanlık tarafından da onaylandıktan sonra yorum yapabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar