Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Köy kahve başlığı gibi oldu arkadaşlar ama bu serverda kimler var bir ses verin yaw guildiniz varmı. şöyle bir guild kurma işine girsekmi? geçre benim 3 arkadaş kurduğum bişey var ama çok profesyönel bir oyuncu olmadığımdan bu liderlik bayrağınıda almak istemiyorum. bir oluşuma gidelimmi hep beraber. yada bu başlık için geçmi kaldım nickim: Scorpium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Valar Morghulis [VMOR] ve Dark saga (server değiştirdilermi hiç bilmiyorum oyun açıldığından beri görmüyorum çünkü nerdeyse ) seafarerdeki türk guildleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 vmor'un yöneticileri bıraktı şimdilik. baya casual oldu sırf muhabbete giriyo çoğu kişi. çok türk var ama server'da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Dark saga duruyo Bende buradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Order of Crescent Star [OCS] olarak biz de Seafarer's Rest'deyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 oo herkez burdaymış yaw yokmu babayiğit biri paticik diye açıcak direk guildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 paticik guildi desolationda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ben Blackmarket'tayım :) kendi guildım :P edit: tabi ki seafarer's rest'te ;) edit2: bir de Sultans adlı bir guildla karşılaştım. daha önce birkaç mmo'da karşılaşmıştım. yine çıktılar karşıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ben de burdayim "Kemankes Cemaleddin" olarak :)Su guilde invite alsam iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 DeviantSun said: Order of Crescent Star [OCS] olarak biz de Seafarer's Rest'deyiz. Guildden kimseyi tanımamanın zararları. Bende sizinleyim Oldun'un yancısı olarak. Birde çılgın rizeli diye biri vardı geçen gün gördüm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ben dark saga dayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 nickleriniz nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 cicibeybe said: Birde çılgın rizeli diye biri vardı geçen gün gördüm:D guildde değil tabi serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqxcubEZ2zCzdDRLd3pYZG44NkZFdEFfNXl3VkpFelE Ben bunu yapistirmaktan yoruldum ama alan yetkilisi tag kismina ekleyemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Abi nedir bu sinir belirtme unlemi olarak 'alan yetkilisi' kullanmak, hasta misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 herkes hasta sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bende ordayım buldugum sağ kalan VMOR üyeleriyle duengonlarda falan takılıyoruz. Baya türk var serverde rizeliyide tanıyorum ^^ Ufacık server işte ya yakında hepsini öğreniriz. DS üyelerini seyret görüyorum onlarında %90 ı ayrı bi tripte görmesemde olur yabancılar daha insancıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ne tribindeymişiz? geçen vmor'dan biri ile dancına girdim karaktersizin tekiydi, buna ne diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Dostum amacım tartışma yaratmak değil VMOR'lu da degilim zaten ben.Sadece gördügümü söyledim. Burda bile hemen celalleniyorsun bak :) Güzelce iletişim kuramıyor musun hemen VMOR'a laf falan sanki VMORdayımda DS yi kötülüyormuşum gibi hissettim sen onu yazınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 burda bile celalleniyormuşsun ne demek. ds'dekiler %90'ı tripte yazarken nasıl bir cevap vermemi bekliyordun. ayrıca guild'in %70'i noob nasıl bir trip içinde olabilirler merak içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Normal bir insan gibi kendini %10luk kısımda farz edip sakin sakin konuşacaksın ki sende o %90lık kısımdaki bahsettiklerimden olmuyasın. Edit:"ayrıca guild'in %70'i noob nasıl bir trip içinde olabilirler merak içindeyim." Haksız çıkarmadın beni teşekkürler.Ordan burdan sarkıyorsun adamların alakası bile yokken.Çoğu konuyu okumadı bile büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 guild'den bir kaç kişiyi görüp genelleme yapması yetmemiş gibi, şimdi de benim karakterimi tahlil ediyor. sana iyi günler arkadaşım, sen guild'e laf atmasaydın durup dururken ben de senle tartışıp vaktimi harcamayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Astronom said: Haksız çıkarmadın beni teşekkürler. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 son zamanlarda gandaranın iyicene suyu cıktı,lag ve ikide bir oyundan düşer oldum.Sıra Beklemek te baya uzadı. Geçtim bende medium pop olarak Seafarer Reste rahat ediyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 güçlü kaldı bizim Seafahrer's Rest. rakipler ne zaman değişiyor? aylık puana göre miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar