Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tezsiz YL için ALES kalktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çoğunluk kabul ediyor ara dönemde başvuru olayını.bende yeni tecil ettiricem 2 senelik,o 2 senenin son yarım senesinde yüksek için başvuru yapmayı planlıyorum.
Mesaj tarihi:
tezsizlerde ales kalktigina gore simdi sadece ingilizce, not ortalamasi ve mulakata mi bakacaklar sadece
devlete girmek cok daha zor olacak not ortalamasi dusuk insanlar icin, ama ozeller alir heralde parayi bastirinca
Mesaj tarihi:
alır alır da, devletlerde de o kadar kasış yok tezsize girmek için...ve alınım sayısı da bayağı çok.Finans mühendsiliği boğaziçinde 2.50 ile aldı.
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

mba dediğin programlara zaten genelde şirketler yöneticilerini yolluyorlar. Kişi zaten en az 5-7 sene iş tecrübesi olmadan başvurmuyor. Mesela ford otosan tüm yöneticilerini Koç'ta mba'ye yolluyor.

Boun'da falan tezsiz yapıyor insanlar gayet iş tecrübesi olmadan, üniversite ismi bayağı bir kapı açıyor nitekim (en kötü ihtimalle her görüşmeye çağırılmanızı sağlıyor.)

Devlette tezsiz yapmak bayağı kolay bu arada, tezliye girmekten 100 kat falan kolay hatta, zaten 20 kişilik kontenjanlara 25-30 kişi başvuruyor, o sayının da yarısı hikaye. Benim daha başvurup giremeyen hiç bir tanıdığım olmadı.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Boun'da falan tezsiz yapıyor insanlar gayet iş tecrübesi olmadan,

bu da bişey mi ilk açıldığında zaten az adam başvuruyor diye baya leşti bu programlar microsoft office kullanabilen adam tezsiz software engineering bölümüne giriyordu şimdi allahtan bir iki dil bilmesi lazım diye şart koymuşlar. O da herhalde printf "Hello world!n";
Mesaj tarihi:
Abi genelde yapanlar öyle yapmıyor mu?
En azından ben ve çevremdekiler o amaçla yapıyor.
Çünkü bir çok bölümde lisansta öğretilen bilgiler senin aktif olmak istediğin alandaki bilgileri kapsamıyor,hepsini öğretemiyor doğal olarak...
  • Yeni Oluştur...