df Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 tüh ya 2 ay önce yapsalardı ya başvursaydım kaçtı bi dönem =( baharda mı girsem acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 baharda mı girsem derken? ocakta başvur işte.ama her üniversitenin ki yarı dönemde başvuru almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 çoğunluk kabul ediyor ara dönemde başvuru olayını.bende yeni tecil ettiricem 2 senelik,o 2 senenin son yarım senesinde yüksek için başvuru yapmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ben askerliği yaptım o konuda sıkıntı yok. maksat adı olsun diye kayıt olucam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 tezsizlerde ales kalktigina gore simdi sadece ingilizce, not ortalamasi ve mulakata mi bakacaklar sadece devlete girmek cok daha zor olacak not ortalamasi dusuk insanlar icin, ama ozeller alir heralde parayi bastirinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 tezsiz diyorsan devlete de basiliyor o para diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 alır alır da, devletlerde de o kadar kasış yok tezsize girmek için...ve alınım sayısı da bayağı çok.Finans mühendsiliği boğaziçinde 2.50 ile aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Abi o program 25K TL felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 sakarya uzaktan olan ingilizce de istemiyordu. ben geldim bi zahmet kayıt edin mi diyeceğiz şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 cusss 25k verilir mi lan her sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 abi senin babanın jeti yok mu? jetle bi tur eksik atıversin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 hadi yaa o kadar çok mu finans m. ? öhh maşallah.Bedelli 30K değil miydi zaten, 5bin lira daha verip toptan bitirirsin işi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 finans mühendisliği zaten 25 değil 30 eheh, zaten genelde çalışan tayfa yapıyor anladığım kadarıyla, cumartesi falan ders var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 marmara daha ucuz gibiydi boun 20k+ falan çoğu mühendislik zaten 3 dönem sürüyor bide sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 mba dediğin programlara zaten genelde şirketler yöneticilerini yolluyorlar. Kişi zaten en az 5-7 sene iş tecrübesi olmadan başvurmuyor. Mesela ford otosan tüm yöneticilerini Koç'ta mba'ye yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 1. dönem ile 2. dönem arasında uzaktan eğitim tessiz yüksek lisansa başlanılıyor mu ? bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 dusuncelihayvan said: mba dediğin programlara zaten genelde şirketler yöneticilerini yolluyorlar. Kişi zaten en az 5-7 sene iş tecrübesi olmadan başvurmuyor. Mesela ford otosan tüm yöneticilerini Koç'ta mba'ye yolluyor. Boun'da falan tezsiz yapıyor insanlar gayet iş tecrübesi olmadan, üniversite ismi bayağı bir kapı açıyor nitekim (en kötü ihtimalle her görüşmeye çağırılmanızı sağlıyor.) Devlette tezsiz yapmak bayağı kolay bu arada, tezliye girmekten 100 kat falan kolay hatta, zaten 20 kişilik kontenjanlara 25-30 kişi başvuruyor, o sayının da yarısı hikaye. Benim daha başvurup giremeyen hiç bir tanıdığım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 zaten tezsiz yüksek lisansların amacı belli, yüksek lisans furyasından para kaldırmak. birbirimizi kandırmaya gerek yok o açıdan, biz bizeyiz nası olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 deadwoll said: Boun'da falan tezsiz yapıyor insanlar gayet iş tecrübesi olmadan, bu da bişey mi ilk açıldığında zaten az adam başvuruyor diye baya leşti bu programlar microsoft office kullanabilen adam tezsiz software engineering bölümüne giriyordu şimdi allahtan bir iki dil bilmesi lazım diye şart koymuşlar. O da herhalde printf "Hello world!n"; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 off boun'un sw eng bölümü çok leş hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 gelmeyin olm askere gidin yuksek yapın, yurtdışına gidin. yapcak hiçbişeyiniz kalmadıysa, kaçamıyosanız yapın askerliği. En iyisi bile bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 tezsiz bölüm akademisyen olmayıp da kariyerine katkı sağlamak isteyenin tercihi olmalı ama bizde böyle olmuyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Abi genelde yapanlar öyle yapmıyor mu? En azından ben ve çevremdekiler o amaçla yapıyor. Çünkü bir çok bölümde lisansta öğretilen bilgiler senin aktif olmak istediğin alandaki bilgileri kapsamıyor,hepsini öğretemiyor doğal olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ben ve çevremdekiler askerden kaçmak için yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 var mı şu an böyle birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar