Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VW Polo 2002 az modifiye

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Arabam artık on yıllık oldu. Bir süre daha değiştiremiyecem gibi görünüyor. Artık az bi makyaj yapmam gerekiyor modifiye olayını pek sevmesem de. Orjinal çelik jant bulabilir miyim? tavana folyo güzel durur mu? Camlara da şöyle bir ton film çektirmek istiyorum. Bu film olayının cezası var mı?

edit: araba siyah

Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Camlara da şöyle bir ton film çektirmek istiyorum. Bu film olayının cezası var mı?

Ruhsatta olmayan her türlü film ve koyu cam yasak normalde, ama makam arabası gibi simsiyah yapmazsan sırf film için çevirmiyorlar. Başka bir şey için çevirdiklerinde "baba camlar da filmliymiş" diyorlar, ağzının laf yapmasına veya "çorba parasına" bağlı olarak yazıyor veya yazmıyorlar. Yazılınca da 15 gün içinde söktürmen lazım, 15 günden sonra tekrar filmli yakalanırsan bağlıyorlar arabayı.

Babam geçen gün bir şeyler diyordu "en hafif filmler serbest olacakmış falan filandan dolayı" diye ama sebebi neydi unuttum.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Siyah ise bence pek tavan filmi falan uğraşma. Güzel bir pasta ve cila yaptır, gençleşsin duruşu. Hele ki siyah araç için çok önemli oluyor. Orijinal jantları çıkmacılardan bulabilirsin.

Saygılar.

memlekette jant kapakli satilmayan 2002 polo mu var cikmacidan bulacak :P muhaha
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Eee? Ne yapıldı araca?

Ben bile görsel modifiye yaptım; arka çamurluğa paçalık taktım :P Yağmurda arka camın anında çamur olmasına daha fazla dayanamadım. Çok karizmatik oldu ama... kafadan +5HP :D

Saygılar.

tekerlek uzerinden sallanan, musamba paspastan kesme olanlardan mi?

skoda kamyonet style RULLAZ!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...