paspatur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Selam, Arabam artık on yıllık oldu. Bir süre daha değiştiremiyecem gibi görünüyor. Artık az bi makyaj yapmam gerekiyor modifiye olayını pek sevmesem de. Orjinal çelik jant bulabilir miyim? tavana folyo güzel durur mu? Camlara da şöyle bir ton film çektirmek istiyorum. Bu film olayının cezası var mı? edit: araba siyah Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 paspatur said: Camlara da şöyle bir ton film çektirmek istiyorum. Bu film olayının cezası var mı? Ruhsatta olmayan her türlü film ve koyu cam yasak normalde, ama makam arabası gibi simsiyah yapmazsan sırf film için çevirmiyorlar. Başka bir şey için çevirdiklerinde "baba camlar da filmliymiş" diyorlar, ağzının laf yapmasına veya "çorba parasına" bağlı olarak yazıyor veya yazmıyorlar. Yazılınca da 15 gün içinde söktürmen lazım, 15 günden sonra tekrar filmli yakalanırsan bağlıyorlar arabayı. Babam geçen gün bir şeyler diyordu "en hafif filmler serbest olacakmış falan filandan dolayı" diye ama sebebi neydi unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Selam, Siyah ise bence pek tavan filmi falan uğraşma. Güzel bir pasta ve cila yaptır, gençleşsin duruşu. Hele ki siyah araç için çok önemli oluyor. Orijinal jantları çıkmacılardan bulabilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 paramecium said: Selam, Siyah ise bence pek tavan filmi falan uğraşma. Güzel bir pasta ve cila yaptır, gençleşsin duruşu. Hele ki siyah araç için çok önemli oluyor. Orijinal jantları çıkmacılardan bulabilirsin. Saygılar. memlekette jant kapakli satilmayan 2002 polo mu var cikmacidan bulacak :P muhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 5x120 mi 5x112 mi ne bunun bijon aralığı. şöyle ofsetli 17 + spor yay. makine angaralı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ibiza veya fabia cikmasi da olur. Gobek armalarini degistirince fark kalmaz. olabilicek en yeni gorunum paramecium un dedigi gibi pasta cila , mumkunse boya koruma ile olur. Muhtemelen farlarin mikalari sararip solup gitmistir, temiz far almak aracin goruntusunu yine cok degistirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Selam, Bijon değerlerini verecek olan illa ki VW grubu bir aracın jantı olur. OEM jant önermiyorum kesinlikle. Aracın optikleri de çehresini çok değiştiriyor denildiği gibi. Ön/arka farlarda çizik giderme falan aracı daha diri gösterecektir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bmw disinda bir markada angel yapilmis araca saygi duymam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 buna da mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 http://www-bgr-com.vimg.net/wp-content/uploads/2012/02/angrybirds-space-645x402.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 orjinal blaupunkt teybi artık ihtiyaç karşılamayor. Teyp tavsiyesi de lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 şahsi fikrim, poloya yapılacak modifiyeden pek bir hayır gelmez, apaçi damgası yersin. bence o paraya git bir kaç defa deponu fulle ve gez. ya da, arkadaşın da dediği gibi, gidip parlat, pasta cila yaptır, aracın temiz ve diri gözüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Modifiye den kastınız güc almak mi görsel mi cok ceşitler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 gorsel dusunuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Selam, Eee? Ne yapıldı araca? Ben bile görsel modifiye yaptım; arka çamurluğa paçalık taktım :P Yağmurda arka camın anında çamur olmasına daha fazla dayanamadım. Çok karizmatik oldu ama... kafadan +5HP :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hatchback arabaya şart onlardan yahu, ama görüntüsü çok fena oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 egzoz yaptırt arabaya aynaları yuvarlak ve farklı bir renk yap jantları 18-19 inç ve siyah yap ön tarafta daha bir farklılık istiyorsan havalandırmalı bir kaput bittigitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 paramecium said: Selam, Eee? Ne yapıldı araca? Ben bile görsel modifiye yaptım; arka çamurluğa paçalık taktım :P Yağmurda arka camın anında çamur olmasına daha fazla dayanamadım. Çok karizmatik oldu ama... kafadan +5HP :D Saygılar. tekerlek uzerinden sallanan, musamba paspastan kesme olanlardan mi? skoda kamyonet style RULLAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Selam, Abi taktım ve yağmur yok! Hani yağacaktı?! Arka çeki demirime de nazarlık ile bebek ayakkabısı asacağım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar