Kharon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2012/09/03minipacemanoff.jpg http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2012/09/07minipacemanoff-opt.jpg Diger gorseller Benim hayli hosuma gitti. Stop grubu , arka tampon ve kapi cizgisini ozellikle cok begendim. ayni countryman deki gibi 2 dizel , 2 benzin motor ile sunulcakmis. Burada supriz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Selam, Arka tampon gerçekten hoş duruyor :) Ama tipine baktıkça benim içim daralıyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 fotoğrafı ilk gördüğüm bi 20sn arka farların dış çerçevesini çizen adamın çocukluğunu düşündüm. acaba bunu çizerken gözlüklü babannesini kaybetmesinin acısını mı yaşıyordu? "babannnneee!!! seni ölümsüzleştirecem!" falan mı demişti? yoksa babannesinin ölmeden önceki son isteği olan "yavrııııııım bana çerçevesiz bi gözlük al hıııı?" dileğini yerine getirememenin vicdan azabı ile mi kavruluyordu? kimdi bu adam? neden dertliydi? nasıl oluyordu da bu kadar güzel bir araba poposu çizebiliyorken "üstüne kaş göz gibi far çerçevesi çizsem güzel mi olur gerçekten!" diye heyecanlanmıştı? onu kim üzmüştü? bizi neden üzüyordu? hepsini düşündüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 I ıh. Tombul, eski tencereler gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 little Evoque olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 camlarda bir uyumsuzluk var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Arkadaki paceman yazısı, sonradan yapıştırma gibi duruyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Yeni gelin gibi gözlerini açmış arabaları bir türlü sevemedim ya. Arkası güzel olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 bu kasanin olayi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 sports activity coupe trendinin yolcularindan. countryman ile cooper arasinda bi yerde. bu arada cidden baktikca daha da hosuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Tavanı fena sinirimi bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Selam, Bunda arka koltuk yok değil mi? Yani pek bir kullanışsız olacağı aşikar da. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 countryman gibi iste arkasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Selam, Yani? Çocuklar için mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 oturumu o kadar asiri rahatsiz degil. http://o.aolcdn.com/dims-global/dims3/GLOB/resize/960x638/quality/85/http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2012/09/69minipacemanoff.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ortadan gofrajlı u profil geçiyo lan. o ne oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 kimin vardi countryman i burda, aciklasin asdfas o profil bana hep icine sac, toz, ivir zivir kirintisi falan toplayip pislenecekmis gibi geliyor ilk gordugumden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Bende :) Ön tasarımın aynı olmasına sevindim bir kaç yıl daha kasayı kurtardık kafadan :) Arkası güzel olmuş, o zamanlar satışta olsa belki düşünürdüm ama ön tasarım ile arka tasarıma baktığımızda eski ile yeni'nin başarısız bir kombinasyonu gibi hissettirdi bana. neyse benimki daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 montaj hattını çıkarmayı unutmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 mininin yeni modeller çıkarması hoşuma gidiyor. miniyi seviyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 arka logosu abartı buyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Vodan said: Bende :) profile cevap vermedin asdf bu arada logo debut fotograflari oldugu icin oyle buyuk olabilir. Uretimin countryman ile ayni logoda olacagini dusunuyorum. Kanatlar arkayi ucuracakmis kadar buyuk olmasa gercekten iyiydi. Su hali hafif abarti hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Fotoğraflardaki logo normal boyda aslında, normalden daha büyük değil. Sadece bagaj sacının yüzölçümü daha ufak diye göze büyük görünmüş olabilir. Bir de P A C E M A N farkı ile kocaman stoplar algıyı değiştiriyor sanırım. Ortadaki ray bende böyle değil, arkada 3'lü koltuk var o yüzden çok göze batmıyor. Öndeki ray da hakikaten hiç bir halta yaramıyor çünkü gözlük kabı bile kaysa kaysa 3-4cm ileri geri hareket ediyordur.. Kol dayama falan olduğundan görünmüyor bile zaten. Kirleniyor mu? Evet. Benimkinin kapı içleri ve rayın ortası Bej rengi. Bi süre arabayı temizletmeyince biraz kirli gibi duruyor, rahatsız olup ıslak mendille kendim temizlediğim oldu. :) Yalnız rayın şöyle de bi güzelliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kafasini dolaba vurup sisirmis cocuk sekli vermisler tepesine. on kismi da dogustan gozleri 8 numara cocuk surati var. Arkadan bakinca da soyle arabayi genel olarak kadraja alirsaniz, tost makinesine konmus tostun bir kosesinin bastirilmis diger kisminin halen daha havada oldugu bir izlenim soz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar