Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 Mini Paceman

Kharon

Öne çıkan mesajlar

http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2012/09/03minipacemanoff.jpg
http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2012/09/07minipacemanoff-opt.jpg
Diger gorseller

Benim hayli hosuma gitti.
Stop grubu , arka tampon ve kapi cizgisini ozellikle cok begendim.

ayni countryman deki gibi 2 dizel , 2 benzin motor ile sunulcakmis. Burada supriz yok.
Sosyal ağlarda paylaş

fotoğrafı ilk gördüğüm bi 20sn arka farların dış çerçevesini çizen adamın çocukluğunu düşündüm.

acaba bunu çizerken gözlüklü babannesini kaybetmesinin acısını mı yaşıyordu?
"babannnneee!!! seni ölümsüzleştirecem!" falan mı demişti?
yoksa babannesinin ölmeden önceki son isteği olan "yavrııııııım bana çerçevesiz bi gözlük al hıııı?" dileğini yerine getirememenin vicdan azabı ile mi kavruluyordu?
kimdi bu adam?
neden dertliydi?
nasıl oluyordu da bu kadar güzel bir araba poposu çizebiliyorken "üstüne kaş göz gibi far çerçevesi çizsem güzel mi olur gerçekten!" diye heyecanlanmıştı?
onu kim üzmüştü?
bizi neden üzüyordu?

hepsini düşündüm..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende :)

Ön tasarımın aynı olmasına sevindim bir kaç yıl daha kasayı kurtardık kafadan :)

Arkası güzel olmuş, o zamanlar satışta olsa belki düşünürdüm ama ön tasarım ile arka tasarıma baktığımızda eski ile yeni'nin başarısız bir kombinasyonu gibi hissettirdi bana.

neyse benimki daha güzel

Sosyal ağlarda paylaş

Fotoğraflardaki logo normal boyda aslında, normalden daha büyük değil. Sadece bagaj sacının yüzölçümü daha ufak diye göze büyük görünmüş olabilir. Bir de P A C E M A N farkı ile kocaman stoplar algıyı değiştiriyor sanırım.

Ortadaki ray bende böyle değil, arkada 3'lü koltuk var o yüzden çok göze batmıyor. Öndeki ray da hakikaten hiç bir halta yaramıyor çünkü gözlük kabı bile kaysa kaysa 3-4cm ileri geri hareket ediyordur.. Kol dayama falan olduğundan görünmüyor bile zaten.

Kirleniyor mu? Evet. Benimkinin kapı içleri ve rayın ortası Bej rengi. Bi süre arabayı temizletmeyince biraz kirli gibi duruyor, rahatsız olup ıslak mendille kendim temizlediğim oldu. :)

Yalnız rayın şöyle de bi güzelliği var

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
kafasini dolaba vurup sisirmis cocuk sekli vermisler tepesine.

on kismi da dogustan gozleri 8 numara cocuk surati var.

Arkadan bakinca da soyle arabayi genel olarak kadraja alirsaniz, tost makinesine konmus tostun bir kosesinin bastirilmis diger kisminin halen daha havada oldugu bir izlenim soz konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...