Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Wheel of Time bitiyor!

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Başladıktan 23 yıl sonra bitiyor. 3 ay sonra son kitabı okuyup bitirmiş olacağız, çıkış tarihi 9 Ocak.

Hatırlatayım dedim, okumayanlar seriye dalsın, benim gibi son Winter's Heart'ı okuyanlar ya da çıkar çıkmaz okumasına rağmen 22 yıl önceki kitabı tam hatırlayamayanlar tekrar başlasın The Eye of the World'e.

Abebooks'da tanesi bir dolara bulunuyor kitaplar.
Mesaj tarihi:
Abi ilk kitabina 2 kere basladim, ikisinde de son 100 sayfada biraktim sacma sebeplerden. 3. kere baslamayi hic mi hic istemiyorum ama seriyi de gayet merak ediyorum.

Tekrar okumadan cat diye devam edecek kadar da hatirlamiyorum. First world's problem gibi oldu ama naapsam bilemedim. =)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Abi; ben okumadıklarımı nasıl ucuza bulacağım derdindeyim, sen en yakın sahaftan tanesini 2-3 liraya alabileceğin bir yerdesin. Ayıp oluyor ama =)

Hatırlıyorsan az çok Wikipedia'ya bakıp ikinciye geç?
Mesaj tarihi:
öldü be. son iki kitabı brandon Sanderson yazdı. ilki çok başarılıydı güzel toparladı ama ikinci yazdığını beğenmedim, 3 kitapta bitireyim diye üstünkörü bi iş yaptı.
Mesaj tarihi:
son kitabın prologue'unu satışa çıkardılar. almak isteyen olursa dragonmount.com $3'a epub ve prc olarak satıyo. abd fatura adresi gerekli, borderlinx.com'a kayıt olarak edinebilirsiniz.

prologue'un yarısı talmanes'in gözünden caemlyn'deki savaşı anlatıyo. diğer pov'lar:
http://www.tor.com/stories/2012/04/a-memory-of-light-prologue-excerpt
slayer
egeanin/leilwin
aviendha
androl
moghedien

güzel başlangıç olmuş kitaba. sanderson epey merak edilen bikaç konuyu (blight'taki red-veil aiel'ler, taim, graendal'a ne olduğu) en baştan açıklığa kavuşturmuş.
Mesaj tarihi:
vaako51 said:

abi nasıl tekrar okuma isteği gelmez anlamadım 3 kere falan okudum seriyi. son kitap çıkınca bi tur daha döneceğim.

Abi iş çok yoğun zaten
Kitap çizgi roman vs okumaya günde max 1 saat ayırabiliyorum
Ne kadar zamanda biter o seri tekrar ofofofof
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İlk 8 kitabu 2 kere okudum zaten, onların
zerinden hızlıca geçtim sayfa çevirip güzel yerleri okuyarak. Winter's Heart'i tam hatırlamıyorum ama, onun hepsini okuyacağım, sonra sona doğru devam.
  • 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Eski çevirilerin çıkış tarihine bak, hesapla. Bilmiyorum. Phoenix ilk kitabı çıkardığında güzelliğine kanıp almıştım, çeviri de iyiydi çok; öteki yayınevinden çıkanları almadım ama hiç.

Ne güzeldi ama o Phoenix baskısı be!
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu aralar saracak seri arıyordum; aklıma Zaman Çarkı geldi ama tamamlanmamış serilere başlamak sancılı oluyor. Kitaplar bittiğinde yenisi çıkana kadar bekle, yenisi çıkmaya yakın çok zaman geçtiyse baştan başla vs. Küçükken Harry Potter'ın beşinci kitabını beklerken yaşadım onu. Sanırım bir beş yıl bekledim. Nasıl sarmış ama seri, ben de Hogwarts'a gideyim diye tıfıl tıfıl dolaşıyorum. Kadın sonra yazmayı bıraktı, hayatımdan beş sene çaldı. İlk dört kitabı defalarca okudum.

Son kitap çıksın bütün kitapları toplu alayım.
  • Yeni Oluştur...