Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Başladıktan 23 yıl sonra bitiyor. 3 ay sonra son kitabı okuyup bitirmiş olacağız, çıkış tarihi 9 Ocak. Hatırlatayım dedim, okumayanlar seriye dalsın, benim gibi son Winter's Heart'ı okuyanlar ya da çıkar çıkmaz okumasına rağmen 22 yıl önceki kitabı tam hatırlayamayanlar tekrar başlasın The Eye of the World'e. Abebooks'da tanesi bir dolara bulunuyor kitaplar.
di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Abi ilk kitabina 2 kere basladim, ikisinde de son 100 sayfada biraktim sacma sebeplerden. 3. kere baslamayi hic mi hic istemiyorum ama seriyi de gayet merak ediyorum. Tekrar okumadan cat diye devam edecek kadar da hatirlamiyorum. First world's problem gibi oldu ama naapsam bilemedim. =)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Abi; ben okumadıklarımı nasıl ucuza bulacağım derdindeyim, sen en yakın sahaftan tanesini 2-3 liraya alabileceğin bir yerdesin. Ayıp oluyor ama =) Hatırlıyorsan az çok Wikipedia'ya bakıp ikinciye geç?
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Tekrar okuyasım yok hiç ama wikiye falan bakarken hatırlayamadığım o kadar çok olay görüyorum ki:/ Nasıl unuttum ben bunca şeyi peh
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi nasıl tekrar okuma isteği gelmez anlamadım 3 kere falan okudum seriyi. son kitap çıkınca bi tur daha döneceğim.
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bende bi 3. turumu atıyım istiyorum son kitap öncesi ama vakit bulamicam galiba :/
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yazarı 23 sene boyunca en ekmek yemiş ya.. resmen wheel of time dan emekliyim diyordur şimdi
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 öldü be. son iki kitabı brandon Sanderson yazdı. ilki çok başarılıydı güzel toparladı ama ikinci yazdığını beğenmedim, 3 kitapta bitireyim diye üstünkörü bi iş yaptı.
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 son kitabın prologue'unu satışa çıkardılar. almak isteyen olursa dragonmount.com $3'a epub ve prc olarak satıyo. abd fatura adresi gerekli, borderlinx.com'a kayıt olarak edinebilirsiniz. prologue'un yarısı talmanes'in gözünden caemlyn'deki savaşı anlatıyo. diğer pov'lar: http://www.tor.com/stories/2012/04/a-memory-of-light-prologue-excerpt slayer egeanin/leilwin aviendha androl moghedien güzel başlangıç olmuş kitaba. sanderson epey merak edilen bikaç konuyu (blight'taki red-veil aiel'ler, taim, graendal'a ne olduğu) en baştan açıklığa kavuşturmuş.
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 vaako51 said: abi nasıl tekrar okuma isteği gelmez anlamadım 3 kere falan okudum seriyi. son kitap çıkınca bi tur daha döneceğim. Abi iş çok yoğun zaten Kitap çizgi roman vs okumaya günde max 1 saat ayırabiliyorum Ne kadar zamanda biter o seri tekrar ofofofof
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 İlk 8 kitabu 2 kere okudum zaten, onların zerinden hızlıca geçtim sayfa çevirip güzel yerleri okuyarak. Winter's Heart'i tam hatırlamıyorum ama, onun hepsini okuyacağım, sonra sona doğru devam.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Ben towers of midnight'ı daha yeni okuyorum.
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 son kitabı bitirmiş brandon amca, yayıncısına teslim etmiş diye duydum doğrumudur. eğer oyleyse tahminen nezamana türkçe'ye çevrilirki bu.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Eski çevirilerin çıkış tarihine bak, hesapla. Bilmiyorum. Phoenix ilk kitabı çıkardığında güzelliğine kanıp almıştım, çeviri de iyiydi çok; öteki yayınevinden çıkanları almadım ama hiç. Ne güzeldi ama o Phoenix baskısı be!
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Gümüş işlemeli siyah wot baskısı en iyisiydi evet
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 iki üç ay sürerse tekrar başlıyayım diyorum 5. tur olacak. okuyacak kitabım kalmadı, birileri yurtdışına yerleşsede kitaplarını bana satsa :)
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 5-6 ay sürer kitap çıktıktan sonra ki daha çıkmasına var baya
jowu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yazı bulur heralde. tüm seriyi tekrar okumak için yeter :D
Angrboda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Bu aralar saracak seri arıyordum; aklıma Zaman Çarkı geldi ama tamamlanmamış serilere başlamak sancılı oluyor. Kitaplar bittiğinde yenisi çıkana kadar bekle, yenisi çıkmaya yakın çok zaman geçtiyse baştan başla vs. Küçükken Harry Potter'ın beşinci kitabını beklerken yaşadım onu. Sanırım bir beş yıl bekledim. Nasıl sarmış ama seri, ben de Hogwarts'a gideyim diye tıfıl tıfıl dolaşıyorum. Kadın sonra yazmayı bıraktı, hayatımdan beş sene çaldı. İlk dört kitabı defalarca okudum. Son kitap çıksın bütün kitapları toplu alayım.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Son kitap çıkana kadar anca okursun zaten öncekileri, sonuncusunun eli kulağında.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Çıktı.
Öne çıkan mesajlar