DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 giderken yanımızda neler götürelim/götürmeyelim tavsiyesi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Yüklü bavulla gitme taşımak eziyet oluyor. Traş bıçağın, havlun ve terliğin olsun. Tırnak makasın olsun, askeri dükkandan alınma iç çamaşırların olsun. Kantaşı mantaşı falan çok gereksiz. Kitap al yanına bi iki tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Kantaşı ne la. Bir de krem vs alabiliyor muyuz, atıyorum Bepanthene tarzı hana yara çizik mizik olursa diye, veya el ve yüz nemlendiricisi mesela. Kitabı soracaktım ben de kitap oluyor heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kantasini ben de bugun ogrendim, hediye verdiler. bot icine koymaya vatka (vatka dimi bunun adi?) da aldim. mantar icin bir seyler bir de pudra dediler. onun disinda adam ne satiyosa bende olmayani alacagim iste. casio saati de unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 donu falan kantinden alirsiniz ucuz oluyor orda herseyi alırsınız orda ucuz hem disaridan asker malzemesi satan sivildeki dukkanlara kaziklanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Kantaşı hızla traş olurken yüzünü kesersen kanamayı durdurmak için mi ne bi zamazingo. Çok gereksiz bişey. Fistanın dediği bi yerde doğru çoğu malzemeyi zaten kantinlerde bulabilirsin ama tedariksiz gitme. Bakarsın sapa bi birliğe düşersin, ilk günlerde zaten kantinler hınca hınç dolu falan çamaşırsız çorapsız kalma. Üç beş al yanına ama satıcının her verdiğini de alma. Bide bak pudrayı unuttum evet. Küçük paketle falan diil bildiğin büyük purdalardan götür her gün çorapların içine boca et. 5.5 ay boyunca aynı botu giydim bana mısın demedi. Tabi ikinci önemli faktör çorap. Askerde adam gibi çorap bulamadım hep dışardan aldım, siyah uzun havlu çorap bulursan ondan bol bol al öyle git. Ve aynısından bulamazsan onları atma yıka. Kantinlerde satılan dandik ince çoraplarda bot daha rahat vuruyor. Sağlam çorap + bol pudra = ayağı rahat asker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 şu an açıklanıyor nereye düştüğümüz. daha doğrusu kkk'nin sitesine girebilenler bakabiliyor. bakan çıkabilir mi giremiyoz yea gerçi niye yazdıysam, giden herkes biliyor zaten şu an açıklandığını sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 hadi bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 cep telefonundan girebilmiş bir arkadaş, uğraşanlar varsa haberleri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 of bir sene önce bu zamanlar yusuf yusuftum ya hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 axedice tavsiyelierini dinleyin. gerek askere gitmeden gerek askerde onun sayesinde hayatta kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 nereye gittiğinizi yazın lo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 acemi hatay serinyol / kmaraş jandarma çıkan olursa söyleisn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 açılmıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 goldbären said: axedice tavsiyelierini dinleyin. gerek askere gitmeden gerek askerde onun sayesinde hayatta kaldım. Sen askerligi geri hizmette pattis soyarak yapmadin mi lan? Bicak tutmsyi mi ogretti baltazar sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yanlış anlatmışlar. öldürdüğümüz teröristlerin kafa derilerini soyuyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Hey yavrum hey, kac kulak var koleksiyonunda sdfsfgx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 lan hala öğrenemedim millet yatsa zıbarsa ne iyi olacak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 karaman jandarma genel komutanlıgı kısa dönem NAYSSSSSSSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 giren çıksın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ahah nolax nası bi stres yau seninki heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sorma abi üniden arkadaşa şırnak çıktı refleshlemekten parmaklarım aşındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Herkese hayırlı tezkereler. Arkadaşa şırnak çıktıysa şırnak şansı azaldı demektir o açıdan bak sdf Ayrıca kötü haber tez ulaşır mantığını da kullandığımızda iyi bi yer çıkacaktır inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 şırnaka gidenler %100 ölüyor diye bişey yok ki. hem bizim dönemimizde amasyada kısa dönemler ölmüştü. afyonda bomba sayarken de gidebilirsin. gg her yerde gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 aynen nolax abdestsiz gezme yine de sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar