stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bu tabloda 7 ideal gibi gözüküyor. 7-8 arasında dağlar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Evet 7 en mantıklısı bariz, sahip olduğumuz MF'yi 575'den 650'ye çıkaracaz diye 3 kat fazla hp kesilmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Beyler 1.05 patch notları yenilenmiş.... Kırmızıyla belirtmişler. Tekrar bakmanızı öneririm. Özellikle wizardlarla AMAAAAAN Banane lan wizardtan. Aha buna bakın siz yeter. -The location of Legendary items will now be marked by a column of light as well as a ping on the mini-map the first time they drop, and a new sound has been added. Ya da bu alttaki daha bi önemli sanki. -The chance for Legendary and set items to drop has been doubled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ilki zaten vardı, ikinci yeni eklenmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mecbur böyle yapıcaklar yoksa sittin sene kimse ms lvl 10 da oynayamaz, demi god olmak lazım onun için. Piyasaya yeni lgnd item sürücekler mi ben onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 1.05'te lvl63 ring, amulet ve class spesific itemlar (Mighty belt vs.) sürülecek. Nagelring, Unity falan geliyor zaten. Fazlasını beklemiyorum açıkçası. 1.06'da gelir ama:D Blizz'in sürekli yeni itemlar pompalayacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 http://i.imgur.com/0gqTx.png 1.05 dropmuş bu fake değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Her patch statlari yukseltiyorlar. Nice move. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 pvp ne oldu ne zaman geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 o amuletten sonra ben de indiriyorum şuan ptr, gına geldi lvl 51-52lerden act3de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 oyun release olduktan sonra pvp yi ekleyecekler herhalde beta daha bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ptr ı yüklemeye çalışıyorum 8.25 gb remaining diyor normal mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kiymaliborek said: Her patch statlari yukseltiyorlar. Nice move. neyi yükseltmişlerdi daha önce statlarla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 8gb mış lan harbi. o kadar veriyle 2 tane oyun yapan var be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 8gb çok bea... Patch ne zmn geliyor ki daha 20 gün fln varsa indirilebilir tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Aluriel said: kiymaliborek said: Her patch statlari yukseltiyorlar. Nice move. neyi yükseltmişlerdi daha önce statlarla ilgili? Legendary ve set itemlarını "özel" hissettirecek şeyler getirceklerdi. Onun yerine 1 tane "jenerik" özellik ekleyip statlarını yükselttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 legendarylerin çoğuna eklendi özel hissettirecek bişeyler işte. ama yukarıdaki ringin bunla pek alakası yok. ilvl 63 rare ring bu, max statlar değişmiş gibi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 aluriel bi kere de biriyle aynı fikirde ol be adam hep atar hep atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ben alıyorum onun atarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 monster lvl barbar kardişler bi dps-resist falan söyleyip bi de hangi lvlda oynadıklarını söyleyebilirler mi. 300 kbs ile indiriyorum kaç saattir inmedi client işsize bağladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Valla indir ama ptr'a giremeyebilirsin. bkz. ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 error 12 alıyorum, girmedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Myshkin said: error 12 alıyorum, girmedim ben de server kapalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ben denediğimde açıktı server. bu hatayı alan yığınla insan var official forumlarda, uzun zamandır çözülmemiş problemleri küfrediyor hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Bu arada PTR'de olan orda kalıyor dimi yanlış bilmiyorum ? yada yanlış biliyorum ,çünkü baya PTR çıktığından beri 7/24 onu oynayan insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar