kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 diablonun pvpsini bu kadar tartışmanıza bile şaşırdım ben. çerezden öte olmaz ya. derdiniz natalya bonusu olsun sadece, daha ne dengesizlikler olacak o pvpde.
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Natalyanın ne bonusu var ki incelemedim hiç ? Birde şu barbarın ww disconnet bugı için hala bişeyden bahsetmiyorlar mı ? Artık her 3-4 run'da kesin disc oluyorum. Herkez yaşıyor heralde ww build ile
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Yoo bende öyle bir sıkıntı yok dün gece 5-6 run attım bir kere disconnect problemi yaşamadım.
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Şaka mı ? Ben ve 3 arkadaşım sürekli ww buildde disc alıyoruz. Yani 1 günde 5 run atıyorsam 2'si garanti disc yiyorum. Çok sinir bozucu tam 5 stack yapıyorsun disc yiyorsun. Forumda bununla ilgili bir çok konuda mevcut yani genel bir sorun.
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 single'da skilleri en az birer kez kullanmadan, haritada bilinmedik yerlere gidince ya da farklı bi yaratık gelince takılıyor bende. 5 dk oynadıktan sonra gidiyor ama takılmalar. sistemle alakalı değil ama takılma yokken herşey açık oynuyorum rahatça. var mı bunun bi çözümü.
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 kzpmaza said: single'da skilleri en az birer kez kullanmadan, haritada bilinmedik yerlere gidince ya da farklı bi yaratık gelince takılıyor bende. 5 dk oynadıktan sonra gidiyor ama takılmalar. sistemle alakalı değil ama takılma yokken herşey açık oynuyorum rahatça. var mı bunun bi çözümü. O sorunda genel. Diablonun yapısından kaynaklanan bişey. Sabit diskin SSD olmadıkca bu sorun hep olucak. Bende 7200rpm raid 0 westerng digital disklerim var. Buna rağmen farklı haritalara gidince aşırı takılma yaşıyorum sonra düzeliyor. Arkadasımda SSD var sorun yok kaymak gibi. Forumda moderatorler bu sorunla ilgili çözüm yazmışlardı. USB diske diablonun bir dosyasını kurup oradan okutuyorsun falan filan cafcaflı bi işti. Yani ya ssd olucak ya o flash disk taktiğini yapıcaksın.
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 stormeagle said: Şaka mı ? Ben ve 3 arkadaşım sürekli ww buildde disc alıyoruz. Yani 1 günde 5 run atıyorsam 2'si garanti disc yiyorum. Çok sinir bozucu tam 5 stack yapıyorsun disc yiyorsun. Forumda bununla ilgili bir çok konuda mevcut yani genel bir sorun. aga bende yaşıyordum aynı sıkıntıyı, geçti çok şükür. Ama bayağı bi malzeme oldum paticiğe.
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 stormeagle said: kzpmaza said: single'da skilleri en az birer kez kullanmadan, haritada bilinmedik yerlere gidince ya da farklı bi yaratık gelince takılıyor bende. 5 dk oynadıktan sonra gidiyor ama takılmalar. sistemle alakalı değil ama takılma yokken herşey açık oynuyorum rahatça. var mı bunun bi çözümü. O sorunda genel. Diablonun yapısından kaynaklanan bişey. Sabit diskin SSD olmadıkca bu sorun hep olucak. Bende 7200rpm raid 0 westerng digital disklerim var. Buna rağmen farklı haritalara gidince aşırı takılma yaşıyorum sonra düzeliyor. Arkadasımda SSD var sorun yok kaymak gibi. Forumda moderatorler bu sorunla ilgili çözüm yazmışlardı. USB diske diablonun bir dosyasını kurup oradan okutuyorsun falan filan cafcaflı bi işti. Yani ya ssd olucak ya o flash disk taktiğini yapıcaksın. anladım sağolasın. mantıklıymış usb flashların ilk tanıma hızı mı öyle bişeysi ssdlerden bile hızlı diye duymuştum bi ara. hemen bi 16 gblık flash alıyım o zaman.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 stormeagle said: Şaka mı ? Ben ve 3 arkadaşım sürekli ww buildde disc alıyoruz. Yani 1 günde 5 run atıyorsam 2'si garanti disc yiyorum. Çok sinir bozucu tam 5 stack yapıyorsun disc yiyorsun. Forumda bununla ilgili bir çok konuda mevcut yani genel bir sorun. Şaka değil, dalga falan geçmiyorum. Yani dediğin gibiyse aman nazar değmesin diyim ben.
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 stormeagle said: Natalyanın ne bonusu var ki incelemedim hiç ? Birde şu barbarın ww disconnet bugı için hala bişeyden bahsetmiyorlar mı ? Artık her 3-4 run'da kesin disc oluyorum. Herkez yaşıyor heralde ww build ile Normalde DH 1 disc/sn alıyo ya. Legacy Natalya Set 3disc/sn oluyo. Bu da pvpde tam dhye vuracam derken dhnin her zaman sana "Naniiik" yapacak kadar disiplini olması demek. Mitigation falan hikaye. Ayrıca D2'nin pvpsine bayılırdım. Dengesizlikler şu bu. Evet vardı. Ama deli gibi zevkliydi... Dengesiz yapmaması gereken blizzard. D3'ün ateşinin hala pek çok insanda devam ediyor olması 10larca saat boyunca farm yapıp 0.5'ten 1 item bulmak istemesi değil. PvP'nin bir gün oyuna gelecek olması :D
jowu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ben de ww barbarım ama dc falan hiç yemedim. çok yaratık topluyoruz sonuçta, fps 5'e kadar düşüyor ondan olmasın sizin disconnectler?
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Bilmiyorum ama belirli kişilerde bu sorun oluyor. 25+ sayfalık konular var blizz forumlarında. W7 64 bit kullanıcısıyız. İşletim sisteminde mi, yoksa oyunun bir configindemi oyunun kendisinde mi bir sorun var açıklama yapılmamış hiç.
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 bende de yok böyle bi sorun, vista 32bit.
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ww build dc sorunu bendede mevcut.. 64 bit kullanıyorum windows. genellikle kalabalık mobların arasına girerken battle rage veya warcry yenilerken oluyor.
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Bir teori çıktı az çok. Windows 32 bit / 64 bit 3 arkım ve ben w7 64bit ve dc sorunu yaşıyoruz. Aruiel 32 bit yaşamıyorum demiş.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 W7 64 bit disc. problemi yok, sadece buffları atarken ya da kalabalık mob gürühu içine girdiğimde kasılmalar mevcut o kadar. Ekran kartından kaynaklanabilir mi acaba?
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Benim; HD 6870 sapphire Arklarımın; HD 6850 Toxic HD 6850 Asus HD 4850
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 w7 64bit sorun yok 60 olmayan ama dönen bir barbarım da var
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 stormeagle said: Benim; HD 6870 sapphire Arklarımın; HD 6850 Toxic HD 6850 Asus HD 4850 bende de hd6850 var, bu da tutmadı.
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Anlamakda güçlük çekiyorum. Günümüz multiplayer oyunlarına göre gerek sistemi olarak gerek kodları olarak çok çok basit olan diablo gibi bir oyunun salak bir sorununu çözmek bu kadar mı zor ? Ultima Online sphere server sanki... http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6573698085?page=1#7 Hala konular açılıyor.
deady Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 stormeagle said: Anlamakda güçlük çekiyorum. Günümüz multiplayer oyunlarına göre gerek sistemi olarak gerek kodları olarak çok çok basit olan diablo gibi bir oyunun salak bir sorununu çözmek bu kadar mı zor ? Ultima Online sphere server sanki... http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6573698085?page=1#7 Hala konular açılıyor. Aynı sorun bende de vardı 2 hafta önce ,görüntü kartı HD 6870 işletim sistemi W7 64 bit ,şu anda hiç bir sorun yok ama PC de ne değişti dersen kaspersky internet security kullanıyodum key patlayınca ESET endpoint Security kullanmaya başladım ,yani çok düşük bir ihtimal ama firewall dan kaynaklı olabilir.
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 O zaman ekran kartında yoğunlaşıyor gibi. Çünkü bir bilgisayarda antivirus programı dahi kurulu değil.
deady Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 stormeagle said: O zaman ekran kartında yoğunlaşıyor gibi. Çünkü bir bilgisayarda antivirus programı dahi kurulu değil. Yanlız ekran kartında olan bir sorun seni oyundan disconnect etmez oyun göcer
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ya nebilim anlamadım ki. Ciddi problem olmaya başladı artık. 4-5 stack olduğu gibi disc'e bağlıyor. 5-6 run yapıyorsak 1-2 kesin %100 oluyor.
haydari Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bende alttaki bara mouse yaklaşınca sıkışıyo, mouse gitmiyo zorlanıyo ne alaka anlamadım
Öne çıkan mesajlar