Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.5 patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Natalyanın ne bonusu var ki incelemedim hiç ?

Birde şu barbarın ww disconnet bugı için hala bişeyden bahsetmiyorlar mı ? Artık her 3-4 run'da kesin disc oluyorum. Herkez yaşıyor heralde ww build ile
Mesaj tarihi:
Şaka mı ? Ben ve 3 arkadaşım sürekli ww buildde disc alıyoruz. Yani 1 günde 5 run atıyorsam 2'si garanti disc yiyorum. Çok sinir bozucu tam 5 stack yapıyorsun disc yiyorsun. Forumda bununla ilgili bir çok konuda mevcut yani genel bir sorun.
Mesaj tarihi:
single'da skilleri en az birer kez kullanmadan, haritada bilinmedik yerlere gidince ya da farklı bi yaratık gelince takılıyor bende. 5 dk oynadıktan sonra gidiyor ama takılmalar. sistemle alakalı değil ama takılma yokken herşey açık oynuyorum rahatça. var mı bunun bi çözümü.
Mesaj tarihi:
kzpmaza said:

single'da skilleri en az birer kez kullanmadan, haritada bilinmedik yerlere gidince ya da farklı bi yaratık gelince takılıyor bende. 5 dk oynadıktan sonra gidiyor ama takılmalar. sistemle alakalı değil ama takılma yokken herşey açık oynuyorum rahatça. var mı bunun bi çözümü.

O sorunda genel. Diablonun yapısından kaynaklanan bişey. Sabit diskin SSD olmadıkca bu sorun hep olucak. Bende 7200rpm raid 0 westerng digital disklerim var. Buna rağmen farklı haritalara gidince aşırı takılma yaşıyorum sonra düzeliyor. Arkadasımda SSD var sorun yok kaymak gibi.

Forumda moderatorler bu sorunla ilgili çözüm yazmışlardı. USB diske diablonun bir dosyasını kurup oradan okutuyorsun falan filan cafcaflı bi işti. Yani ya ssd olucak ya o flash disk taktiğini yapıcaksın.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

Şaka mı ? Ben ve 3 arkadaşım sürekli ww buildde disc alıyoruz. Yani 1 günde 5 run atıyorsam 2'si garanti disc yiyorum. Çok sinir bozucu tam 5 stack yapıyorsun disc yiyorsun. Forumda bununla ilgili bir çok konuda mevcut yani genel bir sorun.

aga bende yaşıyordum aynı sıkıntıyı, geçti çok şükür. Ama bayağı bi malzeme oldum paticiğe.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

kzpmaza said:

O sorunda genel. Diablonun yapısından kaynaklanan bişey. Sabit diskin SSD olmadıkca bu sorun hep olucak. Bende 7200rpm raid 0 westerng digital disklerim var. Buna rağmen farklı haritalara gidince aşırı takılma yaşıyorum sonra düzeliyor. Arkadasımda SSD var sorun yok kaymak gibi.

Forumda moderatorler bu sorunla ilgili çözüm yazmışlardı. USB diske diablonun bir dosyasını kurup oradan okutuyorsun falan filan cafcaflı bi işti. Yani ya ssd olucak ya o flash disk taktiğini yapıcaksın.

anladım sağolasın. mantıklıymış usb flashların ilk tanıma hızı mı öyle bişeysi ssdlerden bile hızlı diye duymuştum bi ara. hemen bi 16 gblık flash alıyım o zaman.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

Şaka değil, dalga falan geçmiyorum. Yani dediğin gibiyse aman nazar değmesin diyim ben.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

Natalyanın ne bonusu var ki incelemedim hiç ?

Birde şu barbarın ww disconnet bugı için hala bişeyden bahsetmiyorlar mı ? Artık her 3-4 run'da kesin disc oluyorum. Herkez yaşıyor heralde ww build ile

Normalde DH 1 disc/sn alıyo ya.
Legacy Natalya Set 3disc/sn oluyo.
Bu da pvpde tam dhye vuracam derken dhnin her zaman sana "Naniiik" yapacak kadar disiplini olması demek. Mitigation falan hikaye.

Ayrıca D2'nin pvpsine bayılırdım. Dengesizlikler şu bu. Evet vardı. Ama deli gibi zevkliydi... Dengesiz yapmaması gereken blizzard. D3'ün ateşinin hala pek çok insanda devam ediyor olması 10larca saat boyunca farm yapıp 0.5'ten 1 item bulmak istemesi değil. PvP'nin bir gün oyuna gelecek olması :D
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum ama belirli kişilerde bu sorun oluyor. 25+ sayfalık konular var blizz forumlarında. W7 64 bit kullanıcısıyız. İşletim sisteminde mi, yoksa oyunun bir configindemi oyunun kendisinde mi bir sorun var açıklama yapılmamış hiç.
Mesaj tarihi:
Anlamakda güçlük çekiyorum. Günümüz multiplayer oyunlarına göre gerek sistemi olarak gerek kodları olarak çok çok basit olan diablo gibi bir oyunun salak bir sorununu çözmek bu kadar mı zor ? Ultima Online sphere server sanki...

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6573698085?page=1#7

Hala konular açılıyor.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

Anlamakda güçlük çekiyorum. Günümüz multiplayer oyunlarına göre gerek sistemi olarak gerek kodları olarak çok çok basit olan diablo gibi bir oyunun salak bir sorununu çözmek bu kadar mı zor ? Ultima Online sphere server sanki...

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6573698085?page=1#7

Hala konular açılıyor.

Aynı sorun bende de vardı 2 hafta önce ,görüntü kartı HD 6870 işletim sistemi W7 64 bit ,şu anda hiç bir sorun yok ama PC de ne değişti dersen kaspersky internet security kullanıyodum key patlayınca ESET endpoint Security kullanmaya başladım ,yani çok düşük bir ihtimal ama firewall dan kaynaklı olabilir.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

O zaman ekran kartında yoğunlaşıyor gibi. Çünkü bir bilgisayarda antivirus programı dahi kurulu değil.

Yanlız ekran kartında olan bir sorun seni oyundan disconnect etmez oyun göcer
  • Yeni Oluştur...