Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 2 random var işte, crit + socket veya ls + socket rollemesi lazim cok etmesi için. ligthning dmg yüksek olcak bi de biraz. 700 dps olunca da etmiyor tabi para orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slaither Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 arkadaşlar mp3 ya da mp4 oynamak isteyen varsa 105k dps DH'ım var ekleyiniz, Slaither#2325 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Para ediyor etmezmi ! Ama Aluriel in dediği gibi rollemesi güzel olucak ve dps .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 O fistten bugün sattım daha 100m' na :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Abi insan ilk patiye sorar alıcak olan varmı falan diye ayıp yaptıgın ? belki biraz indirimle bize yararın olurdu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Abi ev arkadasım sosyalleşti paragon lvlım 60 ta kaldı sdfsf gold gel hesabı vereyim lvl kas ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 quatermain said: Abi insan ilk patiye sorar alıcak olan varmı falan diye ayıp yaptıgın ? belki biraz indirimle bize yararın olurdu ! Sen ne tarz bişey istediğini söyle bir daha ona benzer bişey düşerse sana söyliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 O sattığın tarzdan bişeyler olabilir karşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Fin said: Abi ev arkadasım sosyalleşti paragon lvlım 60 ta kaldı sdfsf gold gel hesabı vereyim lvl kas ahahh level başına 5m gold isterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 yok lan saçma oldu. level 99dan 100e 5milyon gold enayilik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Fin said: Abi ev arkadasım sosyalleşti paragon lvlım 60 ta kaldı sdfsf gold gel hesabı vereyim lvl kas ahahh Adam 2byi buldu. Bizi köle olarak kullanmaya çalışıyo şimdi. Kahrolsun kapitalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Bir sorum olacak bu yuzuk gorevi yaparken mp haricinde mf da key droplarinda erkili oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ordaki gold goldbaren ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 CuteButPsycho said: Bir sorum olacak bu yuzuk gorevi yaparken mp haricinde mf da key droplarinda etkili oluyor mu ? başka bir yerden alıntı 12 Kasım 2012; 23:50:58 Orijinalden alıntı: quote: Orijinalden alıntı: quote: Orijinalden alıntı: Oyun yine ...../sansür/ millet mp3 de 1 kere farm yapıp wardenden key düşüyor şuan tam saat 20:15 den beri mp5 de warden kesiyorum inatla atmıyor en son blizze mail atıp cidden soracam amacı ne bunların %50 şans böylemi olur mal herifler. caucas /destur/ mp 0 da act 3 te 2 kere key attı nv5te iken, sadece act1 ve 4 ten hala key düşüremedik onları da düşürdük dün /14.11.2012/ quote: Bakın arkadaşlar key için sadece mp nin yüksek olması düşme olasılığını artırmıyor.. Paragon levelinizde yüksek olması buna etken.. Oyüzden yüksek paragon levelli arkadaşların mp0 da bile key düşürebiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Daha önce teori içerikli bir başlık açmıştım, bir oyunda legendary düşerse devamı geliyor, keyler de legendary item olduğu için bu kaideye uyuyorlar, mp1'de xp farmı yaparken 3 oyun üst üste daha nv5 yapmadan legendary ya da set düştü, her seferinde keywarden denedim 3 denememin ikisinde key attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 aynen neyi ne zaman düşeceği muamma girdim oyuna ısınmadan oyun takılıyor ölmeyelim diye normalde mp 10 yapıyorum ve 2-3 daka orada kesiyorum tam çıkacakken yanımdakı okçu legendari düşürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Yaa oyunda ölmenin düşen loota etkisi var mı ? Bana varmış gibi geliyor yada uğur filan mı yapıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 evet gereksiz totem yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 beyler monster powerın tam olarak olayı nedir o kadar araştırdım tam çözemedim olayını.özet geçerseniz evinirim daha iyi item mı düşüyor daha çok exp mi kazanıyoruz nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 goldbären said: her mp %10 xp vermiyor yahu çıkalı bir ay oldu öğrenemediniz https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/MQRC9PZ3CZ1K1349891151349.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Yagiz9304 said: Daha önce teori içerikli bir başlık açmıştım, bir oyunda legendary düşerse devamı geliyor, keyler de legendary item olduğu için bu kaideye uyuyorlar, mp1'de xp farmı yaparken 3 oyun üst üste daha nv5 yapmadan legendary ya da set düştü, her seferinde keywarden denedim 3 denememin ikisinde key attı. buna bende +1 diyebilirim, dusen oyunda 2. 3. de dusuyor, dusmezse hic dusmuyor gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Yahoo'nun tavla mantigi iste. Masaya oturdugunda cok sansli'dan cok sanssiza dogru uzanan kategorilerden birine ataniyorsunuz, gelen zarlar buna gore belirleniyor. Ayni mantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hep nasip bunlar arkadaşlar şurda ne yazıyosa o. http://www.asestetik.com/wp-content/uploads/al%C4%B1n-germe-ameliyat%C4%B1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Kaliko said: Yahoo'nun tavla mantigi iste. Masaya oturdugunda cok sansli'dan cok sanssiza dogru uzanan kategorilerden birine ataniyorsunuz, gelen zarlar buna gore belirleniyor. Ayni mantik. Bu durumda full act run yapan insanlar büyük dezavantajla oynuyor, bu da adil bir olay değil ben de ondan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Yagiz9304 said: Kaliko said: Yahoo'nun tavla mantigi iste. Masaya oturdugunda cok sansli'dan cok sanssiza dogru uzanan kategorilerden birine ataniyorsunuz, gelen zarlar buna gore belirleniyor. Ayni mantik. Bu durumda full act run yapan insanlar büyük dezavantajla oynuyor, bu da adil bir olay değil ben de ondan bahsediyorum. Aynen oyle ama blizzard oyunlari boyle maalesef. WoW'da da bir item icin 20 defa oldurursun bossu, dusurmez. Baska karakterle denersin, ilk defada duser. Sinirlenirsin, daha cok oynarsin. Mantik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar