quatermain Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Masakari said: Peki, 5stack nv sabit, mf265 ile mp1 mi yoksa mf204 ile mp2 mi farm için ? Dostum şans işi bu boşver sen mf yi falan. Bana sorarsan bide şöyle yapmayı dene. Tak kulaklığını hangisini daha hızlı be daha rahat kasabiliyosan orda farm yap. Hem paragon için hemde lego için. Emin ol o şekilde daha çok fayda görüceksin. Hızlı hızlı hittiginde geride acaba lego düştü diye aklında soru işareti de kalmaz, çünkü lego düştügü zaman kulağına zarar vericek şekilde ses çıkıyo ( zamanla o sesi çok sevmeye başlayaçaksın ;) ) hemde yukarıya doğru en sevdigimiZ kahverengi ışık görülüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 1 aydır oynamıyordum girdim publice direk 4. eliteden set item düştü tam seviniyorum bi baktım ah ye zunimassa's vision bendekinin benzeri 50k falan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 offhand mi o 50k dediğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 http://us.battle.net/d3/en/item/zunimassas-vision şu bendekinde 150 int var vit life falan para etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 5 dakikada 2 legendary düştü biri soketsiz str andariel diğeri the inquisihashdausudhasdh ben para kazanamıyacağım bu oyunda item satarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ilvl63 set item 50k ya düştüyse ben bi 2 ay daha oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 dun ahden inna nın kafasını aldım 500k ya bu gün 80 all resistlisi dustu mesela 50m ye 15 dakkada satıldı (sonra pişman oldum gerci kullansaydım die) Ne cıktıgına bakıyor yani ayrıca dun 30 m ye sarı ilvl 62 bracer sattım rollar önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 set ring düştü, dedim litany falandır, değil dandik compass rose vs vs bişey. köpeğe versen giymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 farm yaparken yerden neleri alıyorsunuz yerdeki itemin legen düşürmeye etkisi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yerdekinin ne etkisi olsun abi. ben rare amulet, ring, 61-62-63 silah ve armor alıyorum hep. legendary hepsini topluyorum. fakirim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 lgn düşürüp de cinsini beğenmeyip almayan var mıdır acaba hani lvl58 derse almayan falan vardır da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 whon kim lau düştü fist weapon dördüncüye, frostburn ile birlikte belalım oldular zaten onlar ve almadım ne olduğunu bildiğim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 en iyi monk silahi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 artiz misiniz abi niye almıyorsunuz yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 %1 ihtimalle 500k gold %99'la 1 adet fiery brimstone. Niye alayım ki ben bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 500k diyor ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bi bak bakalim socketli crit dmglilerin fiyatlarina. life steal de olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hepimiz insanız abi, en kötu ne rollucek lan bakalım demek için meraktan bile alırsın, böyle cok elit havalarda takılmaya gerek yok yemeyelim birbirmzi hepimz ayni gemideyiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://us.battle.net/d3/en/item/frostburn-gauntlets ne rolleyecek allah aşkına bu, won kim lau da yüksek dps olacak randomların ikisi de iyi bir affix atacak attığı iyi affix yüksek gelecek, o silahla kişisel problemim var inat ettiğim için almadım, 4 tane düşmüştü bu 5incisiydi ve 4ü de 20k bile etmedi hepsini kırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 itemlara trip atma olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://i628.photobucket.com/albums/uu2/FenrirMX/Cool%20Story%20Bro/CoolStoryBroDeadpool.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Bu hamburger seklinde silah var, hic dusuren oldu mu? 1300 dmg civari veriyor level 30larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hem bu hamburger hem de gökkuşağı renklerinde bir sword var o da lvl 30 1000k dps e kadar cıkıyor ama ah fiyatları inanılmaz ucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Aluriel said: bi bak bakalim socketli crit dmglilerin fiyatlarina. life steal de olur hatta ahah sabah şu tartışmayı okudum az önce item düşünce direk aklıma muhabbet geldi. ama yok dedim düşmez bana öylesi 3. ye düşüyor zaten. (3 günde 30+ legendary, 10+ set parçası düştü, aralarında bir ikisi 5-6m, 1 tane immortal king chesti 40m, geriye kalanlar çöp). açtım böyle birşey çıktı şaşırdım lol ne eder tahmini ? ah kapalı bakamadım öyle bir merak ettim. edit: ah açıldı baktım gene çok ederi yokmuş meh 10m civarı falan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 abi geçtigimiz hafta 4 tane o fistten patlattım satılmıyolar hepsi de 940+ dpsti 250 filan da dex vardı yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar