mastere Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 quatermain said: Bosslardan kaç parça toplayıp yapıyosun Hell Fire ı ? 3 parça.Mp10 olmadıkça onlarında düşeceği garanti değil.Benim gibi mp3 oynıyan casual oyuncular 2-3 haftada anca yapar ringi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 .. tmm buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Üst mesaj güncellenince gerek kalmadı bari ufak bir bilgi ekliyim buraya. 3 tane portal device'ı tek oyunda kullanabiliyormuşsunuz ve her kullanışta farklı realme gönderiyor yani 3 ayrı malzemeyi toplama şansı oluyor direk. Diğer türlü her oyun tek tek açarsanız anladığım kadarıyla random attığı için tekrar tekrar aynı bosslar denk gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Yok be abi İnanmıyorum mp10 şartını. Düşer mi düşer şans işi bu . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ya aslında bende aşırı ballı çıkardım. Oyunu RMAH çıktıktan sonra bırakmış bi arkadaş var. patch hoşuna gitmiş geri gelmiş. Tutturdu hadi ring yapalım diye. Bütün keyler ve organlar için mp3te oynadık. (Organlarda 3te 3 yaptım.) Yani tamamen baldı:D Bu arada bir kaç tavsiye vereyim. -Sever akıyor. Kulle ve Leoric harici überler demon olduğundan +%25 dmg to demons çok güzel işe varıyor. Ayrıca Kulle'nin haricinde diğerlerini keserken sağda solda çıkan trash moblar hp fullemeye yarıyo. Çok güzel oldu valla. -Kulleye girerken 4 kişi olmak şart gibi bir şey. Biz 2 kişi kesemedik. Yunan 2 arkadaştan yardım istedik. Birbirimizi kaldıra kaldıra anca oldurabildik. -Ve en önemlisi: ASLA ve ASLA tüm keylerden 3 er tane olmadan açmayın überleri. Aynı organdan 2 tane almak istemezsiniz:D 3er tane keyi toplayın. Öyle überlere girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ring kasıcak varmı beyler? ekleyiverin s1smehavuz#2769 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Zegna said: ring kasıcak varmı beyler? ekleyiverin s1smehavuz#2769 Bende isterim... Kaç kişisiniz zegna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thoare Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Zegna düşebildin mi act1 den? Bende 5 stack nv ile mp 3 de düşmüyor key. 425 mf var ama... Bu arada eski acc a ulaşamıyorum, gg oldum:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ben tekim valla 100k aoe takılıyorum onume tank mank gelcekse artırırım dps :D bu arada dustu bana act1 den, mp6 da dustu ama. act2 mp4 dusmedi simdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ya herkez yüzüğe focuslamışda çokta gerekli değil bence. Eğer para levelınız 50+ yi geçtiyse napcaksın bu saatden sonra para lvlı ztn alacağın kadar mf almıssın. Ha yok yeterli değil diyorsan 2 güzel statlı mf veren bi item takarsın %40 alırsın ordan bitti gitti. Zaten mp levelda eklio mf kafi. Ben zaten farm yapıcam boş boş act 3 yapacağıma bu şekilde farm yapıyorum aradanda key'ler sıyrılıyor diyorsanız ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ilk ganimeti aldım bende :D ah ye bakamadım para edermi bilmiyorum ama statlar fena degil gibi. http://i.imgur.com/ZnCOD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 cok para etmiyomus, zebil gibi dolu ah dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 49k dmg ile bir wizard ne yapabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Aceace said: (Organlarda 3te 3 yaptım.) 3 te 0 benim de asdfasd şimdi 1 set hazır 2 tane daha yapıp deniycem tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bu keylerı toplayıp gırdıkden sonra kayıp gıdıyormu ? 3 tanesını topladım act 4 dekı dusmuyor bı turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 keyler her seferinde lazım da act4teki 1 kere lazım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 beyler patch kaç mb?vınn ın kotasını aşmışım.128kblik bağlantı ile download etmeye çalışıyorum.kaç günde indiririm ben bunu? etd: 8gbmış.ben bunu 128kblik bağlantımla bu yıl anca indirirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 152mb patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ya yama kendisi ufaktı da kurulduktan sonra oyunun klasörü 11gb'ye şişmiş bir anda. o neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 imajları bmp olarak falan yüklemişler herhalde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 yüzükte crit hit change max 4,5 değilmiydi ya. 6 ya mı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 public oyun aratırken monster power lvl'a göre aratamıyor muyum acaba? sadece single player görev seçerken mp seçimi yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Ya ikidir frostburn düşüyor bi halta yaramayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 stormeagle said: yüzükte crit hit change max 4,5 değilmiydi ya. 6 ya mı çıktı AS loh crit chance bufflandı hepsi yüzüklerde ve amulette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bide herkezin dini imanı barbar olmus. 250 dex 200 vit 16 a.speed 10 c.change'li deadman legacy quiver düşürdüm. 9eurodan 10 gündür satamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar