vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 hmm.abi senin sektor oldukca zorlu bi de Turkiyede.sana tavsiyem tatil yorelerinin oldugu yerlere yogunlas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 hediye verrcez deyin vermeyin reklamın iyisi kötüüs olmaz kaç kişi gdip bana dildo hediye etmediler diye şikayette buluncak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Olm hediye indirim fikirlerini bence kendileri de düşünmüştür o kadar da parlak bir pazarlama fikri değil sonuçta.Adam yine de sorduğuna göre ya bütçe kaldırmıyor ya da o fikir tutmamış.Ucuz ama etkili reklam verilebilecek yerleri söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 neydi o tanya bu senin için!! diyip götüne kalem sokan bi çocuk mu ne vardı. onu bulun onunla röportaj yapın. altta paso asucan.com falan yazsın. acaip duyulursunuz. şahin k benzeri birisini bulup reklam çekin süper düşük bütçeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 fabercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 2 tane çat pat türkçe konuşan rus bulun viral yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 oyun streami vs yapan türklere bedavaya yaptırın reklamı. pati dayanışması olsun. destekleyici jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 forgiver said: hediye verrcez deyin vermeyin reklamın iyisi kötüüs olmaz kaç kişi gdip bana dildo hediye etmediler diye şikayette buluncak hacı sen çok lock stock and two smoking barrels izlemişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Joker said: işte hediye dediğin 2-3 lira olsa 10000 kişiye dağıtsan bile 20-30 milyar yapıo. bizde öyle bi bütçe yok hanüz. bizde kazandıkça kazandığımızı bu tip hediyelere ayırırız diye düşünüyorduk ama ilk evredeyiz henüz :D her hafta bir yazara dildo hediye ediyoruz şeklinde yapabilirsin o reklamları. ki bahsi geçen o reklamlar 100000 kişiye filan değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 abi ne cesaret şu işe Türkiye'de başlamak, hele şu zamanlar sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 http://eticaretmag.com/cinsel-urunler-pazarina-kadin-dokunusu/ abi internet memelerini kullansanıza. mesela starwars kid gibi bi şişkonun eline bi çubuk ucunda iki dildo verin http://www.youtube.com/watch?v=HPPj6viIBmU böle tepinsin işte. "ürünlerimizi de başka türlü de kullanabilirsiniz elbette" iki rusa şu kadınlar neden vermezi çektirtin. dildolardan bahsetsinler ama. bin tane viral çıkar. "kargodan paket geldi,evrak mı dedim... vibratörmüş" falan gibi saçmalıklar da olabilir. bi de ne çok neler satılıyor ki, şimdi kadınlara göre kadınlar deli gibi tüketici. ama çok manalı da gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/83823/ergonomik-seks-oyuncagi Al sana fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Bence ilk sex ürünleri almanın ne kadar doğal, normal, sağlıklı, utanılmayacak bir şey olduğunu gösterir tarzda bannerlar gerçek hayattan örnekler vb. şeyler yayınla ya da direkt olarak olmasa da alttan böyle o mesajı veren unsurlar olmalı sitende,orda burda."Amerika'da her 3 kişiden biri şunu şunu kullanıyor" gibisinden.. "Ayyy alsam şimdi çok tuhaf oluur,nasıl alınır ki, duyan olsa ne der.." gibi düşünen insanları bir nebze olsun dürtüklemene yarayabilir. Bir de gençlere yönelik olaraktan, " Bu doğum gününde arkadaşını şaşırtmaya ne dersin ? " tarzında reklamlar akıl çelebilir "aa seneme dildo alsam çok makara olur lan" gibi yönelebilirler. Aynı şekilde yaşı geçmiş bakir/bakire tayfaya saldırabilirsin.Malum ülkede bolca..Ve sonuçta herkesin üstünde biraz ilk sefer gerginliği olur, çok ani şeyler yaşanmadıkça. "İlkin günahı olmaz demeyin, kendinizi ürünlerimizle geliştirin." "AIDS,bel soğukluğu,kasık biti, frengi ve bilumum cinsel hastalık riski olmadan yatak performansınızı arttırın." "İlk seferiniz, ilk seferiniz olduğuna asla inanmayacak!" Ha bir de bence ürünlere kesinlikle lakap falan bulmalısın. Mesela atıyorum bilmem ne model bebeğe "lolita" dersin. Özellikle bayanların alacağı ürünlere isim takmalısın. Dildo,yapay penis,vibratör gibi tanımları telaffuz etmek birçok bayanı gerebilir, o yüzden mesela bir dildo ürününe "osman" adını koyarsın.. Sipariş verirken ya da ulaşımda bir sorun olduğunda falan insanlar kendilerini daha rahat ifade ederler. Siteyi bilmiyorum ama ufak çapta forum tarzı bir şey koyabilirsin. O tarz alışveriş yapan insanların birbirlerine soru sorup yardımlaşabilceği,cesaret bulabileceği, detaylı kimlik bilgisi almadan üye olunabilinen ufak forumtrak bir olay güzel gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 siteye baktım. bence ürün yelpazesinin de değişmesi lazım. sadece eggnog marka ikea koltuğu olan yeni evlenmiş IT'ci çifte hitap etmiyosan qweel - oral masaj aletini falan bir kenara bırakacaksın. rüküş ürünlere ağırlık verin derim. giyim-iç çamaşırı bölümü çok basit kalmış. abartılı fetiş kostümler, fileli jartiyerli kolejli kız kıyafetleri, hemşire-doktor falan. isimleri de böyle yazın direk. LOLİTA FETİŞ KOSTÜM diye. fantezi böyle bişey. gittigidiyor gibi sitelerde dükkan açmayı düşündünüz mü? genel olarak kaliteli seks shop işi türkiye'de para getirmez yani sanmıyorum. şu sitenin sahibi iki kadın yapıyo mesela ama zamanında bütün gazetelere röportaj vermişlerdi işte kadın başımıza açtık filan. pazarı kaptılar. reklam için aklıma şu geldi. erotik bi tumblr açıp, içeriği doldurun. gifler mifler işte tumblr kitlesinin ne sevdiğini tahmin edebilirsiniz. siteye de yönlendirin ordan. bu seks hakkında yazan mezhebi geniş semi entel orta sınıf kitleyi falovlayıp onları siteye çekin. ama zor yani. gayler iyi bir seks shop müşterisidir. onlara da yönelin. kadınlara özel başlığı onları siteden soğutabilir. vibratörler, dildolar gibi spesifik bölümler açın hem insanlar aradıklarını daha kolay bulurlar bu sayede. bir de, isimde seks shop olmalı bence. çünkü seks shop devamlı müşteriden çok denemelik ürün alan müşteriden para kazanır diye düşünüyorum. bu müşteriler de internet alışverişi yapacaksa google'a sex shop yazar, çıkan sitelerden en yukarıdakilere en çok ürün barındıran, satana girer alırlar gibi geliyor. google reklamları olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ekmeğini pazarlama ile kazanan biri olarak diyebilirim ki, fikirden önce bir pazarlama planına ihtiyacınız var yiğen. yoksa iki video, bir facebook yarışması ile olacak iş değil o. bence otur bi kaç kitap oku pazarlama ve özellikle e-marketing hakkında, ama kitap bayacaksa güzel videolar vs. bulabilirsin. ondan sonra bakarsın, sitenin tasarımından portföyüne kadar gözden geçirirsin, maliyeti çok uygun tanıtım çözümleriyle işini görebilirsin, ama plansız programsız olmaz o iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Flassh said: youjizz xhamster xvideo bunlara reklam vericeksin, türklerin en çok girdiği siteler bunlar. memelere bakarken sağda solda çıkan türkçe site mutlaka ilgi çeker, herifişini bırakıp meraktan sitene giricek. o testosteron patlaması ile gaza gelip kapıcak yumurtayı, kırbaçı. http://www.goygoycu.com/wp-content/uploads/2010/12/Umut-Sarikaya-Karikaturleri-3.jpg ahaha süper fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 dasaaa said: http://www.youtube.com/watch?v=HPPj6viIBmU çocuğun sahneyi terk edişleri çok atarlı yalnız kavgada karşısındaki dövmüş bir sokak dayısı gibi adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Öncelikle merhaba, sitenizi açtığınız ilk günden beri takip ediyorum. Sizi de keza öyle. Buradan bilen bir kaç arkadaş var; ben de İzmir'de bir Sex Shop'a ortağım. Söylediğim yer tam 18 senelik bir sex shop. Daha bu işi ilk yapanlardan biri. Yaptığınız site odaklı kampanyalar gerçekten hoşuma gitti. Site tasarımınız, kodlarınız vs. gayet güzel. Heyecanlı olduğunuz her halinizden belli oluyor. Heyecanlı ve genç olmak bir girişim için çok güzel şeyler tabii. Ancak bu işe keşke pazarı, reklam maliyetlerini, tanınma odaklı stratejilerinizi kurup başlasaydınız. Bu söylediklerim çok janjanlı sözler ama artık bunlar gerekli. Ben babadan öğrendim esnaflığı, insan ilişkilerini, bir işe nasıl başlamam gerektiğini, nerede neler yapılması gerektiğini. Bu büyük ihtimalle sizin ilk işiniz, o yüzden 1-2 tavsiye vermek istiyorum. Verdiğim tavsiyeler büyük ihtimalle benim zamanında yaptığım hatalardan oluşuyor. Benim dilim yanmışken, maddi & manevi zarar görmüşken başka birisi görmesin en azından. • Pazar araştırmanızı çok çok iyi yapın • Bu işe giren herkes çok kâr var sanıyor. Siz öyle zannetmeyin, %10'la çalışıyormuşsunuz gibi düşünün hep. • Ne nerede yapılır, nerede satılır bunu hep araştırın. Her zaman malı ilk adamdan almaya bakın. Yoksa orta vadede zarar edersiniz. • Bir tane toptancıyla çalışmayın • Ürün gamınız çok dar, ürün gamınızı daha da arttırın • Sesinizi çok çıkarın, öyle çok çıkarın ki rahatsız olsun insanlar. Arkanızdan küfür edenler bile en az 1 kere girsinler sitenize. • Sosyal medyayı çok kullanın sesinizin yüksek çıkması için. Bu çok önemli Biz bile 18 yıllık bir firma olarak daha yeni giriyoruz web sitesi işine. Internetten bu işi yapmak zordur. Binlerce rakibiniz var ve piyasası çok acımasız olan bir sektör Şuan kendinizi ara sokakta kuyumcu açmışsınız gibi düşünün. Çok pazarlama yapın, sizi herkes tanısın. 1000 tane kartvizit 20-30 lira civarına basılıyor. bastırın 10.000 kartvizit bastırın. ASUCAN.COM Girin, Hayatınız renklensin! gibi net bir ifade yazdırın sadece. sağda solda herkese dağıtın. İnsanlar girip baksın. Sitenizin adı çok güzel, akılda kalıcı olacağına inanıyorum. Ticaret zordur, internette ticaret yapmak daha da zordur. Allah muvaffak etsin hepinizi ne diyeyim. Umarım istediğiniz paraları kazanırsınız buradan. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Sevgiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Theridone, teşekkürler mesajın ve ilgin için. bilişim sektör'ünden geldiğimiz için teknik altyapımız fena değil. ama pazarlama kısmında düşündüklerimiz yeterli gelmedi. düşündüklerimizin yarısını gerçekleştirdik ama ilk yarısında umduğumuzu bulamadık buda motivasyonda düşüşe yol açtı. bu sefer diğer yarıdaki fikirlerimizde işe yaramazsa kaygımız başgöstermeye başladı :) 4 tane toptancımız var şuanda. ürünlerimizi artırmak istiyoruz ama önce marketing'te biraz yol almak istiyoruz. "Sesinizi çok çıkarın, öyle çok çıkarın ki rahatsız olsun insanlar. Arkanızdan küfür edenler bile en az 1 kere girsinler sitenize." fikrinizi beğendim, bu fikri değerlendirip ne yapabiliriz bakacağım. kartvizitleri bastırıp elden mi dağıtacağız? kartvizitten kastınız flyer gibi mi? bunları bastırmaktan çok dağıtımıda bir problem açıkçası. bu işe girmemiz paradan çok bizim için bir başarı mücadelesi. yoksa bilişimde burdan kazanacağımızdan çok daha fazlasını kazanıyorum. ama insan emeklerinin karşılığınıda görmek istiyor doğal olarak :) nasıl tanıtım yapabileceğimiz hakkında fikirleri dikkatle dinliyorum. zira şuanda en büyük problemimiz. ama arkadaşların tavsiyeleri genelde "çok tanıtım yapın" ,"e-marketing yapın" gibi fikirler geliyor. bize daha spesifik şeyler lazım. örneğin 10.000 kartvizit bastırıp bunları üniversitelerde stand kurarak dağıtın gibi... bizde e-marketing'e önem vermemiz gerektiğini çok tanıtım yapmamız gerektiğini biliyoruz yöntem değil yol arıyoruz. şuana kadar forum ve emailing ile yol aldık daha çok. forumlarda yasaklı konu olduğu için sıkıntı doğurdu. emailing'te artık insanlar spam maillere(inbox'a düşse bile) çokta bakmaz oldu. google reklamları vermek gibi yöntemler bizim sektörde çok maliyetli. ilerde güzel paralar kazanılınca düşünülebilir. ama cepten çokta büyük rakamlar ödemekten kaçınmaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 çeşmedeki düükan sizin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Joker said: Theridone, Tekrar selam, "umduğumuzu bulamadık" diye bir şey yok güzel kardeşim, atın şunu kafanızdan. Hedefinizden uzaktasınız sadece, o kadar. Hedefinizden uzakta olmanız sizin bir şeyi başaramamış olduğunuzu göstermez ki. Ticaret bu, elbette durulacaksınız, yükseleceksiniz, paranız gidecek, belki dolandırılacaksınız, bazen çok kazanacaksınız. Her şey ihtimal dahilinde. Ama başarısızlık lafı 6-8 aylık bir girişim için söylenemez ki. Yaptığınız projeye önce siz inanacaksınız. Ben bu kanvas işini kurarken cebimde Allah şahit 100 ya da 150 lira vardı :) Nasıl komik bir para değil mi? Ama ben inandım önce yaptığım işe, çevremdekiler, -babam bile- inanmazken ben yapıcam bu işi dedim ve yaptım. Harç-borç makinayı ve ekipmanı aldım. Yan dükkandaki matbaanın bir köşesini kiraladım, orda yaptım, küçük bir yer tutup atölye yaptım. Sonra daha büyük bir yere geçtim. Şimdi 120 m² lik bir atölyem var. Çok şükür borçlarım da bitmek üzere. 3 kişi ekmek yiyoruz bu işten. İşin özü; önce siz inanacaksınız yaptığınız işe. Cefasını çekeceksiniz ki sefasını da sürebilesiniz. O yağmurlu havalarda arabam vs. yokken çamurlara bata çıka işleri götürüp getirirdim, zor günlerdi ama ben başaracağıma tamamen inanıyordum. Ümidinizin kırılmasına izin vermeyin sakın. Kimsenin hatta sizin bile bunu yok etmesine izim vermeyin. Kartvizit bastırıp dağıtın dedim ya hani, Bu iş, gelir grubu orta ve üst seviyeye hitap ettiği için önceliklerinizi alışveriş merkezleri oluştursun. Oradaki insanlara verin gitsin. Korkmayın bir şey olmaz :) Kimseyi de tutmayın kartları dağıtırken. Kendiniz çıkın dağıtın. Daha bu günden patronluk etmeyin. Önce biraz ezilmek gerek ki nereden geldiğini unutmasın insanlar :) Girişim başarılarına baktığımızda, gerçekten başarılı olanlar. -Burada babasının verdiği 30.000 $'la ve babasının çevresini kullanarak ajans açan oğlan/kızları es geçiyorum- mutlaka zamanında çok ezilmiştir. Ezilmeden hiç olmaz. En yakınlarınızın sizinle dalga geçtiği günleri de unutmadan daha sıkı çalışacaksınız. Her zaman çalışacaksınız. Mesainiz, hobiniz bir zaman sonra işinizden ibaret olacak. Ekip-biçme olayı yani. Paranızın çok gitmeyeceği başka tanıtım yönleri de bulabilirsiniz mesela. Örneğin orta ölçekli şirketlerin yöneticileri, sitelerdeki insanların adlarına düzenlenmiş bir hediye çeki olabilir bu. Güzel bir diplomat zarfın üstüne isminin yazılı olduğu bir hediye çekini kim görse akılda kalıcı olur. Hem de çok masraflı bir şey değil bu. Internet reklamları çok masraflı işler. Rakibiniz çok olduğu için ve bu rakipler de gerçekten yüksek sermayeli olduğu için baş edemezsiniz. Ama yine de sizin bileceğiniz iş. Fazla kafa şişirmeden bitireyim de postu, gayet bir wot oldu zira :) Bu işe sıfırdan başladığınızı unutmayın. Elinizdeki işin kıymetini bilin ve ona göre davranın. Kimseye de eyvallah etmeyin. Siz inanırsanız daha kolay başarılı olursunuz. Ben belki de bu sitedeki en eğitimsiz bireyim. Bilmiyorum. Ama maalesef -ticari anlamda- bir çok şeyi deneyerek öğrendim. İyi-kötü tecrübelerim elbette oldu. Bundan sonrası için hepsi işime yarayacak hatta şuanda bile yarıyor. Umarım çok başarılı olursunuz tekrardan. Uzun oldu biraz, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 istanbul içi kurye lazım olursa ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ahaha oyle bi yazmissin ki yarin sirket acasim geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 sahibinde.com gittigidiyor gibi yerlşerde sanal mağaza açtınız mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Valla theri o öyle yazmış ki eskişehirde yapılabilecek birşey olursa bende yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar