kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 nedir bu konuda fikirleriniz? kimin büyük küçük olduğu pek önemli değil bana göre mesela ama aradaki yaş farkı kaç olabilir maksimum sağlıklı bir ilişki için? 27 yaşında biri olarak 21 yaşında bir kızla evleniyorum ben mesela önümüzdeki ay. çevreye bir garip geliyor falan yaş farkı çokmuş diye. annamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 9 51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 27-21 sorun değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 30-22 caiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 70 yaşındaki adam 20lik kızı alınca bişey yok ama 27 yaşındaki adam 21 yaşındaki kızla evlenince ouuwww dostum fazla zengin değil misin yoksa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Red said: kız mı ? amcası ile evlenicekmiş de izin vermemişler. adam erkek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Kız 20yi geçmişse 5-6 yaşın falan hiç bir önemi yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bence kızın yaşı küçük olduğu için şaşırıyorlardır. yani 26-32 olsa şaşırmazlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Sorun yok. gogo (Ulan arkasından düğün davetiyesi falan, altın maltın isteği... Aman ha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 dün rock fm'de de tartışılıyordu: üniversiteye giden bir erkek, liseli bir kızla takılır, çıkar (sevgili durumu).. LAKİN; üniversiteye giden bir kız, liseli bir oğlanla çıkar mı? o an stüdyoda olan bayan konuk ''ı ıh!'' dedi mesela. (ki orda bahsi geçen hayali oglan çocuk yaşına göre oldgun, cool ve çok yakışıklı idi) hoş böyle durumlar mataryelize olmadan kişinin samimiyetini sınayamayız bu konuda. durum bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 teferruat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Black_Hand said: LAKİN; üniversiteye giden bir kız, liseli bir oğlanla çıkar mı? o an stüdyoda olan bayan konuk ''ı ıh!'' dedi mesela. inanılmaz düşük bir olasılık kızın kendinden küçük birisiyle çıkması. 1-2 yaş küçük bile olsa direkt çocuk bu-ufacık muhabbeti oluyor. 30+ da hormonal krizlere girmiş kişileri ayırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Black_Hand said: dün rock fm'de de tartışılıyordu: üniversiteye giden bir erkek, liseli bir kızla takılır, çıkar (sevgili durumu).. LAKİN; üniversiteye giden bir kız, liseli bir oğlanla çıkar mı? o an stüdyoda olan bayan konuk ''ı ıh!'' dedi mesela. (ki orda bahsi geçen hayali oglan çocuk yaşına göre oldgun, cool ve çok yakışıklı idi) hoş böyle durumlar mataryelize olmadan kişinin samimiyetini sınayamayız bu konuda. durum bu yani. tavlamasını bilenen ben gayet çıkıyordum 4 5 yaş büyük sevgilim olduydu oynaştığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 benim kuzen ortasondayken üni'den kız arkadaşı vardı. hala var gerçi ama kuzen artık lisede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bizim işyerinden 19 yaşında bi kız gitti karşı komşusu 32 yaşındaki saçları bembeyaz olmuş biriyle evlendi olur yani, işin içinde para veya aile varsa gerisi teferruat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 dükkan burger'in sahibinin kız arkadaşı da benim uzaktan bi arkadaş, bi kaç kere asmalı'da falan aynı masada bulunmuşluğumuz var. kelli felli adam, bi acayip oluyo benim yaşlarımdaki insanlarla aynı masada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 fikirler uyuştuktan sonra yaşın bir önem yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 xaty said: benim kuzen ortasondayken üni'den kız arkadaşı vardı. hala var gerçi ama kuzen artık lisede anne tarafı mı baba tarafından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 şu an üniforma olayları nasıl liselerde hiç bi fikrim yok ama düşünsene; okuldan çıkıyorsun lacivert oversized lise ceketi + kravat kombosuyla... http://i50.tinypic.com/ad2skh.jpg selam derp... . . . . . . . . . . . . . . . . . http://ragegenerator.com/images/ragebuilder-faces/Laughing/fuck-that-shit-female.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 30-50 arası normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 aramızda uçuk farklar olan hatunlardan yaş chart yapayım, sol taraf ben karşı taraf rakip 18-29 19-26 >bu ara normal 1-2 yaş farkı 29-19 29-22 30-20 30-19 son sınır bu oldu şahsi fikrimce üniv 1. sınıf ve üstü olan her güzel akıllı kültürlü (yaşı itibariyle olabilecek kadarıyla) radarıma giriyor, 35 yaşına kadar da gider böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kızı sandalyeye oturt,ayakları yere değiyorsa caizdir. min 9 yaş sanırsam öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 19 umda 30 luk bi bebekle cikmstim gayet iyidi yani... ha 3 ay surdu ama olsun sonucta surdu birsekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 BaaL said: aramızda uçuk farklar olan hatunlardan yaş chart yapayım, sol taraf ben karşı taraf rakip 18-29 19-26 >bu ara normal 1-2 yaş farkı 29-19 29-22 30-20 30-19 son sınır bu oldu şahsi fikrimce üniv 1. sınıf ve üstü olan her güzel akıllı kültürlü (yaşı itibariyle olabilecek kadarıyla) radarıma giriyor, 35 yaşına kadar da gider böyle. oha o nasil radar masallah amerikan tibi radar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar