Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkek ile kız arasında yaş farkı durumu

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

nedir bu konuda fikirleriniz? kimin büyük küçük olduğu pek önemli değil bana göre mesela ama aradaki yaş farkı kaç olabilir maksimum sağlıklı bir ilişki için?

27 yaşında biri olarak 21 yaşında bir kızla evleniyorum ben mesela önümüzdeki ay. çevreye bir garip geliyor falan yaş farkı çokmuş diye. annamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

dün rock fm'de de tartışılıyordu:

üniversiteye giden bir erkek, liseli bir kızla takılır, çıkar (sevgili durumu).. LAKİN; üniversiteye giden bir kız, liseli bir oğlanla çıkar mı?

o an stüdyoda olan bayan konuk ''ı ıh!'' dedi mesela.
(ki orda bahsi geçen hayali oglan çocuk yaşına göre oldgun, cool ve çok yakışıklı idi)

hoş böyle durumlar mataryelize olmadan kişinin samimiyetini sınayamayız bu konuda.

durum bu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Hand said:

LAKİN; üniversiteye giden bir kız, liseli bir oğlanla çıkar mı?

inanılmaz düşük bir olasılık kızın kendinden küçük birisiyle çıkması. 1-2 yaş küçük bile olsa direkt çocuk bu-ufacık muhabbeti oluyor. 30+ da hormonal krizlere girmiş kişileri ayırıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Hand said:

dün rock fm'de de tartışılıyordu:

üniversiteye giden bir erkek, liseli bir kızla takılır, çıkar (sevgili durumu).. LAKİN; üniversiteye giden bir kız, liseli bir oğlanla çıkar mı?

(ki orda bahsi geçen hayali oglan çocuk yaşına göre oldgun, cool ve çok yakışıklı idi)

hoş böyle durumlar mataryelize olmadan kişinin samimiyetini sınayamayız bu konuda.

durum bu yani.

tavlamasını bilenen ben
gayet çıkıyordum 4 5 yaş büyük sevgilim olduydu
oynaştığımda
Sosyal ağlarda paylaş

şu an üniforma olayları nasıl liselerde hiç bi fikrim yok ama düşünsene; okuldan çıkıyorsun lacivert oversized lise ceketi + kravat kombosuyla...

http://i50.tinypic.com/ad2skh.jpg

selam derp...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

http://ragegenerator.com/images/ragebuilder-faces/Laughing/fuck-that-shit-female.png
Sosyal ağlarda paylaş

aramızda uçuk farklar olan hatunlardan yaş chart yapayım, sol taraf ben karşı taraf rakip
18-29
19-26
>bu ara normal 1-2 yaş farkı
29-19
29-22
30-20
30-19 son sınır bu oldu
şahsi fikrimce üniv 1. sınıf ve üstü olan her güzel akıllı kültürlü (yaşı itibariyle olabilecek kadarıyla) radarıma giriyor, 35 yaşına kadar da gider böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

aramızda uçuk farklar olan hatunlardan yaş chart yapayım, sol taraf ben karşı taraf rakip
18-29
19-26
>bu ara normal 1-2 yaş farkı
29-19
29-22
30-20
30-19 son sınır bu oldu
şahsi fikrimce üniv 1. sınıf ve üstü olan her güzel akıllı kültürlü (yaşı itibariyle olabilecek kadarıyla) radarıma giriyor, 35 yaşına kadar da gider böyle.

oha o nasil radar masallah amerikan tibi radar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...