Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahmet çakar vs. şekip mosturoğlu

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Yazık ya şu fenerbahçe nefreti duygusuyla savunduğun adama bak bide sonradan hoşlanmam felan diyorsun. Lan ben şekip yerinde olcam bunun çoktan pimini çekerdim yani karısına resmen giydirior adam ikide bi o karına laik ol felan dio. ne yani kıskançlıkmı var:) Ahmet Çakar ın karısı varmı acaba? merak ettım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yav Fenerbahce'liler nasıl bu Şekip vs adamlara sempati duyabiliyor bence tartışılması gereken budur. Yazık olan da budur. Ben iki tarafa da karşıyım ama Şekip Mosturoglu'nun bu memlekete ne faydası dokunmus ki yaptığı bunca pislige ragmen savunulabiliyor. Ahmet Çakar denen adam en azindan Backgrounduna baktiginizda bu ülkeye getirileri olmuş, hakemligiyle ülkenin reklamını yapmış adam. Şekip'te reklam yaptı, tabi "Reklamın iyisi kötüsü olmaz." diyenlerdenseniz.

İki adamı da bana göre şuan tecrit etseler bu memleketten veya ortadan kaldirsalar, ikisininde aileleri dışında kimseler üzülmez heralde buna bende dahilim ve baştan beri de bu adamlar hakkındaki düsüncelerimi net olarak belirtiyorum. Yani sempatizan veya camiadan nefret gibi algilanmasi dogru degil bu mesajlarımın.
Sosyal ağlarda paylaş

İkisini de tanimiyorum. Eee siz de tanimiyorsunuz madem öyle nesini savunuyorsunuz? Hani ben adamı yeriyorum. Yermek yanlış olabilir ama savunka ne kadar dogru? Anlatmaya calıştıgımda bu.

Zaten kac kisi bu adamları yakından tanıyor ki. Bu sekilde göz önündeki adamları tabi ki millet yargılarken görünen kısmına bakar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam hata ettim pardon, onu demem biraz ağır olmus olabilir.

Uzadı mevzu gereksiz. Ama cidden tahammül edemiyorum insanların körü körüne savunulmasına, hele ki karşısındaki az çok adı çıkmış bir adamsa, digerini direk linc ediyor millet konusmadan iki üc cümleyi cımbızlayıp. Bu herhangi X ve Y arasındaki mevzularda da böyle. Bu sebepten uzundur takıldıgım forumda hic istemedigim sekilde Ahmet Çakar savunuyor durumuna düşerek üzülüyorum. Fakat iste birisinin adı çıkmaya görsün vay haline valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse Şekip'i savunmuyor ki.

Farazi iddialardan gündem yaratmaya çalışıp Melih Gökçek'ten bile seviyesiz hale gelen bir Ahmet Çakar var, bir de gecenin ikisinde uyandırılıp bunun oltasına gelmeyip keyif içinde troll'leyen Şekip var. Millet Ahmet'le dalga geçerken gelip 'beyler dalga geçiyosunuz da ağzının ortasına oturttu ahlak konusunda, Şekip de zaten karısının arkasına saklanmış bence çünkü böyle böyle oldu yok kesin öyle, zaten bunları öldürseler kimse umursamaz' diye sen-merkezli kahve muhabbetleriyle Şekip haterlığı yapan da, Ahmet'i savunan da sensin.

Dolayısıyla elimizde dalga geçilip laf edilecek malzeme Ahmet'ken sen de tuzla koşmuş oldun, kimse Şekip'i savunmuyor yoksa. Konu bundan ibaret.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

gece 2de yapilan progmramda, hakkinda iddialar atip, adamin bu iddialara cevap vermesi gerek, hemen baglayin simarikligi nedir lan, bi kendinize gelin. elemanlar kendi kendine biseyler uyduruyo, sonra bunu kendi aralarinda sabaha kadar tartisiyo, bi de karsidan cevap bekliyolar, cevap vermezse demek ki dogruymus bunlar diyolar

+1 standart Ahmet Cakar, Rasim Ozan olayi, maksat polemik ciksin reyting gelsin. Rtuk ona buna ceza verecegine, bu tarz programlara engel olsun once.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...