GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Merhabalar, Ben İphone 3gs kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır. ancak telefonumda arızalar baş göstermeye başladı titreşim vs. bozuldu çalmıyor, çalışmıyor. ayrıca JB kullanıyorum ancak gerçekten hem JB yapmaktan hem de I-Tunes kullanmaktan ya da aracı başka bir program kullanmak artık hoşuma gitmiyor. kısacası bu telefonu yaptırmak yerine yeni bir telefon almaya karar verdim. Ancak ne alacağıma karar veremedim. yarın (12 sinde) apple İphne 5 in lansmanını yapacak (tahminen ya da new iphone artık hangisi olursa) Çok farklı, büyük bir yenilik olcağını sanmıyorum açıkçası tabii bilinmez ama. Neyse WOT döşemeden asıl konuya geleyim. Yeni telefon alacağım ve tavsiyeye ihtiyacım var. Acaba Galaxy S2 mi alsam (s3 düşünmüyorum zira incelemelerde ve baktığım birkaç performans testlerinde s2 nin performansının daha iyi olduğunu gördüm, ama yine de belli olmaz tabii s3 de alabilirim) Galaxy serisi mi alsam yeni iphone a mı kaysam (hazır yarın duyurulacak) yoksa benim pek ısınamadığım lumia da var. tavsiyelerinizi rica ediyorum ve bekliyorum şimdiden teşekküre derim Not: çok uzun oldu kusuruma bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ayfon ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Para çoksa iyisini al ,ben xperia kullanıyorum oyunlarda vs sıkıntı yok.s2 de iti motorola atrix felanda olur orta halli dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 motoroloya falan hiç bakmadım xperia ya da hiç bakmadım açıkçası detaylı incelemek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Galaxy Nexus? Xperia'ların para yeten modeli? Galaxt Nexus dışında Samsung almayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Nexus iyi gibi duruyor hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 aciliyetin yoksa 1 ay bekle derim, bi Lumia 920 ve iPhone 5 direk gormeden alma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Bende senin gibi alacağım 3 gündür showroomdan çıkamadım reviewlar vs...Kaldıki reviewlar çok hassas noktalardan vuruyor tek göze batan şahsen HTX ONE X ayrı ışıklar altında özellik gece video recorda framerateler dropluyor,samsung g s3 yapmıyor olmuyor. HTX ONE X vs S 3 için ikiside güzel telefonlar. Iphone 4S iphone alma bence 5i beklemekte fayda var eğer illaki iphone diyorsan. Aldınmı diye sorarsan ben alamadım çünkü içim el vermedi,birbirine çok yakın telefonlar sadece 4s ciddi bir tarzı var oda mac yani. HTC ONE X v Galaxy güzel telefonlar.HTC alırdım, Galaxy nedense bana yapmacık geliyor, neden çözemedim..türkçe menüden herhalde :Ppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 sony 3 yeni xperia modeli çıkaracak bunlardan birisi Xperia T bekle derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Yok abi sen iyi bi abiye benziyon para var sen en iyisi ayfone5 bekle ezdirme kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 1 ay bekleyeceğim sanırım ama TİM in s3 kampanyası var çok ilgimi çekti... iphone 5 e baktım da... yani 4s den tek farkı az daha hızlı işlemciyle birazcık daha uzun ekran gibi duruyor. kendi elime alıp görmem lazım ama. bide kulaklıklar çok hoşuma gitti. İyice kararsız kaldım. @cute dediklerine ben de baktım da bende işte HTC den çekiniyorum biraz... nokia ille xperia t yi de araştırayım bari... EDIT: oha one X nasıl bir telefondur öyle... bide hala iphone 5 diyenleri döverler off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar