Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 söylenenler ve gösterilenler beklentimin bile üzerinde..ama beklentiler ve karşılaşılanlar nadiren birbirini destekler o yüzden büyük konusmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://media.obsidian.net/eternity/media/updates/0068/pe-troll-1920x1080.jpg - http://media.obsidian.net/eternity/media/updates/0068/pe-wilderness-02-1920x1080.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 oyunun ismi belli olmuş: http://image.noelshack.com/fichiers/2013/50/1386712318-pe-player-experience.jpg http://www.youtube.com/watch?v=HKoDTzea79Y http://image.noelshack.com/fichiers/2013/50/1386712322-pe-screenshot-1.jpg - http://image.noelshack.com/fichiers/2013/50/1386712312-pe-screenshot-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 YOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTH YOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTHYOU MUST GATHER YOUR PARTY BEFORE VENTURING FORTH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Tüh yeni duş almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 başka isim bulamamışlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Pillars yanlış olmuş ya, koticik(TM) sözcüğü o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 grafikler hmmppffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Başlığı gördükçe pillars of opportunity geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Biz gene aramızda eternity desek olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Birisi altına "best fireball in my RPG history" yazmış, katılmadan edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Dragon Age in de firebalları böyleydi peh peh. Spell kombo koyacağız demişler miydi acaba? Eğlenceli oluyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 İsim tuhaf olmuş, Path of Exile ve Pillars of Eternity kısaltması PoE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ben bununlan Wastelande para bastıydım hah hatırladım şimdi, iyi bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 obsidianın gelecek için planı/düşündüğü şöyle birşeymiş: "How could we make something more like a Skyrim for PC with the engine we made for Eternity?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Patlamışmısır.gif bekliyorum cevapları ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Aslan race pc gamer top.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 new vegas ı gördüğümüzden beri diyoruz avellone tarzı amcalar keşke skyrim e de el atsalardı diye. icewind in devasası tarzı şahane bişey olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ben ağlardım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 New vegasi neden o kadar sevdiniz ki? Ekstra bi olayi yoktu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 extrası vardan ziyade fo3ün noksanlığını gösterdi bence. ps: norak link koy bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 aynen ya vegas'da da çok büyütülecek birşey yok. 3'ün bir gömlek üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 http://www.rockpapershotgun.com/2013/12/14/obsidians-bold-future-eternity-meets-skyrim-a-second-ks/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Esh said: New vegasi neden o kadar sevdiniz ki? Ekstra bi olayi yoktu bence VanBuren yerine gelen gerçek fallout3 olmasını geçersek hem sandboxy free roaming hissini, hem de kaliteli bi rpgnin sahip olması gereken minimum özellikleri bir araya getirdiği için sevmiştik. Skyrim çıktığında tam olarak aynısını istemiştim (hatta burda da yazmış olmam lazım), skyrim motoruyla obsidiana outsource edilmiş bi standalone xpac. Obsidian badhesdaya ihtiyaç duymadan bu tür bir oyun yapabilirse ne ala, ama unityde daha izometrik oyunların performansını görmeden free roaming için umut beslemek doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar