Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 axedice said: Biji ulfricin panpaları hiç laf atmasın plx http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/perincekulfric.jpg AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 asdasda axe crit vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 axedice said: Biji ulfricin panpaları hiç laf atmasın plx http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/perincekulfric.jpg hpyi %20 ye indirmiş arcane said: gg no rmk. bethesda oyunlarını collectors basanlar, hala skyrim modlayıp oynayanlar, go away. http://wow300.net/icon//inv_sword_48.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 her ne kadar gerçeği yansıtmasa da http://th00.deviantart.net/fs71/150/i/2012/112/a/e/fukkin_saved_by_3mo_ame-d4x7fis.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 arcane said: axedice said: Biji ulfricin panpaları hiç laf atmasın plx gg no rmk. bethesda oyunlarını collectors basanlar, hala skyrim modlayıp oynayanlar, go away. oblivion ve fallout 3 u collector alıyorum sırf sana inat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 avrupaya gidip ebayden ikinci el alıyorsun. son, todd howard is disappoint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Yooo jelatini acilmamis sifir aliyorum eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 sdfsd iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Abi axedice :D ... (eldar sesiyle) SUCCESS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ulfric'in de gülen bir resmi lazımmış ama hiç gülmüyor ki herif lol. DARKNESSSSS skyrim şubesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://forums.obsidian.net/topic/63851-update-54-art-update-work-is-in-progress/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 interface beni hayal kirikligina ugratti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kotuymus de work in progress diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 mock up o ya henüz panik yapmaya gerek yok. kullanılan ikonlar iwd2 den falan daha küçük ui lazım bence. birazı da vertical olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 daha once yayinladiklari artworkun uzerine interfacei basmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ehue dialog kismi mock up'daki gibi buyultulemez ve sabit olarak yapilirsa yanlis olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ya varya param olsun alıcam böle 3-5 adam yapın lan istediğim oynu dicem bitek ben oynim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 vay anam, ui tasarımında 15 yıl geriye gitmişler. milletin o ui için mi oynadığını sanıyorlar nedir anlamadım. şu gereksizlik ötesi 90'lar modası olan ekran kenarlarında statik biblo, motif vs'yi kaldırsınlar bir kere. sadece düğmeler olsun boşluk üzerinde asılı duran. ve evet portreler ekranın yanında olmalı, aşağıda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Wasteland'in Ui si çok iyidi be. Tam hatırlamıyorum ama ui varmıydı onda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sam said: vay anam, ui tasarımında 15 yıl geriye gitmişler. milletin o ui için mi oynadığını sanıyorlar nedir anlamadım. şu gereksizlik ötesi 90'lar modası olan ekran kenarlarında statik biblo, motif vs'yi kaldırsınlar bir kere. sadece düğmeler olsun boşluk üzerinde asılı duran. ve evet portreler ekranın yanında olmalı, aşağıda değil. Ya bi yardırmadan önce okusan. Icewind-dale-2-goblin-killing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 buna bakmadım zaten forumundaki ss'e baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 geçen sayfadaydı işte. Kaede said: http://forums.obsidian.net/topic/63851-update-54-art-update-work-is-in-progress/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 icewind yazmaya geldiydim. soruyolar işte beyler nasıl diye. olmaz öyle. minimalist birşey yapıp öyle gelsinler. öyle fullscreen event dialog da olmasın. bkz temple of elemental evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 o UI, O avatar, o title 2000 lere geri dondum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar