Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 paparnoz said: çünkü mega dungeon demek mega hack&slash demek. uzun süredir takip ediyorum projeyi ama hiç umudum yok şu kadar daha verin yeni ırk ekleyelim, şu kadar verin, yeni bir ırk daha ekleyelim, şu kadar verin enc ve crafting sistemi getirelim mantığı bana yanlış geliyor. İlk başta güzel bir şekilde başlayan olay bu hale nasıl geldi anlamadım. kickstarterlar hep öyle işliyor. yani bazen strech goallara bakıyorsun sanki zaten para vermeden yapılması gereken şeylermiş gibi duruyor. ama sonuçta bunlar adamların ürettiği bişey ve ne kadar para kazanırlarsa bu proje için o kadar uzun süre çalışabilecekler (maaş vs) ve bu süreyi de ek content ekleyerek geçirecekler gibi düşünebilirsin hehe. mesela oots denen bir çizgiromanının yazarı da yapmıştı kickstarter onun da strech goalları "işte şöyle bi hikaye daha yazcam, ek bilmem kaç bölüm ekleyeceğim, şöyle bir kitap çıkaracağım" tarzı şeylerdi. bi açıdan bunla o aynı ikisi de kendi işini yapıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts/325242 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 said: Question: a curiosity, Obsidian never thinked with the idea of creating a horror RPG? Feargus: We have talked a lot about a horror RPG. We were within inches of doing a RPG with White Wolf and then CCP came in and purchased them. :( lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hakkaten, lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 devamlı email atıp duruyolar bu oyun için kikstardan. pişman oldum para verdiğime süresi bitsede kurtulsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bilgilendiriyo abi adamlar. e-mail alma kutucugunu kaldir o zaman :) adamlar dogru bi' finansal kararla, expansion'ini da simdiden satiyor. bu parayla expansion fund'lamayacagiz deseler de, toplayacaklari paranin faiziyle rahat rahat yaparlar zaten. takdir ettim. bi' 20 dolares daha aticam sanirim. nasilsa alicaz exp'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 It’s our pleasure to introduce our next stretch goal of George Ziets at $2.8m – with your help, we’ll be able to enlist the skills of George Ziets in shaping Project Eternity. For those not familiar with George’s work, he was the creative lead and core writer behind the acclaimed Mask of the Betrayer - the first expansion pack for Neverwinter Nights 2. George leant his talents to many of Obsidian’s other games including Fallout: New Vegas. olm en iyi yazarlarını sona niye saklamış bu adamlar 5 günde çok zor 2.8 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 paypal'i falan acik tutarlar ya nasilsa, adamla coktan konusup anlasmislardir. koca koca adamlar 'abi para yatirirlarsa gel sen de calis bizle' demez bence. yani kickstarter bittikten sonra bile devam edecek benim tahminim para yatirma olayi. koyarlar bi' seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 axedice said: Evet evet kesinlikle senin zevklerine ve beklentilerine hitap eden bi oyun olmayacak, hadi iptal et pledgeini ;) ;) oynarken benim de katkımla yapılmış bir oyun olduğu gerçeğini benliğinde an be an hissedeceksin.. Silphatos said: o tetris gibi şey mi puzzle adsfg he ya. kaldı ki tetris zaten puzzle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Senin paranla tuvalet kağıdı alıyorlarmış ofislere. Malum gavur oldukları için taharet musluğu da yok, baya hırpalanıyordur o kağıtlar... Zaten şimdiye kadar anlattıkları oyunun Sam Effect'ten pek etkilenmeyeceği yönünde. Ama beklediğim hızda ve miktarda para gelmedi ona üzüldüm. Wasteland biraz daha yukarda bitirmişti sanırım kickstarterı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 axedice said: Ssam Effect http://i.imgur.com/oaTiw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 benim paramla tim cain en iyi rpg (C) star control 2 kopyalarını alıp ofise dağıtacak "arkadaşlar alın oynayın işte böyle bir rpg yapmak istiyoruz" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Sparkcaster said: olm en iyi yazarlarını sona niye saklamış bu adamlar 5 günde çok zor 2.8 ya kickstarterlar son iki gun baya para getiriyor, 2.8'i gecerler 3'e yakin bitirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yeni update.. http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts/326585 environment ss bu da.. http://media.obsidian.net/eternity/media/screenshots/0001/PE-TempleEntrance01-2560x1440.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Sayfa başı Spyro said: yeni update.. http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts/326585 environment ss bu da.. http://media.obsidian.net/eternity/media/screenshots/0001/PE-TempleEntrance01-2560x1440.jpg Çok güzel ama bir gariplik var, nedenini bilemiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 meh, çok kötü ya, bg1 zamanından kalma grafikler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 harika olmuş direk bg geliyor aklına insanın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Ne gibi bir gariplik? ss beklediğimden çok çok daha iyi, şimdi tek kaygım 3d modellerin o arkaplanda sırıtması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 baya güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Gryphonheart said: şimdi tek kaygım 3d modellerin o arkaplanda sırıtması. deneyelim: http://i.imgur.com/Shkxf.jpg bence hiç sırıtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 at biraz siritiyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 çok sırıtırsa döveriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ingame değil heralde, açı çok acayip çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar