Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Oski said: kickstarter dan bir tane başarılı bir şey çıkmadan para vermem aga. olayı o zaten, oyunu preorder etmiyorsun, projeye destek oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 biliyorum da şu furyadan bir tane oyun çıksın göreyim önce. deniz feneri gibi ütmesinler sizin paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aslında ütseler daha güzel olur ya. çok fakir takılıyorlardır hep, biraz yesinler içsinler kendilerine gelsinler, bi EA, bi Bioware seviyesine çıksınlar. don gömlek dolaşıyorlar üzülüyorum olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Oski said: biliyorum da şu furyadan bir tane oyun çıksın göreyim önce. deniz feneri gibi ütmesinler sizin paraları adamlar zaten sevdiği için yapıyor yani hobilerini yapıyorlar. sen para vermesen de adamlar canları sıkılınca oturup nasıl bir oyun tasarlasam diye düşünüyordur. o yüzden öyle bişey olacağını sanmam. en fazla kötü oyun çıkar ama o da düşük bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Oski said: biliyorum da şu furyadan bir tane oyun çıksın göreyim önce. deniz feneri gibi ütmesinler sizin paraları ftl bayağı keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 çekerken çok eğlenmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ftl akmış steamde en çok satılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 http://forums.obsidian.net/topic/60221-update-3-game-basics-your-party-your-characters-and-races/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 güzel bilgiler, bu bayağı ümitlendirdi. (tu) direkt godlike race açarım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Ne acarsan ac sayfalarca qq yapican için bize farkeden Bisey yok. Multiplayer yoksa oynamam Ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 sp oyunda kim niye ağlasın lol, sen oynama np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Dwarfına 1 elfine iki lan. Serefsizim yeter anasını satıyım. Durmadan sakalla cüce görmekten kepçe kulan elf görmekten bıktım. Fantazi gördün mü daya elfi dwarfı. Elf dwarf yoksa kedi adam köpek adam yılan adam daya. Ulan 1 tane söle entresan bi ırk yaratcak insan yok mu. İlla bütün ırklar bipedal mi olcak? Tri-Keen bile entresan bi ırk sayılır onnarla karsılastırılınca. Böcek adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Dwarfların ırkı tükeniyo, teknolojik ama büyü yapamıyolar elfler çok iyi büyücü ormanda yaşıyolar. Bunnar bile sabit. Bi tane büyücü ırkı olarak dwarf yok anasını satıyım. Paraları olsa dicem ki Darksun settingini alsınnar WOTC den. Nasıl olsa ölü settin şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 DWARFLARA LAF YOK ULAN! http://i.imgur.com/ki9NV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 dwarf'tan cok hasta kurtadam gibi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 LAFINI GERİ AL ULAN! http://i.imgur.com/5CmVB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yalnız adamlar değişik subraceler koyacaz ve klişe olamyacak ırklar mesela ormanda yaşayan ranger cüce companion var demiş buradaki yorumlar direk fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ormancı dwarf çok meh biraz ps gibi uçsunlar bakire fahişe succubus falan görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 elf cüce vs iyidir. klasik olmalarının bi sebebi var. yanına da saçma sapan ırklar da koyacaz demişler adamlar işte boş qq yapmayın. DAĞILIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ahahaahah bu cok tatli lan :D pet diye dolandiririm yanimda. succubus falan guzel de, onu koyarlarsa kesin bi' de celestial koyarlar. o zaman fail olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 niye fail oluyor yapsınlar bir tane de adam öldürmemiş kiralık katil celestial hatta bunlar birbirlerine aşık olsunlar piramitler lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi adina seraphim falan dicekler, bayicam ben o seraphim ismini gordukce. ama succubus super olabilirdi. bi' kevase acip butun adamlarin pipisini keserdim fjdkfjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Hidrofobisi olan water elemental oynatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Sam said: güzel bilgiler, bu bayağı ümitlendirdi. (tu) direkt godlike race açarım. (:P) tam powerplayci ya :p allahtan senle masaüstü oynamadım hiç oyun bana hikaye açısından planescape derinliğine sahip, motor ve mekanik olarak BGye benzeyen bişey gibi durdu ki bu oldukça yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 dreagloth said: Hidrofobisi olan water elemental oynatalım ahaah öneriler gerçekten bunlara benzemiş ya. benim işkence sonucu delirmiş, kendini barbar sanan halfling fighterım vardı masaüstü, onu bile geçmişiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar