Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 said: Will character models be 3D models or 2D sprites? acımadım döşedim wot'u "ask a question" kısmına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 lan ne para kirmislar oha. http://www.kicktraq.com/projects/limemouse/lifx-the-light-bulb-reinvented/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 tam bir ağlak gamer nerd sdf zaten kickstarter sayfasında backdroplar için diyordu insan bi sorar önce lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sam para verdi mi bisiye korkacaksin... cocuklugunda "bir alışveriş bir fiş"den cok etkilendin di mi sam? :P http://www.formspring.me/JESawyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Will Project Eternity be the first game from Obsidian Entertainment that is actually worth playing? şu soruyu rl görsem döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 geçen senelere bakarsak çıkardıkları oyunlardan bu adamlar hiç mi kar etmemiş? tamam new vegas için meta skor notu 85'i geçmedi diye bethesda'dan para alamadıkları diye bir geyik var. nerdeyse aaa kalitede oyun yapan firmanın kickstarter yapıp bu duruma düşmesi bence kötü. Dağıtımcı firmalar falan mı soymuş bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 koca patron bana cevap verdi diye kıskandınız di mi. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/173/194/haters%20are%20jelly.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Abi 5000dolar falan var ya, var mı o kadar bağış yapanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi 20k doları akşam yemeğinde yiyen insanlar var nelere şaşırıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 lord_gorthaur said: nerdeyse aaa kalitede oyun yapan firmanın kickstarter yapıp bu duruma düşmesi bence kötü. Dağıtımcı firmalar falan mı soymuş bunları? kickstarter acmalarinin sebebi(tabii ki para destegi falan var da) ea, activision falan gibi keke firmalarin istediklerini yapmama dusuncesi. yakin tarihten mass effect ve dragon age ornek verilebilir, guzel baslangiclar nasil hoplata hoplata becerilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kickstart büyük balon oyun endüstrisi için. şu furyanın ilk oyunları çıksın da bir görelim ne shitstorm kopacak belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kickstarter ne kadarını alıyo toplanan paranın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 5-10% falandir tahminim. bakmadim acikcasi. oyunun balon cikip cikmamasiyla kickstarter'in ne alakasi var ki? normalde zaten yapilacak(aslinda yapilmayacak, ama yapilacak kabul edelim) bi' oyuna para verip almakla esdeger sey yapiyorsunuz. veya bi' firmanin hissesini almak gibi dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ev değil stronghold verin diyen çıkmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 nwn2'de verdiler gene beğendiremediler oyunu. mis gibiydi, çok da keyif almıştım yönetmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kim begenmemis nwn2'yi ya? geyik yapmasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 oyunun geri kalanı sıkıcıydı yer yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 benim baydigim tek yer sehrin icindeki quest'lerdi. ki onlarin da bazilari kendimi gazladigimda(yer yer evil'a dondugumde) eglenceli geliyordu. zaten blacklake murder'lari sizin uzerinize kaldiktan sonra oyun bitene kadar uc dakika dinlenecek yer yok. dnd3.5 faktoru ve imba prestige class'lari saymiyorum bile. demin saymamistim, bu ekle saymis oldum fsdjlkfsdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aktiftablet said: kickstarter ne kadarını alıyo toplanan paranın? %5 alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 yok nwn2 de hakkaten meehti stronghold. bir de orijinal nwn2 de zaman kavramının olmamasından kaynaklanan bir gariplik vardı, tam hatırlamıyorum şimdi. nwn2 zaten pek iyi bir oyun değildi. expansionları güzeldi. yaratacakları sistemi merak ediyorum. aslında class olmasına da şaşırdım. bu adamlar pek class meraklısı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Neverwinter benim için ortalamanın biraz üstü bir oyundu. Baldurs Gate, Icewind Dale'dan sonra pek hoş bir geçiş olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 nwn2 vanilla ne kadar kötü cidden ya yükledim tekrar dün allahım bu kadar klişe bir oyunu nasıl yapmış obsidian. ds3 te bile daha fazla twist var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Selamisahin said: aktiftablet said: kickstarter ne kadarını alıyo toplanan paranın? %5 alıyor. oda cok temiz para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 10 uzerinden 7.5 8'i var her turlu. o kadar da boka batirmayin oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar