Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gitmez de benim restore etmem lazım aleti. contact'larda bir grup olusturdum mesela, silemiyorum. bir de zil sesi atmıstım, o da silinmiyor. bunlardan kurtulmam lazım. bir de 1.5 sene oldu hic restore yemedi alet.

o yuzden dedigim gibi yapmak mantıklı geldi bana ama sorun yasar mıyım diye sordum.
Mesaj tarihi:
toggie o yontemi yaptiktan sonra banada feedback yaparsin:) bende restore etmek istiyorum ayriyetten bu bilgileri nasil yedeklicez? mesela bende jailbreak li 4s var yedekleme yapiliomu JB olunca?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ya şimdi benim alette üç farklı hesaptan programlar var. Babam aldığında ilk içine ofis programlarını satın alıp yükleyerek verdi bana, onlar var; benim Amerikan iTunes hesabından yüklediğim Hulu Plus, Rdio, Crunchyroll, nook filan gibi geo restricted şeyler var, bir de normal hesabım var geri kalan her şeyin olduğu.

iOS 6 yükleyince tüm bu hesapların programları duracak mı, yoksa tekrar mı yüklemem gerekecek?
Mesaj tarihi:
hepsi apple accountun ile duruyor. Cihazin alakasi yok.
Backup alip ios6 ya gecip backup i "ben eski chazimdan devam etcem yaaa" dersen de aynen devam ediyorsun.

En son acik programin bile multitask barda acik bekliyor oluyor. Hic kayipsiz.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Türkçe klavye çok kötü olmuş. Her şey çok iyi ama bunu yazarken nokta tuşunu göremiyorum klavyede. Spacebar'dan kısıp koyabilirlermiş.
Mesaj tarihi:
evde macbook ve iphone hatunda ipad iphone serisi var. photostream ile çektiğimiz herşey tüm cihazlara düşüyor otomatik. baya keyifli.

apple ekosistemi uyuşturucu gibi. lumia almak istiorum ama çıkamıcam sanırım sistemden =)
  • Yeni Oluştur...