Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Itunes sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 19unda ota geliyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 evet çok gereksiz geldi banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Çok büyük oluyor mu bunlar? 200MB? 1GB? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 500 600 civari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 retina iphone icin ~880 mb idi. Retina ipad e ~1gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bugun yayınlanıcak olması lazım, bakalım ne zaman çıkıçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ben diyorum ki yeni os cıkmadan once mevcutun yedegini alayım. ve telefonu restore edeyim. ios6 yukledikten sonra da yedegi atayım telefona. nasıl fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Niye? IOS6 yükleyince bilgiler gidecek mi ki? (başlığa yeni girdim takip edemedim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 gitmez de benim restore etmem lazım aleti. contact'larda bir grup olusturdum mesela, silemiyorum. bir de zil sesi atmıstım, o da silinmiyor. bunlardan kurtulmam lazım. bir de 1.5 sene oldu hic restore yemedi alet. o yuzden dedigim gibi yapmak mantıklı geldi bana ama sorun yasar mıyım diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 toggie o yontemi yaptiktan sonra banada feedback yaparsin:) bende restore etmek istiyorum ayriyetten bu bilgileri nasil yedeklicez? mesela bende jailbreak li 4s var yedekleme yapiliomu JB olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 gelmemiş update hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 20.00'da diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 hıı ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ya şimdi benim alette üç farklı hesaptan programlar var. Babam aldığında ilk içine ofis programlarını satın alıp yükleyerek verdi bana, onlar var; benim Amerikan iTunes hesabından yüklediğim Hulu Plus, Rdio, Crunchyroll, nook filan gibi geo restricted şeyler var, bir de normal hesabım var geri kalan her şeyin olduğu. iOS 6 yükleyince tüm bu hesapların programları duracak mı, yoksa tekrar mı yüklemem gerekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 hepsi apple accountun ile duruyor. Cihazin alakasi yok. Backup alip ios6 ya gecip backup i "ben eski chazimdan devam etcem yaaa" dersen de aynen devam ediyorsun. En son acik programin bile multitask barda acik bekliyor oluyor. Hic kayipsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Multitask bar mı var bir de? Nasıl çıkıyor? Ben bir kullanma kılavuzu bulayım buna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Multitasking android gibi degil. home tusu double click. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 563mb cikti. Ota cekiyorum simdi. Yavas geliyor ama, 40 dakika diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 13 saat diyor banada başka yerden indirmek mümkünmü düzeldi 912 mb bende 20 dk ya yüklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Türkçe klavye çok kötü olmuş. Her şey çok iyi ama bunu yazarken nokta tuşunu göremiyorum klavyede. Spacebar'dan kısıp koyabilirlermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 shared photo stream güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 evde macbook ve iphone hatunda ipad iphone serisi var. photostream ile çektiğimiz herşey tüm cihazlara düşüyor otomatik. baya keyifli. apple ekosistemi uyuşturucu gibi. lumia almak istiorum ama çıkamıcam sanırım sistemden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Kuralım mı bekleyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar