Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yan tarafa inşaat

yav

Öne çıkan mesajlar

bize bakan taraf değil de diğer taraftaki apartmanın girişinde bir su borusunu patlattılar bugün hala akıyor tazyikli bir şekilde dsfg

bakkaldan öğrendiğim kadarıyla 14 dairelik bir apartman dikilecekmiş. 1 yıl sürermiş inşaatı.

pencereler kapanacak doğalgaz tesisatı taşınacak edecek...

bir sürü iş.

neyse ki ben kiracıyım ve bugün 13.kiramı yatırdım yani sözleşmem de bitmişti. evsahibi çıkacaksan 2 ay öncesinden haber ver demişti. ben yarın bunu anlatıp çıkabilirim isterseniz emlakçınızla konuşun diyeyim.

ekim ayında da başlarım ev aramaya artık fdsg kasım başı da taşınacak şekilde ayarlasam her şeyi ah ne güzel ama çok zor işler tabi.

işin kötüsü ağustos-eylül'de tüm iyi/ideal evlerin kapılacak olması. benim bahtıma uygun ev düşecek mi bakalım :/

en olmadı kalmaya devam ederim de o kadar gürültüyü zahmeti kaldıracak bünyem de yok.

lanet olası adamlar haziranda başlasalarmış şu inşaata da biz de yaz ortası ona göre kaderimizi çizseymişiz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben okuyorum hem de ikinci öğretimim :D
gündüz 10'da uyanmam sıkıntı olmaz fazla ancak kapanacak olan pencereden ötürü evin ceryanının bozulacak keyfinin kaçacak olması + kombinin taşınacak olması dolayısıyla evin bir yanından öte yanına muhtemelen boru döşenecek olması falan geriyor.

Ha tabi ölüm yok sonuçta belki kira indirimi bile talep eder kalmaya devam ederim napayım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi açıkçası benim yaşadığım ev de o arsadan daha geniş değil =)

ama dediğin gibi gene de inşaat büyük sıkıntı, 2 tarafa da zarar verebilir. ne olacak bilmiyorum. neyse ki mal sahibi değilim hani benim çekeceğim sıkıntının çapı belli de ev sahibim belki kiracı bulamayacak bir sürü işle uğraşacak falan. neyse işte
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Genç kızın yatak odasını senin mutfağa karşı yapıyorlarmış, sen gece atıştırmak için mutfağa gitmişsin, hatun kişisi de arzularını dindirmek için kendiyle ilgilenirken camdan bir anda göz göze geliyorsunuz. Benimde üstümde sadece boxer var atletik vücudum karşısında hatun eriyor direk ama utanıyor biraz. Sonra ben mutfağın ışığını açıp pencereye yaklaşıyorum. Hatun ne yapacağını şaşırıyor iri ve dolgun gögüslerini elleri ile kapatmaya çalışıyor. O esnada bende boxerımı indiriyorum.

http://i52.tinypic.com/2yo5nb4.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
geçen zaman içerisinde bizim apartmanın olduğu duvar boyuna destek temeli attılar
karşı duvarın da yarısına attılar
bir de ön cepheye atıyorlardı bayram geldi gittiler
bu arada arkada burnumun dibine kurdukları kulubeyi de toplamışlar neyse ki
ödüm kopmuştu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...