yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 banane abi masraftan ev sahibi vermez mi ben zahmetinden korkuyorum benim gibi bir sefa pezemengine yapılır mı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 camın karşısına güzel kız falan denk gelir gitme bekle bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ev nerde?sen çık ben geçiyim o eve sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 o değilde sizin zemin kaymasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ben oraya nasıl daire sığacak hala anlamadım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 hidiv kasrının oralarda vardı böyle bi apartman. tek bir penceresi vardı ön cephede boğaz manzaralı. satılık ilanı vardı bi dairenin 500k $ fiyat çekmişti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Vaktin varken KAÇ KURTUL! 5m genişliğinde apartman mı olur lan Türkiye burası Japonya değil, o bina sağlam olmaz o incelikle bi deprem olsa sizin binayı da alır kendiylen, iki boyutlu bina lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bize bakan taraf değil de diğer taraftaki apartmanın girişinde bir su borusunu patlattılar bugün hala akıyor tazyikli bir şekilde dsfg bakkaldan öğrendiğim kadarıyla 14 dairelik bir apartman dikilecekmiş. 1 yıl sürermiş inşaatı. pencereler kapanacak doğalgaz tesisatı taşınacak edecek... bir sürü iş. neyse ki ben kiracıyım ve bugün 13.kiramı yatırdım yani sözleşmem de bitmişti. evsahibi çıkacaksan 2 ay öncesinden haber ver demişti. ben yarın bunu anlatıp çıkabilirim isterseniz emlakçınızla konuşun diyeyim. ekim ayında da başlarım ev aramaya artık fdsg kasım başı da taşınacak şekilde ayarlasam her şeyi ah ne güzel ama çok zor işler tabi. işin kötüsü ağustos-eylül'de tüm iyi/ideal evlerin kapılacak olması. benim bahtıma uygun ev düşecek mi bakalım :/ en olmadı kalmaya devam ederim de o kadar gürültüyü zahmeti kaldıracak bünyem de yok. lanet olası adamlar haziranda başlasalarmış şu inşaata da biz de yaz ortası ona göre kaderimizi çizseymişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ilginç gerçekten iki kişi yan yana bile duramaz o kadar yerde. çok şaşırdım. sen çalışmıyor musun zaten gündüz evde olmayacaksın , akşamları da inşaatta çalışma olmaz ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ben okuyorum hem de ikinci öğretimim :D gündüz 10'da uyanmam sıkıntı olmaz fazla ancak kapanacak olan pencereden ötürü evin ceryanının bozulacak keyfinin kaçacak olması + kombinin taşınacak olması dolayısıyla evin bir yanından öte yanına muhtemelen boru döşenecek olması falan geriyor. Ha tabi ölüm yok sonuçta belki kira indirimi bile talep eder kalmaya devam ederim napayım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 0 dar alana imar vereni... yönetmelik 7mt den küçük cephe olamaz der ama imar paftaları kanunun üstündedir de der... bu arada inşaat gürültüsü 8.30 gibi başlar akşam 6 da biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Ya şimdi açıkçası benim yaşadığım ev de o arsadan daha geniş değil =) ama dediğin gibi gene de inşaat büyük sıkıntı, 2 tarafa da zarar verebilir. ne olacak bilmiyorum. neyse ki mal sahibi değilim hani benim çekeceğim sıkıntının çapı belli de ev sahibim belki kiracı bulamayacak bir sürü işle uğraşacak falan. neyse işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Masakari said: Genç kızın yatak odasını senin mutfağa karşı yapıyorlarmış, sen gece atıştırmak için mutfağa gitmişsin, hatun kişisi de arzularını dindirmek için kendiyle ilgilenirken camdan bir anda göz göze geliyorsunuz. Benimde üstümde sadece boxer var atletik vücudum karşısında hatun eriyor direk ama utanıyor biraz. Sonra ben mutfağın ışığını açıp pencereye yaklaşıyorum. Hatun ne yapacağını şaşırıyor iri ve dolgun gögüslerini elleri ile kapatmaya çalışıyor. O esnada bende boxerımı indiriyorum. http://i52.tinypic.com/2yo5nb4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yönetmeliğe falan uygun değilse şikayetçi ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Feuer said: inşaatçıı anon konusuyor su tutuyolar konustu anon değilsin ki ismin yazıyor lol pleb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 topun kaçmasın dikkat et EHE EHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Resime bakıp; genişliğe ekskavatör'e bakıp bir kez daha bakıp maksimum 3 - 3.5m genişliğinde varsayıyorum orayı, bir daha bakıyorum, bir daha.... Bi yürü git oraya binamı olur! demeden edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 oraya fiber kablo bile döşenmez ne evi sağlam dram yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25392995/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 geçen zaman içerisinde bizim apartmanın olduğu duvar boyuna destek temeli attılar karşı duvarın da yarısına attılar bir de ön cepheye atıyorlardı bayram geldi gittiler bu arada arkada burnumun dibine kurdukları kulubeyi de toplamışlar neyse ki ödüm kopmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Harbiye'de mi oturuyosun aynısından burda da var heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 xaty said: http://www.ntvmsnbc.com/id/25392995/ bu ne abi adam Mir'de yaşıyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ne güzel işte, bi inşaatın temelinden bitişine kadarki tüm safhalarını göreceksin. Gün gelir bi ev de sen yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ne sallamışsınız oraya bina olmaz diye :) çok güzel bina olur bitişik nizam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Yalniz zemin saglammis. Adamlar kayalari kiraken gurultu cikardikca keyifleniyorum 'oh ulan saglam iste hihi' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar