Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spvp takılan guild veya bir topluluk varmı beyler?


Densiz

Öne çıkan mesajlar

Elimde patlamayacak bir server olursa güzel olur. Deliler gibi sabah akşam oynayalım gibi bir beklentim yok. Yada sadece spvp olsun gibi birşeyde isteyemem. Spvp ön planda olursa benim için iyi olur.
Tabiki yerine göre pve de yaparım, wvwvw de.

Çok gereksiz bir soru için konu açmak mecburiyetinde kaldım. Genel konuda sürekli bir tartışma olduğundan bu sorum hep havada kaldı.

Herneyse varmı böyle bir oluşum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dark saga'da takımlar düzenleniyor oraya bakabilirsin. ben de oradayım spvp için bir takım kurmam veya girmem lazım. ds her karakterden istiyor duruma göre sınıf değiştirip gireceksin bu tarz şeyler bana zor geldiği için ds'in takımına katılmadım ama kendi aramızda kurabiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet abi, ara sıra wvwvw yede gidilir. Ne bileyim gerekliyse pve de yapılır. Ama Spvp adı altında bi oluşum olursa en azından kendimizi biliriz.
Şöyle toplaşabilirsek 10 kişi felan, kurarız bir guild. Yada varolan bir guilde topluca gireriz (2 saatlik başvuru kısmını atlayarak. Birisi hepimiz adına felan konuşur ne bileyim).

Ha birde coex olmazsa çok iyi olur. Espri maksatlı (kesinlikle küfür içermeyen) nicklerden üyeleri rahatsız oluyor (muş) (swtor dan biliyorum).
Aramıza birisi katılmak ister, nicki yüzünden problem çıkartırlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz de 2 arkadaş takım arıyoruz spvp için. Mümkünse mizah anlayışı olan, gerektiğinde duvara kafa atacak kadar hırslı oynayacak gerektiğinde olmayacağını anlayıp güle güle eğlenebilecek arkadaşlar ö.m. den ulaşırlarsa sevinirim

Gizli said:

kendi aramızda spvp guildi kuralım


şunun için yazmıştım ben bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan benim bulunduğum bir guild var. Fakat guild demeye şahit ister tabiki. Kendi aramızda takılıyoruz.
Eve online, daki guildim. Hani guild içindeki arkadaşlarla pek işimiz olmaz büyük ihtimal. Çünkü onlar WvWvW de takılmayı seviyorlar. 10 kişi kadarız.
WvWvW de takılmak isterken onlarla takılabiliriz aslında. Spvp içinde kendi aramızda takılırız. Ventleri var. Düşünürseniz geçici olarak burada toplaşmayı server "Seafarer's Rest". Ha gerek yok başka bir yerde toplaşalım derseniz önemli değil ben gelirim.

Ama toplaşıp karar verip, türklerinde olduğu bir yer tercih edersek benim için iyi olur. Zaman içerisinde içimizden sıkılanlar olur.. Yada katılmak isteyenler olur, kimsesiz bir servera getirmesin insanlar karakterleri boşuna.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tournament'ta başka serverlarla eşleşmen yada eksik kişiyle sıra aldığında sana farklı serverlardan insanların denk gelmesi mümkün ama Grup kurmak mümkünmü bilmiyorum

Denedim : mümkün.

Biz şu an 3'ü full online olmak üzere 6 kişiyiz Ancak bazen online sıkıntısı yaşadığımızdan sıkıntı yaşayabiliyoruz. Antremanlar flnda aksıyor. Böyle bir oluşum oluşacaksa ayrı serverlardan fln. Bana ulaşın skype'ta buluşup muhabbet edelim belli başlı bir spvp havuzu oluşturabiliriz bu sayede.

WvWvW,PvE için herkesin kurulu düzeni vs vardır onu karıştırmadan daha iyi olur

not: Baştan söyliyim aramızdada fazlasıyla kavga eden sürekli tartışan bi grubuz oyunları fazla ciddiye almaktan ve gereksiz hırstan fln. Bu yüzden en azından bizim gibi bakan insanlar olucaksa biz böyle bir havuzun içinde yer alabiliriz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hırs istemeden olur. Samimiyet arttıkçada farklılıklar belli olacağından ufak tefek tartışmalar kaçınılmazdır.

Madem öyle spvp için server sorunu yok. Serverı olmayanıda ben bulunduğum servera davet edeyim. Buradaki arkadaşlarlada tanıştırırım. Kimseninde yabancılık çekeceğini sanmıyorum. Herkez 40 yıllık ahbapmış gibi konuşuyor zaten. =)
Server : Seafarer's Rest
Buradan pm atarlarsa bu guilde alır arkadaşlarla tanıştırırım.

spvp grubu içinde birşeyler düşünelim, irtibat için. Malum aynı serverda değiliz, bir şekilde irtibat kurabilmeliyiz. Skype felan biraz tekil olabilir, gruplaşma olmuş gibi görünebilir. O yüzden daha ortak birşey bulmak gerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ts - mumble - ventrilo vs instanced pvpler için pek uygun programlar değil açıkçası. O yüzden skype demiştim. herkes birbiriyle oyun içinde haberleşip skypeta buluşabilir daha mantıklı olur bence.

Yani eğer çok kalabalık bir ortam olursa o zaman ihtiyac duyulabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

ventrilonun ses gelmeye başlayınca direk konuşmayı aktif etme ayarı var tavsiye ederim. skype garip bir şekilde bağlantı ne kadar iyi olursa olsun spike'a neden oluyor.
ya ondada sensivity ayarıymış silence time'ıymış vs baya sorunlar yaşamıştık bi ara Arena zamanlarında.

Yarın akşama kadar bu olayın içinde olmak isteyen çıkarsa vs yazsın buraya benide ekleyin skype'ta skype id: elemriel


hepberaber oturup konuşalım edelim. Gerekirse vent - ts - mumble ne isteniyorsa ben temin edebilirim onuda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yarına kadar spvp yi kordine etmek için gönüllü çıkmazsa eğer, nickleri almaya başlar, geçici olarak grubu oluşturmaya çalışırım. Daha sonra daha ilgili ve iyi birisi çıktığında o devralır.

Ek: bu arada şu konuda hem fikir miyiz.
Tamam amaç eğlenmek fakat başarılı olmayı istiyor muyuz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha öncede yazmıştım. Açıkçası ben öyle girelim muhabbet edelim eğlenelim tarzında oynayan biri değilim aynı şekilde şu an beraber oynadığım arkadaşlarımda böyle.

Muhabbet oyun oynamıyorken yapılır ona bişey demiyorum ama en azından oyunu ciddiye alan insanlarla bir arada olmak isteriz.

Asıl amacın eğlenmek olduğu bir oluşumda yer almayız ama bişeyler yapmak isteyenlerle birada takılabiliriz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten birşeyleri başarmak istemiyorsak ne diye tanımadığımız insanlarla birşeyler yapmaya uğraşalım.
Buradaki hırs başarı gibi kelimeleri bazıları farklı anlıyor. O nedenle işin içine eğlence gibi kelimeleri serpiştirmek gerekiyor.

Ben istemem grubumda RAGE QUIT çeken birisini. Çekiyorsada, sakinleşince efendi gibi geri gelsin. O konudaki fikirler aynı değil diye çocuk gibi küs kalmalar, hatta kin gütmeler felan...

Başarılı olalım, hırslı olalım diyede ana konudan uzaklaşmayalım (girelim laylaylom oynayalım demiyorum! buraya bir ünlem atayımda =) )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...