nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 cok sukella olmus. hele kutuphanedekı oyunları resımlerıyle gormek cok muhtesem ınsanın oyun alası ve o kutuphaneyi doldurası gelıyor. gabe ısı bılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 df said: çok iyi olmuş arayüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bizim steame de gelmiş ne ayaq bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Tabiki kırkayak :P , bu klasikleşmiş espriden sonra bunu isteyen steam kullanıcıları varmış diyeyim pcyi HD televizyona bağlayıp gamepad desteği ve font vb için valveyi sıkıştıran .Nedenlerden biri bu imiş . Bu arada nasıl beceriyorlarsa xbox 360 controllerı kullanılmayınca daha çabuk kapanıyor şimdi ,eskiden 5 dakikada kendini offa alıyorsa xbox controller şimdi 1-2 dakika .Bir bakıma iyi bir bakıma kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Tam benim gibi tembellere göre olmuş bu. Evde pc yok laptop ekranıyla oynamak da keyifli değil TVye bağlıyorum bilgisayarı. Kucağımda wireless mouse keyboard. Steam de böyle TVlik pek bi hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ben beğendim, baya user friendly olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Gabe Newell açıklamış, seneye salon için PC ecosystem'i çıkaracaklarmış, kendileri mi hardware çıkaracak tam olarak kesin değil. http://www.theverge.com/2012/12/8/3744314/gabe-newell-valve-console-living-room-steam-box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 led tv alasım geldi bu çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Salona pc alıp laptopu bağlamakla uğraşmasam mı derken şu bi duraklattı. Seneyi bekleyelim madem. Yalnız biraz tehlikeli bi iş bu. Windows app store a rakip olayım derken pcnin versatilite gücünden olabilir steam. Consolefagizationdan pek korkmuyorum küçük bütçeli oyunlar ve greenlight ışık vaadediyor orda ama linux tabanlı gaming platformda ofis nasıl çalışacak SAP JDE nasıl çalışacak ne bileyim matlab nasıl çalışacak? Ha şu saatten sonra sanırım ben de iş ve oyun platformlarını ayırabilirim birbirinden, ama versatil çözüm sunan ortak platform en büyük rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Canavar gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 kac gundur kullaniyorum cidden sahane, iksboks kontroloru ile canavar gibi oyniyorum action oyunlarini televizyonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ariza yapiyo bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Tam konsol havasi veriyor, igrenc olmus yani. 5 kisiyle savasirken controle basip korkusuzca cay icebildigin hatta catal sikistirip gidip yemek bile yiyebildigin oyunlari olanakli kilan biseyin etkisini simdi browsearken de gorcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 lolasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 tv de süper oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 günlerdir tv'de kullanıyorum şahane olmuş. resmen sevinçten kafayı çıldıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ahmd said: kafayı çıldıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar