Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 http://www.spotflux.com/ Bunları öğrendim yeni; Hulu benzeri şeyler için uygun değil ama, ip adresi random geliyor. Şu an bana Paris diyor mesela. Onun dışında iyi ama. hız verimi %80 civarı. Sırf şifreleme yapmıyor ama, sunucu tabanlı reklam engelleme de yapıyor. Eğer benim gibi VPN'yi media streaming için kullanan bire değilseniz, sadece public wifilerde güvenlik ve sansürlü sitelere giriş istiyorsanız bunu tavsiye ederim. Ping olarak da iyi bir şey beklemeyin. Güvenlik çin iyi ama. Bu arada güvenlikten kastım devlete karşı güvenlik değil, identity theft gibi şeylere karşı. Asıl derdimiz de o olmalı zaten. Legit bir firma bu arada; New York'da, New Atlantic Ventures'un sermayesiyle kurulmuş. Bilgilerinizi isteyen devlet olursa verirler ama dediğim gibi identity theft oalylarına karşı güvende olursunuz Starbucks'larda. Üzerine de Norton DNS koyup Webroot açınca kendimi tamamen güvende hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Welcome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 to Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Açılalı 5 ay mı ne olmuş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Guzel legal bir spyware... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Kendi VPN'nizi açacaksınız, Boxpn'den sonra ikinci bir kişisel kullanım için yerli VPN sağlayıcımız olacak, güzel ama be tavrın pek iyi değil senin. Hem doğru olması mümkün olmayan şeyler söylüyorsun şöyle: Editor said: Bireysel musteriler icin kisi basina dedicated 100Mbit veriyoruz. Hem de forumda konuda yazılı her şeye o scam, bu güvensiz, bu çalışmaz diye geliyorsun. Dürüst, iyi bir servis sunacaksanız iyi, ama şu haliyle (7TL'de static ip, 5TL'ye 100Mbit dedicated server..) pek güvenilir durmuyorsun. Hangi ülkeden servis verdiğiniz bile belli değil, bir servis satmaya çalışırken düzgün Türkçe kullanmıyorsun. İnsanların güvenmesini istiyorsan şeffaf ve düzgün davranmalısın. Nerede olduğu belli, vergisini veren, güvenilir venture capital'lardan destek alan bir şirketi tercih ederim ne olduğu bile belirsiz bir VPN'ye. Benim kullandığım mesela 1998'den beri bu işin içinde. Bu Spotflux yeni ama referanslarıyla güvenilir. Senin referansın ise başka bir isimle forumda yazdığın delice şeyler. Yok, o Crymeariver denen adam sen değilsen daha önce aynı şey söylendiğinde sesini çıkarmalıydın. Bu arada iyice sinirlerimi bozdun, Garbage'de karalama konusu açıyorum sana. Böyle tavırla tek bıraktığın izlenim conman olduğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Sıkıntı var sanırım bağlantıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ben 1 ay kullandım bunu topic açılmadan önce. gayet memnundum. sonra bilgisayara restore falan attım, birşeyler oldu. unuttum tekrar kurmayı. 1 gündür kullanıyorum, hala aynı. tavsiye ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ben bayadır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım boşuna para bayılmayın diğer yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Biraz kafanizi calistirin :) VPN sistemi kurmak serverlar baglantilar vs vs en az 5-10 serverdan bahsediyoruz ve bu adamlarin baya musterisi olcagini dusunursek... baya serverlara ihtiyaclari var eger sorun olmamasini istiyorlarsa... yani kafadan 10 server demek 10Bin Dolar civari para harcamak demek peki bunu nasil karsiliyorlar ? Aylik ucret almiyorlar ... BW kisitlamasi yok... ee reklamda yok ??? Peki bu para nerden geliyor birisi vermesi gerekmektedir... Biraz dusunun ve sonuca varacaksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 belki adamlar parayı başka yerden fazlasıyla kazanıyolar ama müşterilerini memnun etmek amacıyla böyle bi hizmet sunuyolar ? malesef herkes senin gibi paragöz değil. Biraz düşün ve sonuca varacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Tails - Amnesiac Incognito kullanıyorum ben gizlenmek istediğimde. Privacy odaklı bir Linux distro'su, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 1m$ fund topladılar. Ana kaynak burası: http://www.huffingtonpost.com/john-backus/internet-privacy_b_1336077.html Her şeyleri ortada. Adresleri, destekçileri... Green Man Gaming'e fund sağlayan Kima Ventures ise ikinci en büyük destekçi firma. Neler yapıyor bunlar Ne yapmıyorlar dersen anlaşmada yazıyor: Spotflux does not do any of the following during the course of your use of the Services: a. Perform deep packet inspection of user traffic, except where necessary for troubleshooting or compliance with the law. b. Perform shallow packet inspection of user traffic, except where necessary for troubleshooting or compliance with the law. c. Discriminate against devices, protocols, or applications, unless they are determined by Spotflux to be harmful to the Services or illegal. d. Throttle user connections or purposely timeout user connections. Sıç işlersen ne yapacakları da yazıyor, haklılar da: Spotflux cooperates fully with law enforcement agencies, yet, in most cases, we must be served with a subpoena before we will provide a user's personally identifiable information to the relevant authorities. In a criminal investigation, Spotflux may be required by the relevant legal authority to not divulge the fact of the investigation to the applicable user. Topladıklarıyla ne yaptıkları da burada yazıyor: How we use the information that we collect We internally use personally identifiable information about our users to improve our marketing and promotional efforts, to statistically analyze Site and Services usage, to improve our content and Services offerings and to customize our Site's content and layout. We believe these uses allow us to improve our Site and provide better service to our users. We also use data that we collect for purposes of enforcing compliance with our Acceptable Use Policy and to respond to authorities regarding alleged crimes performed over the Service. With whom the information that we collect may be shared From time to time, Spotflux may send you offers and/or targeted advertising from Spotflux, and/or from our partners based upon the information you have provided us. In all such case, however, the targeting decisions and the placement and sending of such offers and advertisements are made by Spotflux and/or the Spotflux Technology, and the foregoing are transmitted utilizing the Spotflux network. Therefore, even in connection with targeted advertising by our sponsors and promotional partners, Spotflux will not provide personally identifiable information that we collect about you to such third party companies. Although we do not share your personally identifiable information with third parties, Spotflux may still share your information in aggregated and anonymized (non-personally-identifiable) form (including, without limitation, analytical and trending data) with its third-party content providers, advertisers, promotional partners, and other third parties to allow them to optimize their content, and/or services, and/or for other business reasons. tl;dl diyorsanız temel olarak Google AdSense gibi çalışıyorlar, anomize ettikleri bilgilerinizle reklam. Google AdSense gibi reklam firmalarının gösterdiği reklamlarda filan etkileri oluyor. Eğer suç işlerseniz otorite ile sonuna kadar iş birliği yapıyorlar ki bu da doğru bir şey. Google hesabı açık bir Chrome ile internete giriyoruz çoğumuz, o çok daha kötü bundan. Asıl olayı Spotflux'un zaten dediği gibi public wifi'lerde güvenlik ve engelli sitelere giriş. Eğer log da tutmasınlar diyorsanız güvenilir VPN firmaları var HideIPVPN, HideMyNet, VyprVPN, StrongVPN gibi. Türk bir VPN şirketi olan boxpn de var ki kendisi en iyi on VPN servisinden biri sayılıyor genel olarak. Editor'un dediği gibi 10k'ya kurulmuş, 10 sunucusu olan bir kurum değil bu yani. 1m bütçesi olan, yüz binlerce kişiye hizmet eden bir yer. Parayı da Google gibi reklam üzerinden elde ediyorlar. Ama reklamın güvenlikle bir ilgisi yok, ne yaptıklarını söylüyorlar ve bunu yapıyorlar işte. Zaten paralı VPN de reklamı engelleyemez. VPN açıkken cookie'ler gelmiyor mu, Google hesabınıza ve Microsoft hesabınıza girmiyor musunuz, kullandığınız sitelere giriş yapmıyor musunuz? Eğer Spotflux'un da yaptığı reklamcılıktan kaçmak istiyorsanız cookie'leri kapatın, tüm üyeliklerini silin ve arama yapmak için DuckDuckGo kullanın. E-mail işini nasıl yaparsınız ama bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Spotflux bu yılın başında falan çıkmıştı galiba. Hız olarakta, gerek bağlantı kurma süresi, gerek bağlantıdaki değerler, bedava olan Hotspotshield'ın bayağı altında. Bir de istediği kadar başka yerlerden destek alsın. VPN'siz bir TTNET'i, bedava bir VPN'den daha güvenli buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 "roket adam" said: Tails - Amnesiac Incognito kullanıyorum ben gizlenmek istediğimde. Privacy odaklı bir Linux distro'su, tavsiye ederim. Your ISP or your local network administrator can easily check that you're connecting to a Tor relay, and not a normal web server for example. böyle şeylere hiç aklım ermiyor ya. türkiyede mesela yetkili memur, hmm bakalım bu genç neler yapmış dese ne görecek? tor kullandığımı mı bilecek sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Deathblade said: Bir de istediği kadar başka yerlerden destek alsın. VPN'siz bir TTNET'i, bedava bir VPN'den daha güvenli buluyorum. Sorun TTNet değil abi, public wifi. Kaç kere dedim. Kimse evinde kullan demiyor zaten. İster bunu kullan, ister başka birini ama public wifi olayı cidden tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Evet. Yani kampüste tor kullanan tek kişi sensen, haa bu olabilir lan diyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 lead system engineerın adı fede ymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar