Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 DKE | Türkiye - Estonya | 11.09.2012 @ 21.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

10-15 maçını filan izlemişimdir,attığı gollerin de hepsini izledim en fazla 10 tanesine iyi gol vuruşu denilebilcek gol vardır.

lazio avrupanın önde gelen büyük kulüplerinden biri de bizim mi haberimiz yok ?
lazionun istemesi pek bişey ifade etmiyor.

burak'ı beğenmeyenler sadece fb-bjk'liler değil buradaki çoğu gs'lide gelmesine pek sevinmedi.

milli takımın başına kimi koyarsan koy geçen sezon 30 gol atmış bir adamı tabiki milli takıma davet eder.milli takım hazırlık maçlarında gördük burak'ın müthiş becerilerini.

bence yol alması gereken senin gibi old boyz kafalılar.

ben gayet kişisel fikrimi söylüyorum,tarzını sevmiyorum,30 gol atmak basit bir iş değil ama attığı gollerin çok büyük beceri istediğini sanmıyorum.1-2 sezon parlayıp sıçan zafer biryol gibi örnekler var.

red +1

edit : aa adam sadri şenermiş,trabzon şampiyon olamadı sadri,takımın 2.lik başarısında da selçuk'un rolü daha büyük.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

10-15 maçını filan izlemişimdir,attığı gollerin de hepsini izledim en fazla 10 tanesine iyi gol vuruşu denilebilcek gol vardır.

lazio avrupanın önde gelen büyük kulüplerinden biri de bizim mi haberimiz yok ?
lazionun istemesi pek bişey ifade etmiyor.

burak'ı beğenmeyenler sadece fb-bjk'liler değil buradaki çoğu gs'lide gelmesine pek sevinmedi.

milli takımın başına kimi koyarsan koy geçen sezon 30 gol atmış bir adamı tabiki milli takıma davet eder.milli takım hazırlık maçlarında gördük burak'ın müthiş becerilerini.

bence yol alması gereken senin gibi old boyz kafalılar.

ben gayet kişisel fikrimi söylüyorum,tarzını sevmiyorum,30 gol atmak basit bir iş değil ama attığı gollerin çok büyük beceri istediğini sanmıyorum.1-2 sezon parlayıp sıçan zafer biryol gibi örnekler var.

red +1

edit : aa adam sadri şenermiş,trabzon şampiyon olamadı sadri,takımın 2.lik başarısında da selçuk'un rolü daha büyük.

Sezonda 10 tane iyi gol vuruşu az mı? 30 golün 30'unu da jeneriklik mi atması gerekiyor adamın?

Bu arada gördük hazırlık maçlarında dediğin milli takımın o maçlarda en çok gol atan oyuncusu Burak? Ne demek istedin anlamadım...

Burak'ı ben kendim de istemedim Galatasaray'a? Ne anlamı var ki bu muhabbetin?

Bak kalın kalın yazıcam buraya "Burak kötü forvet değil." Ben takımıma çok daha iyisini istediğim için istemedim Burak'ı, benim tanıdığım çoğu Galatasaray'lı da aynı fikirde zaten.

"Kütük" ile yeni dönemin tanımıyla "çilek" arasında bir dünya klasman farkı var. Burak şu an için iyi forvet. Aksini iddia etmek senin yaptığın gibi old boyzz kafalılık.
Adam iyi forvet bu yüzden 50+ gol attı 2 sezonda, bu yüzden Galatasaray transfer etti, bu yüzden milli takımda. Fenerlisin anlaşılan, Hasan Ali de iyi sol bek mesela, ama ben takımımda istemem şahsen.

Kazma,kütük,güreşçi değil bu adam, vasat üstü TSL için iyi forvet. Ne fazlası ne de azı. Bu fanatik at gözlükleri yüzünden karşınızdakini de kendiniz gibi zannediyorsunuz direk saldırıya geçiyorsunuz ilginç.

Sanki ben Burak dünyanın en iyi 10 forvetinden biri istese Real Madrid'de oynar demişim gibi (bu cümleler Gökhan Gönül için kuruldu bu ülkede ...) saçma sapan bi reaksiyon var gifler falan ilginç yani gerçekten...
Sosyal ağlarda paylaş

hayır tabiki öyle bişey demedim tüm golleri efsane olsun vs diye
daha önceden dediğim gibi çok beceri istemeyen basit goller olduğunu söyledim.

burak'ı beğenmeyenler fb'li bjk'li demişsin de o yüzden dedim.

bence burak gs'ye mücadelesi koşan,pres yapan ft'nin sevdiği tarz bi oyuncu olduğu için alındı.büyük takımda oynamadan 2 sezonluk performansıyla da iyi forvet demek pek gerçekçi değil.örnekleri var.
bence burak gs kalibresinde bir adam değil,şl kalitesinde hiç değil.umut'tan elmander'den formayı kaparsa görür izleriz tabiki yanıltabilir futbol uzmanı vs değilim.
saldırı filan yok ortada yol al falan diye agresiflik yapan sensin.

neyse uzatmaya gerek yok sen nasıl beğeniyorsan bende beğenmiyorum,sırf gs'ye geldiği için değil öncesinde de öyleydi ve anadolu kulübündeki iki sezonluk istatistiklere bakıp konuşmanın da yanlış olacağını söylüyorum.

milli takıma dönelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Burasi milli takim hicbir kimse kalkipta taktik sistem diye ligin en kaliteli oyuncusu selcuku almamazlik edemez heleki amac dunya kupasina gitmekse. Hazirlik maci olur taktik sistem denersin bazi oyunculari almazsin ama grup maclarinda sen bu capda bir oyuncuyu 2. Kez almayarak hirsina yenilmis olursun ve bu toplumda seni ..... Eder. Umarim yeniliriz o zaman avci yi kim kollayacak
Sosyal ağlarda paylaş

demode said:

Burasi milli takim hicbir kimse kalkipta taktik sistem diye ligin en kaliteli oyuncusu selcuku almamazlik edemez heleki amac dunya kupasina gitmekse. Hazirlik maci olur taktik sistem denersin bazi oyunculari almazsin ama grup maclarinda sen bu capda bir oyuncuyu 2. Kez almayarak hirsina yenilmis olursun ve bu toplumda seni ..... Eder. Umarim yeniliriz o zaman avci yi kim kollayacak

niye yenilelim,amaç milli takım sende kendi hırsına yenilme :)

tükürdüğümü yalamayım diye düşünüp bir hata yaptı bence en başta selçuk'u oynatmayarak hata yapmıştı şimdi de baskıdan saçmaladı.eğer basında bu kadar çok haberi çıkmasaydı eminim oynardı selçuk.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben acikcasi galatasarayli olarak selcukun oynamamasini evet yadirgiyorum.

Ama takimin basindaki adama da istediklerlerini yapmasi icin zaman vermek gerek. Takintisi varsa vardir sevmiyodur vs bu bizi ilgilendirmez. Basarili olup olmadigina bakilmasi lazim ki, tek macla (ki bu mac hollanda maci) belli olacak sey degil.

Millet hemen tavsan istiyor anasini satayim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama şapkadan tavşan çıkarma olayını da sevmiyorum ben işte. Kazanman gereken maçlar bunlar. Türkiye 2-3 tane almancıyla geleceğin takımını kuramaz. Selçuk İnan daha bu takımda uzun süre oynar bakın bu Hakan Şükür meselesi gibi değil. Geleceğin takımını kurmak demek en yetenekli, en zeki oyuncunu oynatmamak demek değil. Mental olarak da tecrübe olarak da yetenek olarak da Selçuk şu takımdaki çoğu adamı 3-5'e katlar ki iddaa ediyorum, Nuri Şahin'in oynadığı her takımda da oynar. Selçuk üst düzey bir orta saha oyuncusu, maçlarını çıplak gözle izleyenler zaten anlıyor. Bunun GS'lilikle alakası yok, GS eğer biraz vitrinde olsaydı, Türkiye gidebilseydi Euro'ya, Selçuk Avrupa'ya rahat gidebilirdi. Emre'den de kaliteli bir oyuncu. Türkiye'nin her zaman en büyük eksiği olan topu doğru yere atabilme, oyunu sakinleştirebilme, açabilme, yayabilme, pas trafiğini düzenleme, geriden top almada ondan iyisi yok. Futbolda bunların gerekmediği bir taktik de yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk oynamıyor diye Milli Takım yenilsin yazanlar var yuh, GS fanatikliğinin oldboyzluğunun da bir sınırı olmalı.

Bu maçta Topal'a gerek yok, keşke Emre-Selçuk yapsa hoca veya hızlı kısa ara pasları daha iyi olan Nuri olabilir Emre'nin yanında.
Nuri'nin son durumunu bilmiyoruz ama RMde Poolda hazır tutulmuşsa çok iş görür bu maçta, zira 8 kişi kapanacak Estonya uzun paslardan ziyade kısa arapaslar ve çalımcı elemanlar önemli olacak.

Mesela Arda bu maçın yıldızı olabilir gibi geliyor, yine Umut çalışkanlığı ve fiziğiyle faydalı olacak haydi hayırlısı...
Sosyal ağlarda paylaş

Hollanda maçı Emre Topal yapsaydı anlardımda bu maç Selçuk oynamalıydı. Kesin galip gelmen gereken maçta bu kadar iyi asist yapan adamı yedek bırakmak pek doğru değil. Ama bizim basında kötü hemen Selçuk inadı falan demiş sanki adamın Selçuk'la kan davası var gibi. Banada mantıklı gelmiyor ama TD'yi eleştirip bitirmek çok kolay oldu bu ülkede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...