Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Szasstam said: Rew budağın pozisyon bariz faul, son adam kırmızı nesi ucuz bunun? O ara koşularında beğenmediğimiz Burak dısında yapacak yerli forvet adı alabilir miyim? Burak acaip bencildi sınır oldum ama yuhlamak nedir? Arda sanki buraga kıl :) Emre böyle sakın oynasın sussun yeterki , tebrikler onada. Valla tekrarını izleyemedim, tribündeydim, ama benim açımdan kendini atmış gibi gözüküyordu Burak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 hasan ali iyiydi ya bindirmeleri fln asistide var daha nolsun mis gibi bek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Rewendor said: Szasstam said: Rew budağın pozisyon bariz faul, son adam kırmızı nesi ucuz bunun? O ara koşularında beğenmediğimiz Burak dısında yapacak yerli forvet adı alabilir miyim? Burak acaip bencildi sınır oldum ama yuhlamak nedir? Arda sanki buraga kıl :) Emre böyle sakın oynasın sussun yeterki , tebrikler onada. Valla tekrarını izleyemedim, tribündeydim, ama benim açımdan kendini atmış gibi gözüküyordu Burak. İzlersen görürsün o zaman sıkıntı yok , haaa bence o faul olmasada atamazdi, gereksiz düşürdü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 PZero said: 3 puanı 3 golle alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Szasstam said: Rew budağın pozisyon bariz faul, son adam kırmızı nesi ucuz bunun? O ara koşularında beğenmediğimiz Burak dısında yapacak yerli forvet adı alabilir miyim? Burak acaip bencildi sınır oldum ama yuhlamak nedir? Arda sanki buraga kıl :) Emre böyle sakın oynasın sussun yeterki , tebrikler onada. Emre gene pek sakin durmamış. Gol attıktan sonra hamit ve nuri'ye neden sevinmiyorsunuz diye fırça atmış. asdfgasdfg. http://www.htspor.com/futbol/haber/775692-emre-cilgina-dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Rewendor said: - Milli takımın defansı kevgir gibi. Oyuncular bireysel olarak iyi ama taktikte bir oturmamışlık var, Estonya defalarca tehlikeli geldi, ortalama bi takım üzer bizi. valla oyuncular da vasat bildigin sacma sapan hareketler yaptılar mac boyuncu allahtan orta saha saglam rakip dandikdi de gol yenmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bu milli takımdan bi halt olmaz. oynadığı futboldan öte buram buram gruplaşmalar var. selçuk gol atıyor burak ile seviniyor, avcı somurtuyor. emre gol atıyor birilerini fırçalıyor falan. garip işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Avcı resmen üzüldü Selçuk'un golüne. Ama hakveriyorum. Şimdi millet "bak gol attı niye oynatmadın o zaman baştan" diye binecek tepesine. Emre'nin fırçası bi garipmiş hakkaten. Ama orada suç Emre'de değil. Adam tam tersine gruplaşmayı engellemek için niye kenardasınız lan diye kızmış. Haklı. Takımın ittire kaktıra gol atıyor anca, sen kenarda oynatılmadın diye somurtup ergen kız tribi atıyosun. Olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 benim sezdiğim şöyle bir şey var emrede kendini hocasından büyük görüyor ki öyle zaten psikolojisi rahat yani kafasında soru işareti yok performansı arttı hata yaparım diye korkmuyor. çünkü kamuoyuda böle kabul eder bu durumu. önümüzdeki günlerde emre kadroya alınmayınca bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Rewendor said: Avcı resmen üzüldü Selçuk'un golüne. Ama hakveriyorum. Şimdi millet "bak gol attı niye oynatmadın o zaman baştan" diye binecek tepesine. Emre'nin fırçası bi garipmiş hakkaten. Ama orada suç Emre'de değil. Adam tam tersine gruplaşmayı engellemek için niye kenardasınız lan diye kızmış. Haklı. Takımın ittire kaktıra gol atıyor anca, sen kenarda oynatılmadın diye somurtup ergen kız tribi atıyosun. Olacak iş değil. Belki Hamit'le Selçuk Avcı tarafından değil, Emre tarafından kesildiklerini düşündüklerinden öyle trip atmışlardır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 maçı izleyememiştim,özetine şimdi baktım da tam benim anlatmak istediğim bir burak performansı olmuş.atamadığı ezdiği pozisyon ve faul diye sayılmayan attığı gol benim demek istediklerimin resmi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 DoD said: Belki Hamit'le Selçuk Avcı tarafından değil, Emre tarafından kesildiklerini düşündüklerinden öyle trip atmışlardır ... Belki de dostum ..... Gidip teknik direktör gibi fırçalamasından belli zaten ..... ........... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Burakta ofsayta düsmemeyi becerecek ve bencil oynanamayi pas vermeyi düsünecek beyin olsa cok is yapar -da cok sey istiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Burak nolursa olsun bu ülkenin en iyi ileri uç oyuncusu, bu sekilde linc edilmesi hic dogru degil. Cok ofsayta düsüyor ama zaten oyun planımız bu forvet arkasına koşu vs., ee hal böyle olunca zaten adam sık ofsayta düşmesi doğal. Ha ben de sinirleniyorum ofsayta düstüğünde ama bu pozisyonların yarısında pas atan adamında geç kalma durumları olabiliyor. Emre oyun olarak çok iyidi ama mac sonrası açıklamalar filan hoş degildi bence. Yani Hamit'i elestirecek azarlayacak birisi var ise bu kesinlikle Emre olamaz. Hamit dedigin adam bu takımın ikinci kaptanı konumunda ve tecrübesi ile digerlerini belki çükünde sallar. Bu tavır yapılması gereken bir sey ise eger bunu yapacak kisi Avcı'dır, Emre degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ben ofsayta düşmelerini,koşularına filan laf söylemiyorum kesinlikle olabilir yani güzel koşuları var bence ama bitiricilik o kadar zayıf ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 malesef türkiyenin en iyi forveti burak, bana kalırsa oldukca berbat bir golcu olmasına ragmen kosuyor ediyor... trabzonda da kücük takımın buyuk oyuncusu oldu ama bu tarz adamlar buyuk takımların her zaman kucuk oyuncuları olmaya mahkumlar(misal holosko) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 yenilince ayrı drama, yenince ayrı. nası manyak iş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Trabzon küçük takım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 trabzon gayet de kücük bir takım. 4-5-1 oynadı bütün sene ve herkes buragı besledi bu sayede gol kralı oldu adam. attıgının 2 misli kacırsa bile takımda tek gol atan oyuncu idi. ayrıca geçmişine vs bakınca da 3 büyüklerle arasında oldukca büyük bir fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Hepi topu 6 şampiyonluğunun 5'ini (araya kazara FB girmese üst üste) aynı dönemde alan, yüz yıldır şampiyon olamayan TS'nin Bursaspor'dan hiçbir farkı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Trabzon ile Beşiktaş arasındaki fark, GS-FB ile Beşiktaş arasındaki farktan daha az. Dolayısıyla bu ülkede 3 büyük falan yok, ya 2 büyük var ya da 4 büyük... Bütün sezon 4-5-1 falan da oynamadı Trabzon... Ayrıca burak bi önceki sezonda da baya iyi oynamıştı Trabzon'da ki orda zaten Umut'la beraber oynuyorlardı arkalarında selçuk-colman ile. Ya neyini tartışıyorsak, adam çıkıp takır takır oynuyor niye bu kadar ağlama sızlama? Azıcık gördüğünüzü söyleyebilmeyi öğrenin... Mesela herkes Emre dün sahanın en iyisiydi diyebilmeli, takımının,fikrinin ne önemi var ki? Burak da Emre'den sonra sahadaki iyi futbolculardandı. Attığı verilmeyen gol, aldırdığı kırmızı kart da bunların basit örnekleri zaten. Bırakın bu kadar zırlamayı lütfen, tamam Burak BJK'de ve FB'de başarısız oldu ama kötü futbolcu olduğundan değil teknik kadro yetersizliğindenmiş, Şenol Güneş adamı yıldız futbolcu yaptı TSL için... Kabullenmek niye bu kadar zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 küçük büyük ayrımını neye göre yapıyoruz gençler? ona göre ben de bişiler diyeceğim. kupaya göreyse eğer bursaspor minik takım, trabzon küçük takım oluyor. beşiktaş orta halli. gs ve fb büyük takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Burak bunlari da atsa zaten Real Madrid de Barcelona da oynardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 teknik kadro yetersizliğindenmiş hehe ayni Senol Gunes yaptigi transfer ve kotu secimlerle son 2 sezondur ne yapiyor goruyoruz, kusura bakmayinda essege altin semer vursan essek yine essektir. dun buragin kaleyi gormeden sirti donukken kalenin 3 mt sagina attigi sut kalitesini gosterir zaten, hele o son dklarda arkadaslari yerine sacma sapan sut secimleri falan tam bir katliam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 sleepingdeath said: teknik kadro yetersizliğindenmiş hehe ayni Senol Gunes yaptigi transfer ve kotu secimlerle son 2 sezondur ne yapiyor goruyoruz, kusura bakmayinda essege altin semer vursan essek yine essektir. dun buragin kaleyi gormeden sirti donukken kalenin 3 mt sagina attigi sut kalitesini gosterir zaten, hele o son dklarda arkadaslari yerine sacma sapan sut secimleri falan tam bir katliam. Aynı Şenol Güneş şampiyon olduğu sezon şikeyle ikinci bırakılmakla kalmadı, şampiyon olamadığı için elindeki iyi oyuncuları da kaybetti, alamadığı paralarla birlikte... Adamın elindeki şampiyonluğu şikeyle çalıp sonrasında gördük şampiyon olamadı demek kadar aşşağılık bişey de olamaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar