Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 DKE | Türkiye - Estonya | 11.09.2012 @ 21.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Szasstam said:

Rew budağın pozisyon bariz faul, son adam kırmızı nesi ucuz bunun?

O ara koşularında beğenmediğimiz Burak dısında yapacak yerli forvet adı alabilir miyim?

Burak acaip bencildi sınır oldum ama yuhlamak nedir?

Arda sanki buraga kıl :)

Emre böyle sakın oynasın sussun yeterki , tebrikler onada.

Valla tekrarını izleyemedim, tribündeydim, ama benim açımdan kendini atmış gibi gözüküyordu Burak.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Szasstam said:

O ara koşularında beğenmediğimiz Burak dısında yapacak yerli forvet adı alabilir miyim?

Valla tekrarını izleyemedim, tribündeydim, ama benim açımdan kendini atmış gibi gözüküyordu Burak.

İzlersen görürsün o zaman sıkıntı yok , haaa bence o faul olmasada atamazdi, gereksiz düşürdü :)
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:

Emre gene pek sakin durmamış. Gol attıktan sonra hamit ve nuri'ye neden sevinmiyorsunuz diye fırça atmış. asdfgasdfg.

http://www.htspor.com/futbol/haber/775692-emre-cilgina-dondu
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

- Milli takımın defansı kevgir gibi. Oyuncular bireysel olarak iyi ama taktikte bir oturmamışlık var, Estonya defalarca tehlikeli geldi, ortalama bi takım üzer bizi.

valla oyuncular da vasat bildigin sacma sapan hareketler yaptılar mac boyuncu allahtan orta saha saglam rakip dandikdi de gol yenmedi
Sosyal ağlarda paylaş

Avcı resmen üzüldü Selçuk'un golüne. Ama hakveriyorum. Şimdi millet "bak gol attı niye oynatmadın o zaman baştan" diye binecek tepesine.

Emre'nin fırçası bi garipmiş hakkaten. Ama orada suç Emre'de değil. Adam tam tersine gruplaşmayı engellemek için niye kenardasınız lan diye kızmış. Haklı. Takımın ittire kaktıra gol atıyor anca, sen kenarda oynatılmadın diye somurtup ergen kız tribi atıyosun. Olacak iş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

benim sezdiğim şöyle bir şey var emrede kendini hocasından büyük görüyor ki öyle zaten psikolojisi rahat yani kafasında soru işareti yok performansı arttı hata yaparım diye korkmuyor. çünkü kamuoyuda böle kabul eder bu durumu. önümüzdeki günlerde emre kadroya alınmayınca bakalım ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Avcı resmen üzüldü Selçuk'un golüne. Ama hakveriyorum. Şimdi millet "bak gol attı niye oynatmadın o zaman baştan" diye binecek tepesine.

Emre'nin fırçası bi garipmiş hakkaten. Ama orada suç Emre'de değil. Adam tam tersine gruplaşmayı engellemek için niye kenardasınız lan diye kızmış. Haklı. Takımın ittire kaktıra gol atıyor anca, sen kenarda oynatılmadın diye somurtup ergen kız tribi atıyosun. Olacak iş değil.

Belki Hamit'le Selçuk Avcı tarafından değil, Emre tarafından kesildiklerini düşündüklerinden öyle trip atmışlardır ...
Sosyal ağlarda paylaş

Burak nolursa olsun bu ülkenin en iyi ileri uç oyuncusu, bu sekilde linc edilmesi hic dogru degil. Cok ofsayta düsüyor ama zaten oyun planımız bu forvet arkasına koşu vs., ee hal böyle olunca zaten adam sık ofsayta düşmesi doğal. Ha ben de sinirleniyorum ofsayta düstüğünde ama bu pozisyonların yarısında pas atan adamında geç kalma durumları olabiliyor.

Emre oyun olarak çok iyidi ama mac sonrası açıklamalar filan hoş degildi bence. Yani Hamit'i elestirecek azarlayacak birisi var ise bu kesinlikle Emre olamaz. Hamit dedigin adam bu takımın ikinci kaptanı konumunda ve tecrübesi ile digerlerini belki çükünde sallar. Bu tavır yapılması gereken bir sey ise eger bunu yapacak kisi Avcı'dır, Emre degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzon ile Beşiktaş arasındaki fark, GS-FB ile Beşiktaş arasındaki farktan daha az.

Dolayısıyla bu ülkede 3 büyük falan yok, ya 2 büyük var ya da 4 büyük...

Bütün sezon 4-5-1 falan da oynamadı Trabzon... Ayrıca burak bi önceki sezonda da baya iyi oynamıştı Trabzon'da ki orda zaten Umut'la beraber oynuyorlardı arkalarında selçuk-colman ile.

Ya neyini tartışıyorsak, adam çıkıp takır takır oynuyor niye bu kadar ağlama sızlama? Azıcık gördüğünüzü söyleyebilmeyi öğrenin...

Mesela herkes Emre dün sahanın en iyisiydi diyebilmeli, takımının,fikrinin ne önemi var ki?

Burak da Emre'den sonra sahadaki iyi futbolculardandı. Attığı verilmeyen gol, aldırdığı kırmızı kart da bunların basit örnekleri zaten.

Bırakın bu kadar zırlamayı lütfen, tamam Burak BJK'de ve FB'de başarısız oldu ama kötü futbolcu olduğundan değil teknik kadro yetersizliğindenmiş, Şenol Güneş adamı yıldız futbolcu yaptı TSL için... Kabullenmek niye bu kadar zor?
Sosyal ağlarda paylaş

teknik kadro yetersizliğindenmiş

hehe

ayni Senol Gunes yaptigi transfer ve kotu secimlerle son 2 sezondur ne yapiyor goruyoruz, kusura bakmayinda essege altin semer vursan essek yine essektir. dun buragin kaleyi gormeden sirti donukken kalenin 3 mt sagina attigi sut kalitesini gosterir zaten, hele o son dklarda arkadaslari yerine sacma sapan sut secimleri falan tam bir katliam.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

teknik kadro yetersizliğindenmiş

hehe

ayni Senol Gunes yaptigi transfer ve kotu secimlerle son 2 sezondur ne yapiyor goruyoruz, kusura bakmayinda essege altin semer vursan essek yine essektir. dun buragin kaleyi gormeden sirti donukken kalenin 3 mt sagina attigi sut kalitesini gosterir zaten, hele o son dklarda arkadaslari yerine sacma sapan sut secimleri falan tam bir katliam.

Aynı Şenol Güneş şampiyon olduğu sezon şikeyle ikinci bırakılmakla kalmadı, şampiyon olamadığı için elindeki iyi oyuncuları da kaybetti, alamadığı paralarla birlikte...

Adamın elindeki şampiyonluğu şikeyle çalıp sonrasında gördük şampiyon olamadı demek kadar aşşağılık bişey de olamaz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...