ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 21 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 21 tüh oyaji gitti. :( yayoi gitmedi ama en azından. son bölümde herkesi öldüremez herhalde ya heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 22 bölüm mü olucak toplam? Urobutcher bu, hiç belli olmaz. Hatta yaprak dökümü başladıktan sonra her bölüm bi kelle diye tahmin ediyordum, yine insaflı davranmış. Yayoi kesin ölür diyordum da ölmedi. Hatta kesin kaos sırasında o anarşik arkadaşı öldürür diyordum. Acaba niye durup dururken öylece backgroundını verdiler koca bölüm boyunca... Neyse, finalde öleceği kesin karakterlerden bu (Ama bence de ölmesin ya...) Ginoza ve dede ikilisinden biri ölür biri kalır diyordum, muhtemelen öyle de olucak Ginoza hayatta kalır muhtemelen. Ama keşke Ginoza ölseydi dede kalsaydı. Akane-Kogami-Makishima üçlüsünden de 2 si kesin ölür. 3. sü de sistemi çökertir(Sonra 3. de ölebilir tabi...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 evet 22 maalesef, 24 filan olsaydı bari. http://i.imgur.com/EH0CycU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 6. bolume geldim, fena degil genel olarak. yalniz bu basliga gits yazmak gits'e ayib bence. opening cizimleri cok hosuma gitti. tek bayan nokta hatunun 5 bolumdur dis'i oynamasi. duzelir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 21 yayoi olmezse veya en kotu travmatize olmazsa baya sasiracagim, kameralardan bizi izle demisti shiona bir de sanirim, double combo bekliyorum ginoza babasi gibi fullmetal enforcer olacak, dengesiz pp ve giden kol baya net foreshadowing, yasamasi garanti derim bir de neden oyaji egilip almak yerine bombaya tekmeyi basip uzaklara, tercihen makisimaya savurmadi veya daha patlamasina daha varken (hadi yeni jenerasyon dinamit nedir bilmese de adam eski toprak) almadi olmesi gerekmiyordu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 14. bolum akil almazdi. acayip rahatsiz oldum. bi' an basilisk izliyor gibi hissettim kendimi. cok iyi islemisler olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 seslendirmeler falan akilalmaz ya. hakikaten bayagi begendim seriyi. bitti saniyordum meger son bolumu kalmis. nasil icimde kaldi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 final bugün di mi http://i.imgur.com/QzXFs8i.jpg vakit vücudu hazırlayıp kalan bölümleri maratonlama vaktidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 keske 1 sezonu daha olsaydi bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 HNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 iyi lan ben 15 e kadar mı ne izlemiştim bu haftasonu dibine kadar vururum.. şimdi hatırladım nereye vuruyorum HAFTASONU EĞİTİM VAR AKE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Hehe iyi bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 final kogami yeni shogo oyleyse, hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 final hayret, beklediğim gibi radikal bitmedi. kimse ölmedi bizimkilerden, sisteme de birşey olmadı. devamı çekilmeye çok uygun bitti aslında, "system continues" yazması da düşündürücü kelime seçimi. 19:53 http://www.rabbitpoets.com/wp-content/uploads/2009/12/gaijin4koma2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 final Ucu açık sonları sevmiyorum ya. Devamı gelicekse çok iyi de, gelmeyecekse sırf Makishima nın ölmesi yeterli değil böyle bir seri için. Ayrıca bence de çok hafif bitti, daha ciddiye binmesini son bölümde tansiyonun tavan yapmasını bekliyordum. İlle de ekibin yarısı ölsün diğer yarısı kafayı sıyırsın değil kastettiğim(urobutcherdan bunu beklemiyordum diyemem tabii, kısmen de olsa yanılttı beni), konunun ağırlaşıp ağırlaşmaması önemli. Serinin geri kalanına kıyasla bayağı hafif kaldı final, Kogami-Makishima kapışması bile öncekilere kıyasla hafifti. Gerçi genel olarak ele alınırsa çok iyiydi de koskoca bölümde 19:53 dışında kayda değer birşey olmamış gibi geldi bana:p İsterse dünya yıkılsın, lezbiyenler ölmediği sürece sorun yok:p Neyse, umarım devamı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 iyidi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 final tatmin edici bi' sondu bence. noob'un sahnesi ne kadar klise olsa da, ayni replikleri kullanmalari hosuma gitti. bi' de, 4 enforcer indi, yeni gelen 2 enforcer'in da seklini semalini gosterseydi iyiydi. favorilerim arasina ekledim seriyi. aferin. devami olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 SPOOOKIE BOOOGIE~ http://www.youtube.com/watch?v=ltUOIldLEHw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 intro riff'iyle arka konusmalari iyi gitmis. haber spikeri konusuyo gibi. ama geri kalani http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5z8czvyKS1rodl1qo1_1280.jpg bi oglanla, bi kiz, detoneking jsgdk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 videonun ve post sahibinin isimleri yeterince belli etmiş olmalıydı bu sonucu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 komik bi seyler bekliyorum thumbnail'i gorunce de, tutmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-07-06/i.g-head/2nd-psycho-pass-season-is-underway nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 oooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 hmm iyi hatıradım dfaha ilk sezonu bitirememiştim ben bitireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar