Somon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 aynen olay o zaten bazıları server açıyor 5 player oluyo dskfl bazıları açıyo 1 senede 250 player görüyo öle kapıyor işte oluyor öle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Eskiden serverlar yıllarca kapanmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 dot tekrardan açılmış. www.dot.gen.tr 2 haftadır açık, eski sunucudaki karakterlerin skillerini alabiliyorsunuz, item resetli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 baya keyifli server tavsiye ediyorum nebuladan sıkılan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Ben dün başladım. hırsız ve tamer açtım karakteri. at hırsızı olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 elif meltem aylin ve sümeyye tekrar başlıcaksa eğer gelirim yoksa bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 clady hangi staffın karakteri lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 kız arkadaşıma birisi küfür etmiş patiden kim o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ben değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Somon said: kız arkadaşıma birisi küfür etmiş patiden kim o? valla ben etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 tamam bulduk onu merve diye kızın biri sallamış bişiyler arkadaşıymış zaten balron kesiyolar şuanda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 merve balron mu kesiyo ? sdfdg tailor kasıyorum demişti bana vay kahpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 oynuyom ben de. güzel server. nebuladan sonra ilaç gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 nickler ve guildler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Arkadaş ile yeni guild&aile kurucaz bu hafta aile kurduk guild için uraşıyoruz. Shadowlance ailesi Apocalypse Shadowlance Fisher Shadowlance Craftsman Shadowlance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 bizi de alın dsfsf bu hafta deli gibi işim olduğu için scroll yazdım arada gidip 3.5m falan oldu. charların hepsi tişört pantolon ama yani hiçbi şey yok sdflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 spam atıp durmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 beyler, ben action yapmaya kasamam, ya da çok paslandım senelerdir uo oynayan hayatsızlara karşı duramam, uo yu action için oynamıyorum, craft takılırım skill kasarım vendor doldururum muhabbet ederim yardım eder yardım beklerim diyen varsa, Craftsmen of Britannia size uygun guild. varsa dediğim gibi düşünen, uo dan zevk almak için aksiyona girmeye gerek yok, kendi yağımızda pişiyoruz, ekşıncı arkadaşlara ihtiyacı olan kendilerinin yapamadığı eşyaları da 4 katına pazarlıyoruz köpeğimiz yapıyoruz. oyundan veya forumdan Dunkof'a PM atın konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 WaNTeD said: sana ne herhalde yapan sensin. sanane birincisi birleşik yazılır, ikincisi ben hergün sizin spamlarınızı mailimde görmek zorunda değilim. bir kere raklamınızı yaparsınız isteyen görür ve gelir istemeyen de okur geçer. spama atıyorum attıkları maili bu sefer başka mail ile spamlıyorlar gelin oynayın diye. yaklaşık 6 tane farklı maili spama atmama rağmen hala hergün görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ben de biraz sıkıldım dot maillerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 sıkılmayin ultima online bu nostalji. Ben cok keyif alıyorum maillerden eskileri haas ediyorum şah ah ah diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bana gelmiyor mail :( ben üyeyim hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 keşke ben de üye olsam bana da mail gelmese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 TEK YOL SPAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar