Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Tenshi na Konamaiki

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Super bir anıme patılerede tanıtıyım yayılsın dedım Amerıkada daha lısansı cıkmadıgı ıcın fan sub la cok rahat bulunuyor cekımelr DVD kalıtesınde 2001 yapımı olması lazım cızımler bastan guzel ama 15. bolumden sonra gerek konu gerek cızımler ıyıce mukemmelleşmeye başlıyor ve love hına tadı verıyor acıkcası ozellıkle lıse yıllarınız benımkı gıbı cumbus gecmısse aşırı baglıyor

Hikayemiz tokyoda gecıyor gunumuzde tabıkı, baş karakterımız Megumi Amatsuka isminde guzeller guzelı bır kız melek gıbı resmen (tenshi japonca melek demek zaten :P) kızın guzellıgı etraftakı herkesı resmen şok edıyor o kadar guzel ve o kadar kusursuzkı ama oda nesı kendınden bahsederken kızların kullandıgı "Atashi" iyelik ekı yerıne ı yerıne erkeklerın kullandıgı "Ore" ekını kullanıyor Megumı bırıncı bolumde bır devlet lısesıne yazılıyor ve orda okula ılk gırdıgınde kavga edıp bır kızı korumak ıcın okulun kabadayısı Genzo Soga yı bırguzel herkesın ıcınde pataklıyor ve kendınden ben erkegım dıye bahsedıyor sonra megumının hıkayesını ogrenıyoruz kucukken megumı aslında erkek ve savaş sanatlarını cok sevıyor. Bırgun buyucu gıbı gıyınmıs bır adamı bır gurup saldırgan cocugun elınden kurtarıyor ve adamdan hedıye talep edıyor adam ona sıhırlı bır kıtap verıyor ve kıtaptan cıkan cın Megumıye bır dılek hakkı verıyor megumı dunyadakı en erkeksı erkek olmak ıstıyor ve cın dılegını kabul edıyor fakat cın kotu nıyetlı ve aksıne megumıyı en kadınsı kadın yapıcagını soyluyor ve buyusunu yapıyor megumı orda bır kıza donusuyor ve cınden dılegı gerı almasını ıstıyor cın ıse ondan hayatının 10 yılını ıstıyor megu buna cok sınırlenıp kıtabı nehıre fırlatıyor ve bırdaha bulamıyor evıne gıdınce herkes onun dogustan kız oldugunu ıddea edıyor kımse ona ınanmıyor ve tabı dalga gecıyorlar ona ınanan tek kısı cocukluk arkadaşı Mıkı cunkı cınle karşılaştıgında ve bu olayalr odlugunda onun yanında bırtek Mıkı bulunuyordu
Megu bu olaydan sonra savas sanatlarına ıyıce abanıyor ve buyuleyıcı guzellıkte olmasına ragmen bır erkek gıbı konusup oyle harıket edıyor daıma sorun cıkarıyor tam 6 yıl sonra ıste megu bu devlet lısesıne baslıyor, acaba bu yenı okulu ıle megunun hayatı degısıcekmı ve yılalrıdr aradıgı cını bulup eskı halıne gerı donebılıcekmı
------------------------------------------------------------
anımenın konusu bu espırıler saglam ve herkes muhakkak kendıne benzıyen bır karakter bulabılıyor megunun pesıne yuzlerce erkek takılıyor yarısı megudan dayak yıyor dıger yarısı vahşıce reddedılıyor megunun tesadufen konuştukları ıse ayalrca bulutlarda ucuyor
konu başta okul maceraları ıken ılerde yenı karakterler katılıyor megu devamlı kendı ıcınde cekısıyor ve ıelrkı bolumlerde megunun gecmısı ıyıce acıklanıyor ortaya bır rakıp cıkıyor megu tesadfuen buyucuyu bır daha buluyor ve cını yenıden bulmayı basarıyor oysa gercekelr tahmın ettıgınden daha akrmakarısık ve daha kafakarıstırıcı
asagıda spoıler yazıcam serıyı ızlemeyı dusunuyorsanız kesınlıkle acmayın yoksa aldıgınız zevk tamamen mafolur cunkı son bolumlerde acıklanıyor gercekler

[spo1=Megumi Gercegi]Cin aslında bir şeytan. İnsanalrın yaşam enerjilerıyle beslenıyor dılek yapma gucu olmadıgı ıcın ınsanları hıpnotıze edıp oyle ınandırıyor.Buyucu adamın orjınal dılegı Buyucu olamk ama cın onu omru boyunca buyucu kıyafetı gıymeye mahkum edıyor yanı cın bır duzenbaz bu durumda Megu en başından berı kız gercek dılegının ne oldugu bellı degıl ama ne dilemişse cin ona acı cektırmek ıcın onu boyle ınandırıyor :) dızı boyunca bıze ıpucları verılıyor ama en sonunda ogrenıyoruz gercegı :)[/spo]

-----------------------------------------------------------
Karakterlerı tanıtıyım bide

Megumi anımenın kahramanı dedıgım gibi bolumler gectıkce gecmısını ogrenıyoruz.Megu erkekelrden cok daha ıyı dovusuyor ve okulunda dovemıycegı erkek yok.Olmıyan erkek egosunu tatmın etmek ıcın tehlıkelı durumlarda ınsanalra ayrdım edıyor bu yuzden sokak serserılerı ıle kotu nıyetlı ınsanalrla baya bır kapışıyor ve halıyle başı cok fazla belaya gırıyor.Bu arada megu benım bır donem aşık oldugum kıza tıpatıp benzıyor guzellıgı ve populerıtesı fılan bırtek su cınsıyet karısımı yoktu tabı :)
-----------------------------------------------------------

Genzo Soga
Okulun kabadayısı oluyor kızlara cok kotu davranıyor.Efsanevı serserı sehırdekı butun serserıler ve ceteelr genzodan korkuyor.Anaokulunda yaptıgı bır kavgada bir kişiden dayak yemiş o zamandan beri tek bir kişiden dayak yememiş taki megumi ile tanışana kadar.Aşırı agresif ve saldırgan tuttugunu elde etmeye cok alışmış.Lakabı Evil Emperor of Darkness cunkı dovusten sonra saçı bir taç gibi duruyor.Aynı gunde Megudan ıkı defa dayak yıyınce meguya sırılsıklam aşık oluyor ve zaman gectıkce iyi adam olmaya başlıyor en sonunda megumıyı koruma gurubuna katılıyor :) Yaptıgı salaklıklarla ve ınatcılıgıyla 5 yıldızı hakedıyor cunkı ge

Sosyal ağlarda paylaş

dur bir bakayım anidb'ye, madem sen bu kadar övdün bir nedeni vardır.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 yıl sonra ...
İzlemeyen arkadaşlar varsa tavsiye edilir. Bugün gene bir izliyim dedim, tabi kalite biraz kötü geliyor ama süper bir anime. Karakterler tek kelimeyle muhteşem. Belki biraz yanlış olacak ama Slam Dunk tadında bir anime, her nekadar eski de olsa mutlaka izlenmesi gerekir diye düşünüyorum. Viktor çok güzel yazmış zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın tabi, ben de manga severim ama demek istediğim bazı serilerin anime ve mangası arasında çok tat farkı oluyor. Bir mitsudomoe, k-on yada tenjou tenge gibi animasyon ve seslendirme üzerine öne çıkan serilerin mangası aynı tadı vermiyor bence yada ben alamıyorum :) Mangasını hiç beğenmeyip animesine taptığım ve tam tersi mangasına tapıp animesinden nefret ettiğim bir sürü seri var.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi donup baktigimda o yillar bunu nasil izledim diyorum :p 8 sene gecmis lan saka maka

megumi hayashibara her zaman en iyi ama <3

pokemon haric guncel animelerde goremiyoruz hatunu :(

http://www.youtube.com/watch?v=Hu0ipRz6pfM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=uur3hRLEK4U&feature=list_related&playnext=1&list=AL94UKMTqg-9DmWU04dec3AdERgrIu4En1

http://www.youtube.com/watch?v=q6R4-hQ4if8&feature=relmfu

sarap gibi hatun, 45 yasini gecipte hincahinc her konseri dolduran bi madonna var bole heuheu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...