DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ascalonian Catacombs Lvl 30'da girilen oyunun ilk dungeon'ı. Bitiren arkadaşlardan ipuçları alalım. Açıkçası biz 4 kişi denedik ve istediğimiz başarıyı gösteremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 5 kişi girin. Trashte ranger ve elementalistleri önce kesin. Bosslar zaten kolay olmadı graveyard zerg yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 abi 1 2 3 4 5 e basıyosun işte. hatta 1 e çok basmıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 2 kişili olan championlara geldiğinizde adamları birbirinden ayırmanız lazım. mümkünse bir kişi sadece diğerçine boulder atmakla uğraşsın. boulderlar iyi deviriyo o elemanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 2 adet guardian alın ekibe gerisi kolay. loversda da birini çekin bir köşeye, diğerini de 2 kişi meşgul etsin. önce çektiğini kesin sonra diğerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 loverda resmen seviştiler vajinusmus oldu ayıramadık ama kestiydik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 patatespresi said: abi 1 2 3 4 5 e basıyosun işte. hatta 1 e çok basmıyosun. Şöyle saçma yorumlar yapmayın rica edicem, bilmiyorsanız susun, çok zor bir şey değil. Instance konusunda; Bildiğin duel yapıyorsun moblarla, grup içerisinde oldukça aktif olmak zorundasınız, takım olarak dikkatli ilerlemek gerekiyor. Elementalist oynuyorum ve grup içerisinde en fazla AOE DPS bana ait olduğundan çoğu zaman Ranger moblardan ben dayak yiyorum, Kimin nerede durduğu, kime saldırdığı önemli. Over aggro problemi var, girdiğim bir çok grupta bu konuda sıkıntı yaşadım. Zindan uzun sürüyor, özellikle grubunuzda Guardian oynayan biri yoksa ya da bir support enginiz yoksa çoğu zaman kendinizi repair ile uğraşırken bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 birde şu CTRL+T olayını lütfen kullanmıyorsanız kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 RedallHoor said: patatespresi said: abi 1 2 3 4 5 e basıyosun işte. hatta 1 e çok basmıyosun. Şöyle saçma yorumlar yapmayın rica edicem, bilmiyorsanız susun, çok zor bir şey değil. Ben de onu diyorum işte çok zor değil 1 2 3 4 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Boulder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bundan sonra bir dugeon var cm miydi neydi kisaltmasi. Bugli ya 5 kere dnedim 4'unde partydeki herkes farkli oldugundan ciktik geri 1'inde de story kitlendi bug yuzunden ciktik. Deli oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 4 kişi niye girdiniz sorunlarınız mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Gangren said: Boulder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar