KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 65’i tutuklu 274 sanıklı Ergenekon Davası’nın bugünkü duruşmasında, emekli üsteğmen Serdar Öztürk’ün ABD Başkanı Barack Obama’ya mektup gönderdiği öğrenildi. Tutuklu sanık, esas hakkındaki savunmasına kadar duruşmalardan men cezası bulunan avukat, emekli üsteğmen Serdar Öztürk’ün ABD Başkanı Barack Obama’ya mektup gönderdiği öğrenildi. Öztürk, avukatları aracılığıyla basın mensuplarına ulaştırılan mektubun kopyasında Obama’dan bazı ABD istihbarat örgütleri hakkında "Senato soruşturması" başlatmasını istedi. Türkiye’de Ergenekon adı ile yürütülen faaliyetlerin yasal bir süreçmiş gibi ABD kaynaklı Pentagon ve CIA görevlileri tarafından icra edildiğini iddia eden Öztürk, "Bu operasyonlarda kaynağı ABD istihbarat örgütleri olan sahte belgelerle Türkiye’de düşünce olarak ABD’nin savaş politikalarına karşı olan gazeteci, siyasetçi, yazar, hukukçu ve asker tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne konmuş, böylece ülkemizde yerli bir Guantanamo’ yaratılmıştır" dedi. Öztürk mektubuna "Bu operasyon CIA’nın dünya çapındaki bir projesi niteliğindeki Fethullah Gülen Cemaati’ne bağlı polisler, gazeteci maskesi kullanan müritler ve yargı görevlileri tarafından fiilen yürütülmektedir" diye devam etti. Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21398217.asp
Marty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 kaynak hurriyet vermis. cetintas degil. yanlis alarm
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Değil mi ODATV AYDINLIK DERGİSİ ULUSAL KANAL falan olması lazımdı kaynağın DAS.
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Obama'nin " Lan olm bisuru hinlik yapiomusuz niye haberim yok lan benim. Seytanmisiniz lan durdurun cabuk butun operasyonlari" demesini bekliyordu sanirim.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 abı bunu gorunce bizim uzaylının hosgeldin obama sarkısı ordada, 52 ekran televizyonlara benziysen sarkısı geldi. su ikinci sarkının tam adı neydi link mink atsanıza suraya
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9xhXeIpRu8E hah şimdi buldum bende tam, sabahtan berı gibisen diye arıyorum halbuki benzeyisen
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 adamın adı aklıma gelmedi benim de bi türlü ya asdfas
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Akito said: ahhahahah işsizlik bu neye gülüo lan anlamadım >:D<
Akito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 üsteğmenin amacı eğer basın aracılığıyla sözünü halka duyurmaksa başardı. yalnız eğer ciddi anlamda yazdığı şeyin obama tarafından okunması ve daha ötesi kaale alınmasını istiyorsa gülerim ben buna. haa bir de yüksek rütbeli askerlerin düştüğü duruma gülüyorum. düştüğümüz hale acıyorum.
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 yuksek rutbeden kastin eger ustegmen ise cok acima
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Akito said: ahhahahah işsizlik işsizlik? O_o
Akito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 cambazct said: yuksek rutbeden kastin eger ustegmen ise cok acima yok ya şunlar mesela http://www.ntvmsnbc.com/id/25371788
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Akito said: yalnız eğer ciddi anlamda yazdığı şeyin obama tarafından okunması ve daha ötesi kaale alınmasını istiyorsa gülerim ben buna Birader biz de bu ihtimali aklına getirdiğin için sana güleriz. Tabii ki viral, ve haliyle başarılı.
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bu adama üst ast zinciri ögretilmemiş heralde ilk önce yüzbaşıya mektup yazacaksın sonra binb..
Öne çıkan mesajlar