Zikko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 EN ÇOK BEN SEVİŞİYORUM EN ÇOK BANA SORACAKSINIZ BANAAA
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 CaNNi said: Çok fakirim ben evet. Arabam yok villalarda da yaşamıyorum jakuzilerde takılmıyorum vs. vs. O yüzden para mevzusu yapma çok ezilirim karşında asda. Kız konusunda da kıbrıstayım 5 senedir. Hiç boş kalmadım diyebilirim. 2 seneye yaklaşan da ilişkim var şuan da kime anlatıyorsam. Neyse ağlamaya devam etme olarak algılar siz zenginler. http://i.imgur.com/lhDLy.jpg
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 aha konuya gel hemen özet geçsin biti yeni geldik eve
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Abi ahaha kafanız mı iyi lan tükürülür mü tükürülmez mi tartışıyorsunuz. Lan bu kayganlaştırıcı için durex play falan masaj için iyi denmiş değil olm.Bana sonrasında yapış yapış olmayanı lazım başta iyi de bir süre sonra hepsi yapış yapış oluyor kuruyor falan o zaman çok sıkıntı oluyor.Uzun soluklu etkili yok mu bildiğiniz ?
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 CaNNi said: Harbi diyorum tükürüğe laf eden eskorttan ve elinden başka sevgilisi olmamıştır. Arkadaşın dediği kuruluk durumu harici kayganlaştırıcıya gerek yok. Seks hayatı rutinin olmuşsa zaten siz bakirler gibi ön sevişme sırasında titreyerek boşalmışçasına bol ıslanma olmaz. Aksi durumda girişte tükürürsün o seni sonuna kadar götürür. Arkana 1-2 şakşakçı alıp konuşmak seni haklı çıkarmaz cano. Yaşayarak anlayacaksın. her ne kadar ikinci paragrafı komiğime gittiyse de eleman haklı tükürük götürür artık uzun süreli ilişki yaşıyorsanız ama ilk zamanlar play'e takılabilinir uyuşma süreci ve kızın tribi varsa
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 gerçi tükürükte lazım değil direk hallolur o ıslaklık ön sevişmede
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 http://www.edize.com/img/2012/6/20/33/1368/prezervatif-kadin-mi-ne-kadini-anaa-462x503.jpg
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 vajinaya niye tükürüyon lan ayı. al tükürüğü kendine sür.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 CthuLhu said: vajinaya niye tükürüyon lan ayı. al tükürüğü kendine sür. oha vajinaya mı tükürüyormuş adam bi dakka sdfsdfsdfs
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Lan play diyip durmayın 5dk ömrü var onun.
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 xunn haklı,sevgilini ıslatamıyorsan kız seni sevmiyodur buyukj ihtimal.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 PastorOfMuppets said: Ben hayatımda bir tane kız tanımadım vajinasına tükürülmesinden hoşlansın.
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 CthuLhu said: vajinaya niye tükürüyon lan ayı. al tükürüğü kendine sür.
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Olay tükürük olayı değil. Eleman tükürenler bakirdir dedi. Olay o. 2. olarak vajinaya tükür kimse demedi. Tükürüğü sürersin kendi neyin varsa artık. Götünüzden laf uyduruyosunuz. Ekmek tekneniz lan o sizin yapmayın etmeyin. *imla.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 sana ayrilan surenin de sonuna geliyoruz galiba, tekneye biner gidersin.
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Joker nerde ya gelsin de bilene danışalım millet atıp tutuyor çok seviştim en çok ben bilirim diye.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 CaNNi said: Olay tükürük olayı değil. Eleman tükürenler bakirdir dedi. Olay o. 2. olarak vajinaya tükür kimse demedi. Tükürüğü sürersin kendi neyin varsa artık. Götünüzden laf uyduruyosunuz. Ekmek tekneniz lan o sizin yapmayın etmeyin. *imla. Allah aşkına şu process'i anlatsana bize. Tükürüğün var şimdi. Nereye gidiyor bu? Avcuna tükürüp ŞAP diye hatuna mı vuruyorsun?
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 valla 3-4 tane denedim play cidden en kotusuydu resmen erimis plastikten yapmis adamlar
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 aga ne biçim iş lan bu herkezin seks hayatı varmış ya lan
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Olm bülüğün başına tükürüyon işte başlangıçta giriş kolaylığı için sonra kendi kendine yeşeriyor ormanlar zaten.Amma zorladın tükürük mevzusunu.
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 abi tükürük sürmek nedir yalamak ,dillemek diceksiniz de kibara mı kaçıyorsunuz sdfdsfds yoksa gerçekten puhpuh yapıp şahin k seviyesi mi tartışılıyor
Öne çıkan mesajlar