Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Golf 7

baton

Öne çıkan mesajlar

Abi adamlar tasarım ekibinin başına Walter da Silva'yı aldılar yetmeti Guigaro'nun tasarım evini satın aldılar. Seatlar önce Alfa taklidi oldu, Sonra Audiler az güzelleşir gibi oldu. O kadar. Demek ki sonradan italyan kanı da enjekte etsen, alman hep alman. Gti gibi Quattro gibi italyanca isimler koyarlar anca :)
Sosyal ağlarda paylaş

bmw'nin yapım belgeseli vardı.
dizayner açısından bi daha izleyin
-"şöle olsun"
+ yok olmaz
- böleyapalım
+cıks

patron ne derse onu yapıyorsun bi yerde.

MARKA ÇİZGİMİZ BUDUR111 dedikten sonra adam tutup da "başlarım markanıza da çizginize de!" deme imkanın çok fazla kalmıyor.

misal salak hyundai şu ızgaraları değiştirdi. iki kavis verdiler ön ızgaralara. hoş oldu.

benzeri kia'larda da var uzun zamandır gerçi. diğerleri değişimden çok aşırı korkan, eski kafalı tipler gibi geliyor bana

Sosyal ağlarda paylaş

golf golftür dedik hala bık bık.

alman sadeliğine uygun herkesi kapsayabilecek bir tasarım. ayrıca güzel konfigüre edilebilirliğiyle tüm zamanların vazgeçilmezi.

her zaman cok satacak, güvenilirliği ve servis kolaylığı nedeniyle uzun yılklar baş ağrıtmayacak bir araba.

daha ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni 140HP motorun verileri çok iyi yalnız. Öncekinin yakıtı ortalama 6,5lt gibiydi. İş arkadaşım 6,7lt ile geziyor ortalama. Bunda da 5,5lt denmiş. 5,7lt gibi rakamlar yakalanabilirse (benim şartlarımda) gayet güzel ve tercih edilebilir bir motor olur benzinli olarak.

Bu arada ben tasarımı gayet beğendim. Özellikle iç tasarımı biraz değiştirmeleri güzel olmuş. Torpido üstü çizgiler biraz bmw izlenimi yarattı bende.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskisinden dandik fotoşop gibi olmuş. Golf V'den beri hep aynı gidiyor.

Adamlar mühendis fikrine ben de katılıyorum.

İyi araba yapıyorlar ama heyecan vermiyor ve git gide filo arabası olmaya başladı. Bence satış stratejileri de bu paralelde zaten, bayiye gidince 4 ay sıra var deyip kapı dışarı ediliyorsunuz. Alacağım diye tutturursanız da mantıksız saçma sapan fiyatlar veriliyor. Gelen stoğun büyük bölümünü de çakıyorlar filo şirketlerine artık.

Gidin BMW alın, MINI alın.
Sosyal ağlarda paylaş

valla 2012 astra j 1.4 140hp kullanıcısıyım.aracı almadan önce hyundai hariç.bütün markaları dolaştım.aklımda golf te vardı tabiki. golf için vw nin yolunu tuttuk gittik baktık. araç ellerinde yok.sipariş desen bilmem kaç ay sıra var . birde üstüne aynı aracımdan eksik donanımlı golf için astradan daha fazla para istiyor. hadi premium sınıfında araç olsa anlayacagım hakkıdır ister ama bir audi A3,bir bmw 1 degil.sonuç olarak iyimi ettik kötümü ettik bilmiyorum ama astrada karar kılmıştım.

golf bence ya hastası olan insanların aldıgı bir araç yada bilinçsiz tüketicinin sırf golf diye aldıgı bir araç.
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:

valla 2012 astra j 1.4 140hp kullanıcısıyım.aracı almadan önce hyundai hariç.bütün markaları dolaştım.aklımda golf te vardı tabiki. golf için vw nin yolunu tuttuk gittik baktık. araç ellerinde yok.sipariş desen bilmem kaç ay sıra var . birde üstüne aynı aracımdan eksik donanımlı golf için astradan daha fazla para istiyor. hadi premium sınıfında araç olsa anlayacagım hakkıdır ister ama bir audi A3,bir bmw 1 degil.sonuç olarak iyimi ettik kötümü ettik bilmiyorum ama astrada karar kılmıştım.

golf bence ya hastası olan insanların aldıgı bir araç yada bilinçsiz tüketicinin sırf golf diye aldıgı bir araç.

Premium olanlar ve olmayanlar diye kesin bir ayrım mı var abi yani eheh. Senin örneklerin üzerinden gidersek, nasıl Audi VW'den, BMW Audi'den "daha premium" ise; VW de Opel'den, Golf de Astra'dan "daha premium" tabii ki.

Bilinçsiz tüketici her yerde her zaman var ülkemizde. Trendline Passat alanlar, donanımsız beyaz C180 alanlar falan cirit atıyor malum. Kişinin prestij/dayanıklılık/performans/konfor ağırlıklandırmasına göre değişiyor her şey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...