baton Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Golf'ün 7. jenerasyonu çıkmış. Ben bi fark göremedim, bana güzel gelmeyen araba hala aynı. Makyajlanmış gibi bişey olmuş bu.. Buyrun; http://www.volkswagen.de/de/models/golf_7/highlights.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 golf golftür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 yersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Selam, Isırık? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Bir penisime benzememiş yine ddxgxc Git gide scirocco oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Selam, Gıcık oluyorum şu tasarımları benzetme işine. Bu manyaklar 5 çocuk sahibi olsalar, tek fark olarak boylarının mı değişik olmasını isteyecekler? Nedir bu copy/paste mantığı yahu! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 almanlardaki yaratıcılık eksikliği.... biliyorum seveni çok seviyor ama adamlar mühendis. tasarım konusunda çok ilkeller. hep aynı şeyler. pilav, karabiberli pilav, az tuzlu ve karabiberli pilav, çok tuzlu ve karabiberli pilav. bari tavuksuyuna falan yap be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Abi adamlar tasarım ekibinin başına Walter da Silva'yı aldılar yetmeti Guigaro'nun tasarım evini satın aldılar. Seatlar önce Alfa taklidi oldu, Sonra Audiler az güzelleşir gibi oldu. O kadar. Demek ki sonradan italyan kanı da enjekte etsen, alman hep alman. Gti gibi Quattro gibi italyanca isimler koyarlar anca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bmw'nin yapım belgeseli vardı. dizayner açısından bi daha izleyin -"şöle olsun" + yok olmaz - böleyapalım +cıks patron ne derse onu yapıyorsun bi yerde. MARKA ÇİZGİMİZ BUDUR111 dedikten sonra adam tutup da "başlarım markanıza da çizginize de!" deme imkanın çok fazla kalmıyor. misal salak hyundai şu ızgaraları değiştirdi. iki kavis verdiler ön ızgaralara. hoş oldu. benzeri kia'larda da var uzun zamandır gerçi. diğerleri değişimden çok aşırı korkan, eski kafalı tipler gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Alman yapıyorsa , doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bu polo, golf, jetta, passat hepsi önden bakınca aynı yahu sonra sınıflarına göre kimi hb kimi sedan falan oluyor da öyle fark ediyoruz arabaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Selam, Dikiz aynasından 'bu hangisi acaba' diye dikkatli bakmaya çalışırken öndeki araca girme riskin oluyor :P Mercedes bunu bir ara güzel yapmıştı ama şimdi o da karışıyor; veya ben pek merak duymadığım için dikkat etmiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Yok mercedes bariz fark ediliyor. Misal tek farlı olan C Çift farlı olan E classe GLK felan zatemn yüksek CLS SL felan olunca da çok alçak, bi de tamponuna yapışınca anlamak zor olmuyor XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Selam, İki şekil arasındaki farkı bulunuz: Golf VII vs Golf XVII 'Tasarım çizgileriniz bunlar. Bunlardan şaşmadan 7 farklı araç tasarlayın!' şeklinde bir diyalog geçiyor herhalde oralarda: Adamlar nelerle uğraşıyorlar: veya bu piyano hatta bu kayaklar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 golf 8 gelse ne olur? bir hyundai yeni i30 olamamış tasarım konusunda.bende astra j kasa 1.4 enjoy plus var. sonradan gidip i30 a baktım,bakmaz olaydım.adamlar yapmış dedim pişman oldum astra aldıgıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 golf golftür dedik hala bık bık. alman sadeliğine uygun herkesi kapsayabilecek bir tasarım. ayrıca güzel konfigüre edilebilirliğiyle tüm zamanların vazgeçilmezi. her zaman cok satacak, güvenilirliği ve servis kolaylığı nedeniyle uzun yılklar baş ağrıtmayacak bir araba. daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Yeni 140HP motorun verileri çok iyi yalnız. Öncekinin yakıtı ortalama 6,5lt gibiydi. İş arkadaşım 6,7lt ile geziyor ortalama. Bunda da 5,5lt denmiş. 5,7lt gibi rakamlar yakalanabilirse (benim şartlarımda) gayet güzel ve tercih edilebilir bir motor olur benzinli olarak. Bu arada ben tasarımı gayet beğendim. Özellikle iç tasarımı biraz değiştirmeleri güzel olmuş. Torpido üstü çizgiler biraz bmw izlenimi yarattı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Eskisinden dandik fotoşop gibi olmuş. Golf V'den beri hep aynı gidiyor. Adamlar mühendis fikrine ben de katılıyorum. İyi araba yapıyorlar ama heyecan vermiyor ve git gide filo arabası olmaya başladı. Bence satış stratejileri de bu paralelde zaten, bayiye gidince 4 ay sıra var deyip kapı dışarı ediliyorsunuz. Alacağım diye tutturursanız da mantıksız saçma sapan fiyatlar veriliyor. Gelen stoğun büyük bölümünü de çakıyorlar filo şirketlerine artık. Gidin BMW alın, MINI alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 doğuş otomotiv ve 'klimasız golf' gerçeği bile insanı vw'den soğutmaya yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 valla 2012 astra j 1.4 140hp kullanıcısıyım.aracı almadan önce hyundai hariç.bütün markaları dolaştım.aklımda golf te vardı tabiki. golf için vw nin yolunu tuttuk gittik baktık. araç ellerinde yok.sipariş desen bilmem kaç ay sıra var . birde üstüne aynı aracımdan eksik donanımlı golf için astradan daha fazla para istiyor. hadi premium sınıfında araç olsa anlayacagım hakkıdır ister ama bir audi A3,bir bmw 1 degil.sonuç olarak iyimi ettik kötümü ettik bilmiyorum ama astrada karar kılmıştım. golf bence ya hastası olan insanların aldıgı bir araç yada bilinçsiz tüketicinin sırf golf diye aldıgı bir araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 160 lik golf baya idealdi bu arada, kullanim ve tuketim acisindan, astra sonuk kaliyodur golfun verileri yaninda ama 3-4 lira ucuzdur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 smyrnas said: valla 2012 astra j 1.4 140hp kullanıcısıyım.aracı almadan önce hyundai hariç.bütün markaları dolaştım.aklımda golf te vardı tabiki. golf için vw nin yolunu tuttuk gittik baktık. araç ellerinde yok.sipariş desen bilmem kaç ay sıra var . birde üstüne aynı aracımdan eksik donanımlı golf için astradan daha fazla para istiyor. hadi premium sınıfında araç olsa anlayacagım hakkıdır ister ama bir audi A3,bir bmw 1 degil.sonuç olarak iyimi ettik kötümü ettik bilmiyorum ama astrada karar kılmıştım. golf bence ya hastası olan insanların aldıgı bir araç yada bilinçsiz tüketicinin sırf golf diye aldıgı bir araç. Premium olanlar ve olmayanlar diye kesin bir ayrım mı var abi yani eheh. Senin örneklerin üzerinden gidersek, nasıl Audi VW'den, BMW Audi'den "daha premium" ise; VW de Opel'den, Golf de Astra'dan "daha premium" tabii ki. Bilinçsiz tüketici her yerde her zaman var ülkemizde. Trendline Passat alanlar, donanımsız beyaz C180 alanlar falan cirit atıyor malum. Kişinin prestij/dayanıklılık/performans/konfor ağırlıklandırmasına göre değişiyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 avrupada kapak jantlı, xenonsuz s serisi bile gördükten sonra, bizim boşa araba mantığımızın avrupalınınkine oranla daha iyi oldugunu gördüm. ha bi de ingilterede xenon komple ysaak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar