hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 merak ettim aktif masaüstü rpg oynayan kimler var ve neler oynuyorlar? ben esas olarak The One Ring oynatıyorum son 6 aydır ondan önce de 3.5 bir campaignimiz vardı ama yandan oyuncu olarak 3.5 oynuyorum hala. Wizards son edition free Menzoberranzan kitabıyla gözümde puan topladı 4E için saçma sapan şeyler çıkarmak yerine ve ekimde sanırım çıkacak Ed Greenwood's FR kitabı da baya hoş bir şey olacak diye düşünüyorum oda edition free. Evet FR oynayanlar ayrıca bilgi de versinler campaignleri ile ilgili ve herkes gitsin The One Ring alsın ÇOK güzel bir sistem ve yeni iki yıl anca oldu çıkalı pişman olmazsınız alırsanız herşeyini ki zaten bir core set birde adventure anthologysi var çıkmış olan bu ayda screen ve lake-town sourcebook geliyor. Hayatımda gördüğüm en güzel art'a sahip rpg kitapları desem abartmış olmam sanırım ve direk Tolkien ruhu var oyunda boş beleş d&d'nin middle earth'de geçeni değil.
geekfart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Bana sorsan 2nd Edition D&D oynuyorum ama aslında böyle bir şey yok. Sürekli oyunlara hazırlanıyorum. Materyal buluyorum filan ama oyuncu bulamadığım için oynayamıyoruz. Bakalım bu pazar tekrar bir buluşma var umarım her şey yolunda gider.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kendi sistemimi oynatiyorum ben, iki yildir yavas yavas gelisiyor haftalik oyunlarla. Su Naruto seyi, biraz altta konusu var. Sadece bloodline gibi seyleri eklemek kaldi, sonra v1 olarak kitabini cikartacagim. Tutar diye dusunuyorum, piyasada gercek bir Naruto sistemi yok birebir mangayi veren, d20 uyarlamasi var bir sadece.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bende The One Ring, 3.5 FR ve Pathfinder FR oynuyorum şuan.
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 haftada 2 vampire the dark age haftada 1 dnd 2e bazen hiç arıyorum werewolf ve mage at ank
barbu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ben de oynamak istiyorum ama oynayamıyorum. okuldan sonra oynayacak mekan bulması zor. oynadık mı sabaha kadar sürüyordu bizim oyunlar. gece bırakmak için kimse kıçını kaldırıp buluşmuyor bir yerde. ev de yok şuan oyun oynamalık. :/
geekfart Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 şehrini yaz bence belki bi çözüm bulan olur.
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 D&D 'nin 3.5 uğu var mı? Sanırım onu oynadık 1 yıl kadar. Ama şuan yok oynadığım. Özledim ama çok :(
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ankara'da herkese Pathfinder oynatirim diyorum ama oyuncu bulamiyorum duzenli gelecek. Ankara'daysaniz soyleyin, 10 seanslik bir senaryo oynatayim.
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 3.5 var. ben pasif oynuyorum. random encounter hesabı. ciddiyim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Pathfinder da 3.75 diye geciyor, en iyi D&D sistemi bence unofficial olsa da.
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 düzenli ankara hayatım olsa oynamak isterdim vallahi. ama masaya blind guardian tshirtlü biri gelirse olay çıkartırım.
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 GERGE said: Ankara'da herkese Pathfinder oynatirim diyorum ama oyuncu bulamiyorum duzenli gelecek. Ankara'daysaniz soyleyin, 10 seanslik bir senaryo oynatayim. Atamam olmazsa haber vericem
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 imamizer said: düzenli ankara hayatım olsa oynamak isterdim vallahi. ama masaya blind guardian tshirtlü biri gelirse olay çıkartırım. IM olur mu?
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 imamizer said: 3.5 var. ben pasif oynuyorum. random encounter hesabı. ciddiyim. GAY
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 @copry o olabilir. @dasaaa o da olur ama frp camiası buna hazır değil. en son kıllı, ölüsevici, filozof, barbar gnome oynamıştım. grubun tinker'ı yaptığı uçağın ilk uçuşunda çakılıp ölünce 'ben bunu götürüp gömmeyin' diye kolumun altına alıp giderken dm oyunu bitirmişti. ya dur daha oynucam ben dedim ama 'yok yok karnımız acıktı bırakalım' diye kestirip attı. hayır adında fantazi var bu oyunun bi kere.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Su sıralar sadece gelistirmeyle ugrasıyorum..kendi sistemim ve diyarlarım üzerine calısmalar yapmaktayım.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 abi diyar diyar geziyorsunuz. sizin iş de iyi vallahi
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Su sıralar oynamıyorum Exalted Cthulhutech Hunter oynadıgım ve en sevdigim settingler eyvollamam bu kadar
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Birazdan oyuna gidiyorum, bir suredir her hafta bulustugumun bir grup var. Gecen hafta D&D 1st edition oynamistik, bu hafta ne oynariz bilmiyorum.
quixef Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Ankara'ya Mart basinda dondukten sonra yazin yurtdisina gidene kadar oynayabilirim, GERGE senin su 10 seanslik olay cuk oturuyo aslinda baskalari da olursa.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 copry'ye, imamizer'a ulas, eger olur denirse oynatirim ben. En asagi uc oyuncu istiyorum ama. Senin de tanidigin vardir belki.
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ankara Oversoul da her pazar frp günü white wolf ve dnd oyunları oluyor oynamak isterseniz facebook sayfasından takip edin gelin.gene orada oynatadabilirsiniz
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 izmirde cumaları shadowrun, cumartesi pathfinder oynuyoruz. pathfinder 3 aydır falan devam etmekte. shadowrun a yeni başlamaca.
Angrboda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 İzmir'de Mouse Guard tanıtım oyunları oynatıyorum. Foruma da başlığını açtım hatta sistemin. Buradan İzmir'de olup da oynamak isteyenler olursa ses etsin.
Öne çıkan mesajlar