Law Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Beyler paticik son fiyatı 550 tl sadece istanbul içi gelir elden alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 beliniz agrımıyor mu bununla ? bisiklet dedigin böyle olur http://icdn.posta.com.tr/editor/HD/13/10/2010/fft2mm366960.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 şehirde istanbulda kullanmak için uygunmudurki bu.. heryer delik deşik kaldırımlardan atlamak zıplamak gerekli falan bozulur mu çabucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ince lastikliyse mazgalların içine düşer lastikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Hoplama zıplmaya gelmez, ön çatal karbon hani bir çok dağ bisikletinden daha dayanıklıdır ama tekerler ince jantları yamultabilirsin. Mazgala girme konusu ise evet mazgala girebilir, ama mazgala 1-2 cm sağa sola açı vererek girersen hiç bir sıkıntı olmaz. Asfalt yol ister ve çukura girmemen gerek elbette, tekerler ince, yerdeki tümsek ve çukurları çok daha sert hissedersin tabi üstünden hızlıca geçersen. Ama artısı birim mesafeyi, bir dağ bisikletine göre çok daha hızlı ve daha az eforla alırsın elbette asfalt yolda. 9,5 kilo ağırlığı. Bu biisklete istediğim fiyat şaka gibi gerçekden, 1300 tl sıfırı çünkü. Ha imkanınız varsa kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Abi bizde bisiklet diye bir kültür yok malesef; şunu hollanda da satmaya kalksan konu açtığın gibi satılırdı. Henüz gitmek nasip olmadı ama doğma büyüme oralı arkadaşım var hepinizin bildiği gibi takım elbiseler ile işe gidiyor adamlar bisiklet ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yok fiyat iyi bişey demiyorum yalnız yeni başlayacak birisi için biraz üst düzey kaçıyor gibi geldi bana.. yani dağ bisikleti ile başlamak daha mantıklı gibi.. kesin 2 günde dağıtırım jantları.. küçükken de bi bianchim vardı amörtisörlü olmasına rağmen jantları yamultmuştum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Üst düzey değil kesinlikle, ve çok daha zevkli dağ bisikletine göre bununla pedallamak. Sadece biraz daha dikkat etmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Su gideri ızgaralarına ve bilimum yol üzerindeki bozukluk, çıkıntı-girintilere dikkat edicem diye bisiklet binmekten soğur be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ondan dolayı yeni başlayana göre değil..yoksa über zevklidir muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Gayet baslangic bisikleti, 2 teker ustunde duran herkes kullanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Abi kucukmus ama yaa. 183 boy var yoksa dusunmeden alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Aiko said: ince lastikliyse mazgalların içine düşer lastikler Bunu ben yaptım. Yarış bisikleti de değil benimki, şehir/spor tipi. Yarı ince lastikli bişey. Ön tekerleği kurtarıp arka tekerleği lank diye mazgala sokunca arka jant dünyasını şaşırdı. 100 TL mi ne jant parası verdim bi de asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar