Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Bisiklet (yarış bisikleti)

Law

Öne çıkan mesajlar

Hoplama zıplmaya gelmez, ön çatal karbon hani bir çok dağ bisikletinden daha dayanıklıdır ama tekerler ince jantları yamultabilirsin. Mazgala girme konusu ise evet mazgala girebilir, ama mazgala 1-2 cm sağa sola açı vererek girersen hiç bir sıkıntı olmaz.

Asfalt yol ister ve çukura girmemen gerek elbette, tekerler ince, yerdeki tümsek ve çukurları çok daha sert hissedersin tabi üstünden hızlıca geçersen. Ama artısı birim mesafeyi, bir dağ bisikletine göre çok daha hızlı ve daha az eforla alırsın elbette asfalt yolda. 9,5 kilo ağırlığı.

Bu biisklete istediğim fiyat şaka gibi gerçekden, 1300 tl sıfırı çünkü. Ha imkanınız varsa kaçırmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

yok fiyat iyi bişey demiyorum yalnız yeni başlayacak birisi için biraz üst düzey kaçıyor gibi geldi bana.. yani dağ bisikleti ile başlamak daha mantıklı gibi.. kesin 2 günde dağıtırım jantları.. küçükken de bi bianchim vardı amörtisörlü olmasına rağmen jantları yamultmuştum..
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

ince lastikliyse mazgalların içine düşer lastikler

Bunu ben yaptım. Yarış bisikleti de değil benimki, şehir/spor tipi. Yarı ince lastikli bişey. Ön tekerleği kurtarıp arka tekerleği lank diye mazgala sokunca arka jant dünyasını şaşırdı. 100 TL mi ne jant parası verdim bi de asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...