BonePART Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Abi HSC almanca deil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Memphis said: buda sanki bana herturnuvada final oynuyoda sdfgsdfg Bu da Edirne'yle Iğdır'ın ötesine geçemedi hala:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 benim rakipler batıda deil doguda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 haahahahhha hots çıktı yeni ünitler geldi ama, en imba ünit hala infestor ekikikikiki i love you Zerg i love you blizzard i love you infestor bide defiler gelse herkez zerg olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 baybety said: bide defiler gelse herkez zerg olsa :) abi zvz o kadar sıkıcı bir matchup ki gorunce kapatıyorum replayi saatlerce o 15 tane zergling 3 tane baneling kılıc kalkan ekibi gibi bi saga bi sola gidip geliyo ne bi dmg var ne ölen var zivi zivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Sleeep said: Take haftaya HoTS turnuvası yapcakmış HomeStory olmaz umarım >.< yoksa betasızlıktan en kolay HSC elemesini kaçırmış olcaz :D mail at blizzard'a iste davetiye. turnuvaya katılacam oyuncuyum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 sleeep sana vermezse hiç kimseye vermez bu türkiyede 10 tane mesaj attım artık cevap bile vermiyolar direk resolved diyo mesajlarım :( at bi şansını dene us ta zaten bi acc var senin burdan vermiyolarsa usta dene şansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 hafta sonu open beta olcak diyodu husky herkes girebilcekmis yalan mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 BonePART said: abi zvz o kadar sıkıcı bir matchup ki gorunce kapatıyorum replayi saatlerce o 15 tane zergling 3 tane baneling kılıc kalkan ekibi gibi bi saga bi sola gidip geliyo ne bi dmg var ne ölen var zivi zivi valla sen gene iyiymişsin. Ben matchup lardan birinde z gördüm mü stream, replay ne varsa kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 valla siz iyimissiniz yine zvz gorunce modemin fisini cekiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ohooo zvz görünce kafaya sıkıyorum ben. respawn olana kadar bitiyo zaten mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 zvz görünce karımı çocuğumu kesiyorum hapiste yatıp çıkınca ancak bitmiş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ha ha ha bir burjuva esprisi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Z-z candır. Adama baneling-zling-larva inject microsu kastırır. Bunun değerini bilemezsiniz siz, no skill ırklar sizi !!! HAHAHaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 >Zerg >Skill http://i.imgur.com/W6z0b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yildirimokur said: Z-z candır. Adama baneling-zling-larva inject microsu kastırır. Bunun değerini bilemezsiniz siz, no skill ırklar sizi !!! HAHAHaha pvp deki blink stalker microsu alayını ezer geçer, bide geriye düşersen çoğunlukla gg oluyosun öylede bişey var o stalkerlar tek sıra halinde karşılıklı savaşırken bi taneyi bile öldürmemek için çabaladığın o micro yokmu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 0ne said: yildirimokur said: Z-z candır. Adama baneling-zling-larva inject microsu kastırır. Bunun değerini bilemezsiniz siz, no skill ırklar sizi !!! HAHAHaha pvp deki blink stalker microsu alayını ezer geçer, bide geriye düşersen çoğunlukla gg oluyosun öylede bişey var Z-z de geriye düşersen yenilirsin diye bi şey yok. Görüşürüz gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 zvz de geriye düşersen yenilirsin diye bişey yok ayrıyeten bane + link microsunda mintrinacık bi hatada gg oluyon bide öyle bir kapışmada heyecandan boğazına düğümlenen yumurtayıda hesaba katmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 unitlerin hp sini izleyip shield i ineni arkaya blinklemenin nesi kasiyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Nekro said: unitlerin hp sini izleyip shield i ineni arkaya blinklemenin nesi kasiyor abi. tabi sen sadece onu yapıyorsan mineralin 2000 olmuş olabilir yada o sırada %90 bir base'in drop yepmiştir ve orayada bakmıyosundur bu sırada biten forge upglerinide yenilemeyip sadece blinkle uğraşıp "yea bu micro çok kolay" diyebilirsin ve maç sonuda niye yenildiğini anlamassın bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Oymanq said: Nekro said: unitlerin hp sini izleyip shield i ineni arkaya blinklemenin nesi kasiyor abi. tabi sen sadece onu yapıyorsan mineralin 2000 olmuş olabilir yada o sırada %90 bir base'in drop yepmiştir ve orayada bakmıyosundur bu sırada biten forge upglerinide yenilemeyip sadece blinkle uğraşıp "yea bu micro çok kolay" diyebilirsin ve maç sonuda niye yenildiğini anlamassın bile. iyi güzel diyorsunda bu blink mikrosu yapmanin hala cok zor birsey olmadigini degistirmiyor ki. Bu anlattiklarin her ırk icin gecerli. toss icin soyle yaparsin, combata girerken baktin adam drop yapiyor stalkerlari geriye blinkle, gateway sec s ye bas drop yaptigi yere click click click yani. 2k mineral birikmesi, upg in bitmesi bu arada cok ucuk olmus combat o kadar uzun surmez zaten. Yok 2 stalker fazla kurtaricam diye makroda bu kadar geri kalan adam dotadan cikip gelmis low bronze oyuncusu falandir onu da kistas almak ne kadar dogru olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Yeni eklenen üniteler umarım TvT de tank marine öldürmez.Sizce nasıl olur oyuncular mech e mi kayar daha çok yoksa tank marine devam eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 artık söle oynıcam diye bisey kalmadı terranda, mape gore oynanıcak maclar bazı maplerde reaper acılısı bazı maplerde cc first bazılarında rax into cc bazılarında banshee acilisların hepside mape göre devamını getircek kimi yerde mech kimi yerde pure bio bazı maplerdede tank+marine veya araya karısık terran güzel olmus zerg biraz eziq kalmıs gibime geldi bide toss bildin toss dsfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Ewet özellikle warhound çok etkili ünite :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Ne zaman bir hots streami açsam ya oynayan ya rakip Warhound'dan başka bişi yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar