Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoTS Beta Balance

inyourmind

Öne çıkan mesajlar

nasil yok abi yapmayin ya. mineral line a koyuyorsun iki tane butun bir grup mutaya tek atiyor. Donupte bakman bile gerekmiyor. op dediginiz fungalda bile f ye basip tiklamak gerekiyor bunda o da yok.

Fanatiklikten ote degil yani su yazilar. z ye bok atmak hype olmus yapacak birsey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

nasil yok abi yapmayin ya. mineral line a koyuyorsun iki tane butun bir grup mutaya tek atiyor. Donupte bakman bile gerekmiyor. op dediginiz fungalda bile f ye basip tiklamak gerekiyor bunda o da yok.

Fanatiklikten ote degil yani su yazilar. z ye bok atmak hype olmus yapacak birsey yok.

Mine'ın orda olduğunu bile bile 15-20 tane muta sokup kaybettikten sonra op olur tabi unit.hara yapamıyoz kieee
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

Rica ediyorum gozu kapatip z haterligi yapmadan once bir yazdigimi oku. 2 tanesi tek atiyor diyorum sen muta regeninden bahsediyorsun.

Zerg hater'ı değilim , infestor op değil gibi konuşuyorsunuz ona sinir oluyorum ayrıca regenden falan bahsetmedim.

Creep üzerindeki ling'in hızı 4 falandı sanırım yanlışsam düzeltin , 15 speed nedir abi 10 rangeden bide 3 range daha versin siegefestor olsun adı bide 15 speed ya şaka gibi ahaha.:D
Sosyal ağlarda paylaş

2 tanesi tek falan atmıyo mutapack'e. yok öle bir aoeleri, 40 vuruyo onuda splash olarak vuruyo, onuda thorun splashı kadar bi alana vuruyo.

normalde ucan muta pack'in 3te 1ine vuruyo en fazla thor, burdada aynı durum gecerli. splashten mutaların ölmesi içinde max splashı 3 widow mine'dan yemeleri lazım.

yanlıs bir bilgi üzerindmen milleti zerg düşmalığıyıla (ne demekse bu artık) suclama bari
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Mutalarla giderken minarale önden 1 tane gönderip bütün mineları CD'ye sok sonra güle oynaya temizle ortalığı. Harbi çok OP imiş.

beklentin neydi peki invis birimle mineral line mı koruyacaksın mikrosuz?? 1 tane turret dikersin yanına koyarsın mineları o taktik de işe yaramaz, fazladan turrete o kadar mineral harcamamış olursun binevi aoeli spore yani
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

@vermillion sana yazmadim zaten ?
infestor icin birsey demedim zaten. Bende tek sorun infestormis gibi z haterligi yapiliyor ona sinir oluyorum.

@cuce pardon haklisin 1 tane eksik soylemisim 3 tane mine lazim. Cok fark yaratti +1.

hayır 1 tane eksik yazmamıssın. eğer broodwar oynuyosunda muta stacke etmiyorsan, veya zorlayıpda stacklemediysen, 10 mutayı öle yok etmek için 6-7 widow mine gerekiyor.

TÜMÜYLE yanlsı verdiğin bilgi.
Sosyal ağlarda paylaş

mukemmelbiratlayis said:

beklentin neydi peki

Olayın benim beklentimle alakası yok, bence gayet hoş bir birim olmuş bu hali ile mine. Ve hiçte OP falan değil bana göre. Mutalarda karşısında çaresiz değil, 10 mine tarafından korunan bir mineral line bile pro oyuncular tarafından gayet harraslanır. Minelar sanki her 2 saniyede bir ateş ediyor gibi düşünenler var aramızda.
Sosyal ağlarda paylaş

keşke oyunun adını starcraft koymasalarmış bilader ne brood warmuş bitemedi bir türlü. geç artık şu oyunu ayrı brood war başlığı açalım istediğin kadar maziyi konuş.
yapıcı yorum yapmıyorsun eskiden böyleydi diyorsun. e biz de demiyoruz ki eskiden öyle değildi diye yani bu bw dipnotunla neyi başardın ?
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

2 banelinge bio ordumun 1/3'ünü kaybedip köşeye çekilip ağladığım geceleri hatırlıyor musun? hiç o günlerde gelip beni teselli ettiğini hatırlamıyorum.

ayrıca zerg'ten nefret etmiyoruz. free winlerle camiayı oyundan soğutan zerg oyuncularından nefret ediyoruz :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Terran

Barracks
Train Reaper no longer requires a Tech Lab Addon.

Hellbat
Attack speed changed from 1.9 to 2.
The Infernal Pre-Igniter upgrade no longer increases Hellbat weapon damage.
Napalm Spray weapon damage increased from 10 +9 vs. light to 18 +12 vs. light.
Splash damage radius decreased from 110 to 45.

Medivac
Caduceus Reactor
No longer improves the healing rate of Medivacs.
Upgrade cost decreased from 150/150 and 110 seconds to 100/100 and 80 seconds.
Emergency Thrusters ability renamed Ignite Afterburners.

Raven
Seeker missile
Energy cost decreased from 125 to 75.
Primary target damage reverted from 300 to 100.
Seeker Missile once again deals splash damage.
The delay time prior to firing has been increased from 3 to 5 seconds.

Reaper
The Battlefield Awareness passive ability has been removed from the game.
Movement speed increased from 3.38 to 3.75.
The Nitro Packs upgrade has been removed from the game.
P-45 Gauss Pistol weapon damage decreased from 4 +5 vs. Light to 4.

Siege Tank
Siege Tanks no longer require an upgrade in order to enter Siege Mode.

Protoss

Mothership
The Vortex ability has been removed from the game.

Mothership Core
The Envision ability has been moved to Oracle.

Oracle
The Time Warp ability has been moved to the Mothership Core and the Mothership.

Zerg

Infestor
Fungal Growth damage decreased from 30 +10 vs. Armored to 30.

Mutalisk
Mutalisk Regeneration passive ability renamed Tissue Regeneration and its tooltip has been updated to improve clarity.

http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/7592200501
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...