inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 mastere said: Reaperıda ilk zamanları op niye nerflediler şimdi oyuna ilk koydukları halinden daha güçlü neredeyse :) Void'e de öyle dediler nerflendiği gibi kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Nekro said: kimse widow mine a laf etmeyip fungal a bok atiyor o garip ya. Widow mine ilk zamanlarda op'dı şimdi o kadar büyük bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 widowa denk gelmediğimişzden bişi dmeiyoruz hots oynayamaya baslayınca onada deriz ama fungal su anda bile basa bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 nasil yok abi yapmayin ya. mineral line a koyuyorsun iki tane butun bir grup mutaya tek atiyor. Donupte bakman bile gerekmiyor. op dediginiz fungalda bile f ye basip tiklamak gerekiyor bunda o da yok. Fanatiklikten ote degil yani su yazilar. z ye bok atmak hype olmus yapacak birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Ya bırak arkadaş ya.Mutada health regen bile var halen çapı g.t kadar olan widow mine'a laf atıyorsunuz.Fungal şu an bile imba iken sen bunu expansion'da bufflayınca mı zerge bok atmak oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Nekro said: nasil yok abi yapmayin ya. mineral line a koyuyorsun iki tane butun bir grup mutaya tek atiyor. Donupte bakman bile gerekmiyor. op dediginiz fungalda bile f ye basip tiklamak gerekiyor bunda o da yok. Fanatiklikten ote degil yani su yazilar. z ye bok atmak hype olmus yapacak birsey yok. Mine'ın orda olduğunu bile bile 15-20 tane muta sokup kaybettikten sonra op olur tabi unit.hara yapamıyoz kieee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Rica ediyorum gozu kapatip z haterligi yapmadan once bir yazdigimi oku. 2 tanesi tek atiyor diyorum sen muta regeninden bahsediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Nekro said: Rica ediyorum gozu kapatip z haterligi yapmadan once bir yazdigimi oku. 2 tanesi tek atiyor diyorum sen muta regeninden bahsediyorsun. Zerg hater'ı değilim , infestor op değil gibi konuşuyorsunuz ona sinir oluyorum ayrıca regenden falan bahsetmedim. Creep üzerindeki ling'in hızı 4 falandı sanırım yanlışsam düzeltin , 15 speed nedir abi 10 rangeden bide 3 range daha versin siegefestor olsun adı bide 15 speed ya şaka gibi ahaha.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 2 tanesi tek falan atmıyo mutapack'e. yok öle bir aoeleri, 40 vuruyo onuda splash olarak vuruyo, onuda thorun splashı kadar bi alana vuruyo. normalde ucan muta pack'in 3te 1ine vuruyo en fazla thor, burdada aynı durum gecerli. splashten mutaların ölmesi içinde max splashı 3 widow mine'dan yemeleri lazım. yanlıs bir bilgi üzerindmen milleti zerg düşmalığıyıla (ne demekse bu artık) suclama bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mutalarla giderken minarale önden 1 tane gönderip bütün mineları CD'ye sok sonra güle oynaya temizle ortalığı. Harbi çok OP imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 @vermillion sana yazmadim zaten ? infestor icin birsey demedim zaten. Bende tek sorun infestormis gibi z haterligi yapiliyor ona sinir oluyorum. @cuce pardon haklisin 1 tane eksik soylemisim 3 tane mine lazim. Cok fark yaratti +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 FreEmoon said: Mutalarla giderken minarale önden 1 tane gönderip bütün mineları CD'ye sok sonra güle oynaya temizle ortalığı. Harbi çok OP imiş. beklentin neydi peki invis birimle mineral line mı koruyacaksın mikrosuz?? 1 tane turret dikersin yanına koyarsın mineları o taktik de işe yaramaz, fazladan turrete o kadar mineral harcamamış olursun binevi aoeli spore yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 @Nekro Betanın ilk safasında olsaydık bu söylediklerine hak verirdim fakat o kadar patch'ten sonra halen aynı türküyü söylemen boş.Post kasmaktan başka bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Oracle Phoenix'in görevini üstlenmiş tamamen. +2 range'i de niye koymuşlarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 muta speed buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Nekro said: @vermillion sana yazmadim zaten ? infestor icin birsey demedim zaten. Bende tek sorun infestormis gibi z haterligi yapiliyor ona sinir oluyorum. @cuce pardon haklisin 1 tane eksik soylemisim 3 tane mine lazim. Cok fark yaratti +1. hayır 1 tane eksik yazmamıssın. eğer broodwar oynuyosunda muta stacke etmiyorsan, veya zorlayıpda stacklemediysen, 10 mutayı öle yok etmek için 6-7 widow mine gerekiyor. TÜMÜYLE yanlsı verdiğin bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 mukemmelbiratlayis said: beklentin neydi peki Olayın benim beklentimle alakası yok, bence gayet hoş bir birim olmuş bu hali ile mine. Ve hiçte OP falan değil bana göre. Mutalarda karşısında çaresiz değil, 10 mine tarafından korunan bir mineral line bile pro oyuncular tarafından gayet harraslanır. Minelar sanki her 2 saniyede bir ateş ediyor gibi düşünenler var aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 keşke oyunun adını starcraft koymasalarmış bilader ne brood warmuş bitemedi bir türlü. geç artık şu oyunu ayrı brood war başlığı açalım istediğin kadar maziyi konuş. yapıcı yorum yapmıyorsun eskiden böyleydi diyorsun. e biz de demiyoruz ki eskiden öyle değildi diye yani bu bw dipnotunla neyi başardın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Cuce said: muta speed buff mutaliski phoenix'le counterlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Nekro said: nasil yok abi yapmayin ya. mineral line a koyuyorsun iki tane butun bir grup mutaya tek atiyor. Donupte bakman bile gerekmiyor. op dediginiz fungalda bile f ye basip tiklamak gerekiyor bunda o da yok. Fanatiklikten ote degil yani su yazilar. z ye bok atmak hype olmus yapacak birsey yok. 2 banelinge bio ordumun 1/3'ünü kaybedip köşeye çekilip ağladığım geceleri hatırlıyor musun? hiç o günlerde gelip beni teselli ettiğini hatırlamıyorum. ayrıca zerg'ten nefret etmiyoruz. free winlerle camiayı oyundan soğutan zerg oyuncularından nefret ediyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Ohaa. Az önce ilk defa yeni fungalın hızını gördüm de. E instant gibi bişe bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Daha ağlasınlar daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Naniwa'yı izliyorum da bu colossus'un attack animasyonunu mu yavaşlatmışlar ? Fastte gibi attack ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Terran Barracks Train Reaper no longer requires a Tech Lab Addon. Hellbat Attack speed changed from 1.9 to 2. The Infernal Pre-Igniter upgrade no longer increases Hellbat weapon damage. Napalm Spray weapon damage increased from 10 +9 vs. light to 18 +12 vs. light. Splash damage radius decreased from 110 to 45. Medivac Caduceus Reactor No longer improves the healing rate of Medivacs. Upgrade cost decreased from 150/150 and 110 seconds to 100/100 and 80 seconds. Emergency Thrusters ability renamed Ignite Afterburners. Raven Seeker missile Energy cost decreased from 125 to 75. Primary target damage reverted from 300 to 100. Seeker Missile once again deals splash damage. The delay time prior to firing has been increased from 3 to 5 seconds. Reaper The Battlefield Awareness passive ability has been removed from the game. Movement speed increased from 3.38 to 3.75. The Nitro Packs upgrade has been removed from the game. P-45 Gauss Pistol weapon damage decreased from 4 +5 vs. Light to 4. Siege Tank Siege Tanks no longer require an upgrade in order to enter Siege Mode. Protoss Mothership The Vortex ability has been removed from the game. Mothership Core The Envision ability has been moved to Oracle. Oracle The Time Warp ability has been moved to the Mothership Core and the Mothership. Zerg Infestor Fungal Growth damage decreased from 30 +10 vs. Armored to 30. Mutalisk Mutalisk Regeneration passive ability renamed Tissue Regeneration and its tooltip has been updated to improve clarity. http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/7592200501 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Nekro said: Siege Tank Siege Tanks no longer require an upgrade in order to enter Siege Mode. dafuq?!? dünyanın sonu gelmedi de, bu patch live olunca gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar