Aceace Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Aa her oyun 6 pool olacak diye bir şey yok. Şöyle düşün. Şu anda her 3 ırkta scout için bir şeyler feda ediyor. Terran: 270 mineral ya da 1 instant supply. Zerg: 1 larva, 100 mineral Protoss: 25/75ve 1 supply. Şu anda gayet dengeli. Ayrıca Zergin protoss ve terrana göre pasif scout diyebileceğimiz bir şansı var o da harita hakimiyeti. Rakibin rampasının önünde bırakacağın 1 zergling; rakibin haritada ilerlemeye başladığı anda sana alarm olarak geri dönüyor. Hatta çok hızlı zerglinglerle rakibin ordu kompozisyonunu rahatlıkla görebilme şansında var. HotS'ta bu durum şöyle olacak. Terran: 270 mineral ya da 1 instant supplydan Zerg: 1 larva, 100 minerald Protoss: 1 adet Force field. Widow mine'ın detection'una dokanmasınlar da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ben xunn yetosuynun argümanına yazdım onu zaten, bende diyorum şuanki hali normal scout konusunda. ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Xuun yetosu... Uff kavgada söylenmez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 hots ladderda morrow geldi grandmasterda. terrana başlamış tekrar. tabi hacı en imbası dedim. güldü. sonra gaza geldim expleri çatır çatır aldım. etrafını çevirdim 200 oldum. 20-30tane felan tempest bastım. adam harris gibi sadece tank bastı ve yendi. şaka gibi ne boka yarıyo lan bu tempest adam 200 tank basıp yok etti beni iyimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Hiç warhound basmadı mı morrow, allala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 clanlardan birine sorsan herif gosuymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 doubtful said: Hiç warhound basmadı mı morrow, allala :) bastı aradada tek tük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 vay arkadaş repi tekrar tekrar izliyorum adam beni bw günlerime götürdü map boydan boya tank 200üm genede yenemedim adamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 hots replerını izleme sansımız war mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 scorch said: BonePART said: scoutlasın o zaman 25 minerallik hızlı zerglingiyle Evet her zerg 6 pool açılış yapmak zorunda scout için kapıyı deng edebiliyor terran toss zergin böyle şansı yok zerg de kapıyı queenin götü ile kapatabilse ok Dirt League general? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 EVIL_DeaD said: hots replerını izleme sansımız war mı wolda hiç denemedim ama hots yüklüyse izlersin diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 PastorOfMuppets said: Dirt League general? says shit tier fixture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 1v1 go? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 kondisyonsuzum hanım kızıo sdkfjhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ok bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=sNTZjYT3620&feature=g-u-u AHAHAHA abi burdaki gibivuruyosa mutaya spiderminelar ggnore diyprum mutalara 2 tanesi bütün flocku oldurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mis gibi de olmuş hocam. Koyucaksın mineral line'ın arkasına 2 tane, cayır cayır yanacaklar. Detection getirseydiniz dicez, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abi ama mutayla overseer dolastırmak cok komik lan eahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 WELCOME TO THE MINE FIELDS MOTHERFUCKER. http://www.youtube.com/watch?v=i8a3gjt_Ar0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 >havaya vuran mayın >strateji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 >Hala oyun hakkında hiçbir fikri olmamasına ragmen kendini dahil etmeye calısan try-hard comment postlamak. >Sparkcaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 >dünya üzerinde isteyip de yapamayacağım şeylerin olması >2012 >hayır.avi hayatında sc oynamamış biri olarak release de bikaç haftada random oynayarak diamonda çıkmak get on my level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Valla DotA'dan başka bir şey oynamamış bir arkadaşımın 3. haftasında 6 pool yaparak ben platta sürünürken Diamonda çıkması... Ama artık Goldlardan tekme tokat dayak yemesi sonucu Footmen Frenzy oynamaya başlaması geldi aklıma. Bu arada gameplay>logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 releasede diamond olmak olay degil ki gir simdi ol 2 haftada fresh acc ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Sparkcaster said: >dünya üzerinde isteyip de yapamayacağım şeylerin olması >2012 >hayır.avi hayatında sc oynamamış biri olarak release de bikaç haftada random oynayarak diamonda çıkmak get on my level >Kimse henüz oynamayı çözmemişken tek buildla diamond ol. >Legit san. Şimdi dene de gülelim Dirt League'de sıkışınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar