Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoTS Beta Balance

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aa her oyun 6 pool olacak diye bir şey yok.

Şöyle düşün. Şu anda her 3 ırkta scout için bir şeyler feda ediyor.
Terran: 270 mineral ya da 1 instant supply.
Zerg: 1 larva, 100 mineral
Protoss: 25/75ve 1 supply.

Şu anda gayet dengeli. Ayrıca Zergin protoss ve terrana göre pasif scout diyebileceğimiz bir şansı var o da harita hakimiyeti. Rakibin rampasının önünde bırakacağın 1 zergling; rakibin haritada ilerlemeye başladığı anda sana alarm olarak geri dönüyor. Hatta çok hızlı zerglinglerle rakibin ordu kompozisyonunu rahatlıkla görebilme şansında var. HotS'ta bu durum şöyle olacak.

Terran: 270 mineral ya da 1 instant supplydan
Zerg: 1 larva, 100 minerald
Protoss: 1 adet Force field.

Widow mine'ın detection'una dokanmasınlar da...
Mesaj tarihi:
hots ladderda morrow geldi grandmasterda. terrana başlamış tekrar. tabi hacı en imbası dedim. güldü. sonra gaza geldim expleri çatır çatır aldım. etrafını çevirdim 200 oldum. 20-30tane felan tempest bastım. adam harris gibi sadece tank bastı ve yendi. şaka gibi ne boka yarıyo lan bu tempest adam 200 tank basıp yok etti beni iyimi..
Mesaj tarihi:
scorch said:

BonePART said:

scoutlasın o zaman 25 minerallik hızlı zerglingiyle

Evet her zerg 6 pool açılış yapmak zorunda scout için kapıyı deng edebiliyor terran toss zergin böyle şansı yok zerg de kapıyı queenin götü ile kapatabilse ok

Dirt League general?
Mesaj tarihi:
Valla DotA'dan başka bir şey oynamamış bir arkadaşımın 3. haftasında 6 pool yaparak ben platta sürünürken Diamonda çıkması...
Ama artık Goldlardan tekme tokat dayak yemesi sonucu Footmen Frenzy oynamaya başlaması geldi aklıma.

Bu arada gameplay>logic
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

>dünya üzerinde isteyip de yapamayacağım şeylerin olması
>2012
>hayır.avi

hayatında sc oynamamış biri olarak release de bikaç haftada random oynayarak diamonda çıkmak
get on my level

>Kimse henüz oynamayı çözmemişken tek buildla diamond ol.
>Legit san.

Şimdi dene de gülelim Dirt League'de sıkışınca.
  • Yeni Oluştur...