Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoTS Beta Balance

inyourmind

Öne çıkan mesajlar

Beta açıldı millette tık yok.Ortalığı fişekleyim de bir balance muhabbeti çevirelim.İlk gördüklerim;

Oracle'ın canı şaka derecede düşük bir spore'a çok rahat ölüyor mineral line'nın tamamını blocklayacağım diye.

Tempest'ın splash damage olmaması yavaş atak etmesi ile iyice değersiz bir unit haline getiriyor kendisini.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhoundun oyun içerisinde ne kadar damage verdiği, hangi üniteye karşı güçlü hangi üniteye karşı güçsüz olduğu veya oyun içerisindeki stratejik konumunu tamamen gözardı ederek hots un daha ilk geliştime aşamasında gördüğüm warhound için söyle bir yorum yapmıştım.

"warhound blizzard ın diablo, warcraft ve starcraft evrenlerinde yarattığı ünite ve ünite moddelleri içerisindeki en berbat, en biçimsiz, en çirkin ve en şekilsiz ünitedir."

Hots çıkıncaya kadar bu ucube üniteyi kesin adam ederler güzel bir şekle sokarlar diye düşünmüştüm ama bugün seyrettiğim streamlarda gördüğüm kadarıyla ünite için yukarıdaki sözleri safettiğim o günden bugüne kadar ünitenin moddellemesi adına hiçbir şey değişmemiş. açıkçası ortada ne olduğu belli olmayan bok gibi bir ünite var.

Açıkçası bu ünitenin modellemesini yapan artwork ünü yapan adamları karşıma alıp iki laf etmek isterdim.

bir terran oyuncusu olarak bu ünite için çok sinirliyim... Hots u bile oynamayacağım neredeyse. o kadar.... umarım tutmaz da oyundan kaldırırlar. ya da yerine adamakıllı bir ünite getirirler.
Sosyal ağlarda paylaş

o tempest damage baya vuruyor ama 3 base tosslar bayaa basabilir bunlardan adet olarak agresif davranılmazsa karşı taraf olarak ve ve 10-12 tane olduklarında inanılmaz güclü bir silah haline geliyorlar hem savunmada hemde saldırılarda haritanın uçurum kenarlarından dolaştırarak bayaa can yakar bence tabii pr0 gamingden bahsetmiyorum yet0 gaming için geçerli bu dediklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

o tempest damage baya vuruyor ama 3 base tosslar bayaa basabilir bunlardan adet olarak agresif davranılmazsa karşı taraf olarak ve ve 10-12 tane olduklarında inanılmaz güclü bir silah haline geliyorlar hem savunmada hemde saldırılarda haritanın uçurum kenarlarından dolaştırarak bayaa can yakar bence tabii pr0 gamingden bahsetmiyorum yet0 gaming için geçerli bu dediklerim.

Şu dediğinin aynısını sheth streamde yaptı.15-17 tempest vardı 20 corrupter geldi anında gg oldu tepmestlar.Speed çok düşük olduğundan range ve damage o kadar kurtarıcı bir faktör olarak kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Abi sakin ol değmez bir hayvan için.

Warhound aşağıdakiler gibi bir şey olsaydı o zaman tam "hayvan" olurdu. işte o zaman dediğin gibi üzülmezdim bu hayvan için. :)

koskoca blizz bile şu fotoğrafları örnek alamayarak warhound diye koca bir ucube yaratmakla kalmayıp bir de onu oyunun içine ünite diye sıkıştırmış ya, ben blizz e başka bir şey demiyorum.

en azından aşağıdaki fotoğraflara bakıp worhound u öyle modellemek ve oyunun içine sokmak blizzard gibi bir firma için zor olmasa gerekirdi diye düşünüyorum.

diablo 3 ve bu son warhound faciasından sonra çok gözümden düştün blizz çok....

Sosyal ağlarda paylaş

warhound ınanılmaz güclü huun. üle büle dğeil, early med late her zaman gideri var.
cok ucuz zaten bide 3 food. techide minimal.

warhound'u warhammer 40k titanlarıyla karsılastırıcağınıza battlemechlerle karsılastırın. tipi bence hiç yakısmıyo sc ye, ates ettiği seyide hiç sevmedim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

warhound baya hızlı hareket ediyor izlediğim maçlarda onu gördüm, resmen bio ball'a mech ekleyip hala mobil kalabilecek terran. ama hala

ayrıca tempest 22 range hafif imba, onu rahatlıkla söleyebilirim heralde. 50 km öteden zaten 6 tane falan viking avlıyorlar, viking'ler yanlarına gelene kadar, e hem havaya hem karaya vuruyorlar. daha nolsun. ama parasını tech'ini falan bilmiom ha, ben sadece oyunda gördüğüm olayı söledim.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

bu goliath'a daha çok benziyor.

bu konuda haklısın. aslında goliath ın havaya vuruşu kaldırılıp biraz modifiye edilerek çok daha güzel bir ünite çıkartılabilirdi.

Cuce said:

warhound'u warhammer 40k titanlarıyla karsılastırıcağınıza battlemechlerle karsılastırın. tipi bence hiç yakısmıyo sc ye, ates ettiği seyide hiç sevmedim ben.

warhound u warhammer 40k titanı ile karşılaştırmadım zaten. titan dan kendilerine örnek alıp modelleyebilirlerdi dedim. çünkü şu son haliyle biçimsiz battlemech lere benzeyeceğine, en azından görünüş olarak titan-goliath karışımı bir üniteye benzeyebilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:

paladinpala said:

Açıkçası bu ünitenin modellemesini yapan artwork ünü yapan adamları karşıma alıp alnını karışlamak(ağzını burnunu kırmak ta olabilir) isterdim.

şöyle demiş olsan tam aynı duyguları paylaşıyoruz diyecektim...

valla bu olayı bu kadar ciddiye alan bir ben varım zannediyordum ama başkalarının da warhound un tipsizliği ve starcraft 2 ye yakışmadığı konusunda benimle hemfikir olduğunu görmek güzel. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...