Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 böyle bi karakterim olsun, quest yapayım, questlerden ordan burdan item gelsin, pvp değil de pve ağırlıklı olsun yani. animasyona filan gerek yok, yazılı mazılı olsun, arada 1-2 tane resim olsun, itemlarımı filan göreyim karakterimi giydireyim. var mıdır böyle bişey
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 karakterini giydirmiyorsun ama item falan satın alabiliyorsun. http://www.mousebreaker.com/games/newstarsoccer/playgame
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ıy futbol falan ehe. yaylı kılıçlı bişeyler arıyorum ya, onu yazmayı unutmuşum.
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 omerta aradığın oyun. barafranca.gen.tr
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 yay kılıç demiştim ama buna da bi bakarım teşekkürler
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 kavurma said: omerta aradığın oyun. barafranca.gen.tr baya kötüymüş yahu bu oyun :p
Ren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 10 sene önce biz bunu oynamıştık ciddi ciddi sdfsd http://www.gladiatus.com/game/
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 he tatlı bişeye benziyor bu dur bakalım
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Saeros said: kavurma said: omerta aradığın oyun. barafranca.gen.tr baya kötüymüş yahu bu oyun :p sen bilirsin =)
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 off gladyatörlü oyun da bayıyor yavaştan ehe. travian'a başladım ben de. bi yandan da ultima'da balık tutuyorum sdf.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 travian ne olm ya. gelip döverim seni. ultimada runuo'ysa balıkçı guildi kuralım sdf
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Magic gibi, yugioh tarzı kart oyunları seviyorsan browser tabanlı var. Kongregate te var onlardan.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ben dün bi siteden pokemon red oynadım. save ettim sözde, bu sabah tekrar açtım baştan başlatıyor. hayallerim yıkıldı =/ sikörtılım lvl 32 olmuştu halbuki
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 CthuLhu said: travian ne olm ya. gelip döverim seni. ultimada runuo'ysa balıkçı guildi kuralım sdf travian fena değil ya. bi de asya serverında başladım bu sefer, türk serverında oynayınca oyunu illa türkçe oynuyorsun lol sonra adam köyüne 5000 "balta sallayan" gönderince gülme geliyor tabi hem asya serverı olduğu için sadece 2 saat filan fark var aramızda. yok runuo serverında değilim, bildiğin sphere ama güzel bişeye benziyo.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 insure olmadan ultima oynamam ben, noobum
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 erepublicte de maaşlar falan yerlerde iyice artık :(
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 hangi server ya canım çekti. gene yarım saat oynayıp çıkarım kesin
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 evet yav maaşlar kedi götüne döndü allahtan grover, votersclub filan var da oralardan biraz para geliyor
Akito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Saeros said: CthuLhu said: travian ne olm ya. gelip döverim seni. ultimada runuo'ysa balıkçı guildi kuralım sdf travian fena değil ya. bi de asya serverında başladım bu sefer, türk serverında oynayınca oyunu illa türkçe oynuyorsun lol sonra adam köyüne 5000 "balta sallayan" gönderince gülme geliyor tabi hem asya serverı olduğu için sadece 2 saat filan fark var aramızda. yok runuo serverında değilim, bildiğin sphere ama güzel bişeye benziyo. asyada hangi server 9 mu ? ve bölge falan seçecek miyiz doğu - batı vs. kayıt olacam da yakınlarda seçim.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 tiLi said: hangi server ya canım çekti. gene yarım saat oynayıp çıkarım kesin stones
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 camış gibi yapıştım buna http://pirates.game321.com/
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Akito said: asyada hangi server 9 mu ? ve bölge falan seçecek miyiz doğu - batı vs. kayıt olacam da yakınlarda seçim. 4. server, kuzeybatı seçtim ben hadi bakalım yakın düşeriz belki sdf
Öne çıkan mesajlar