Slint Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Lensmarket, lensci, lensal hepsinden sorunsuz şekilde alışveriş yaptım. Alacağın lens hangisinde en ucuzsa onu kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 herkes acuvue oasys alsın. çok güzel manyak bi lens. aylarca kullanıyorum bana mısın demiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 herkes acuvue oasys almasın. çap değerlerinize bakın. acuvue 8.4, 8.8 ye kadar destekler diyor ama benim göz 8.6 ve acayip rahatsız etmişti. night&day kullanıyorum. çok rahat. gün boyu bilgisayar başında olduğumu da belirteyim. marka değişikliği falan yapıyorsanız değişim imkanınız olsun. sonra yazık olur lenslere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 CaNNi said: herkes acuvue oasys alsın. çok güzel manyak bi lens. aylarca kullanıyorum bana mısın demiyo. aküğvue oasis baya iyi bilgisayar için, ama aylarca kullanmayın olm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ben hep acuvue oasys alıyorum. çap hangisi burda. http://i.imgur.com/rs0Ya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 BabacumMostors said: doktordan lens alınır mı lan? muayeneni ol reçeteni al git bi gözlükçüye en düşük fiyatı verendn al bu arada acuvue oasys çok iyi ben de tavsiye ederim arada proclayınca aynı hazneden iki lens çıkıyor o çok iyi oluyor işte çap düşük gözü sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ben lense bir türlü alışamadım ya ilk 3-4 ay sorun yoktu da sonradan hep batmaya başladı 5-6 saat sonra falan. hatta yeni tek günlük lens aldım gene aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 moriQ said: ben hep acuvue oasys alıyorum. çap hangisi burda. http://i.imgur.com/rs0Ya.jpg burda çap yamzıyor. doktora lens alıcam dersen çapını falan ölçüyor o zaman. çap değeri 8.4-8.6 gibi bir değer oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 onuda buldum 7,9 muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Göz çapım 9.00, gayet rahat oasys kullanıyorum yıllardır. Tabi göz doktorunuza danışın ama bildiğim kadarıyla oasys uyum sağlamada diğer lenslere göre epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Benim göze uyum sağlamadı acuvue ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 lensal.com çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Predator said: Göz çapım 9.00, gayet rahat oasys kullanıyorum yıllardır. Tabi göz doktorunuza danışın ama bildiğim kadarıyla oasys uyum sağlamada diğer lenslere göre epey iyi. advance kullan farkı anlarsın bende pure vision 8.6 kullanıyordum göz alışıyor o sıkılığa sonra 9.0 çap kullandım oasys denedim, o bile sıkmaya başladı purevisona da bir daha geri dönemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Bence internetten değil gözlükçülerden alın. Şahsen atasun'dan almıştım, en azından lensi orda takıyorsunuz, deniyorsunuz, olmadı rahatsız ediyor değiştirme şansınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yıllardır internetten boş end lomb alıyorum hem uygun fiyatlı hem de hiç sıkıntı yaşatmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Sorunsuz, sıkıntısız teslimat yapan bir online lens sitesi tavsiye eder misiniz? Bir de o siteyi ne kadar zamandır kullandığınızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 lensal.com hızlı lens hızlı kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 www.lensmarket.com ben kendim tanıdık gözlükçüden aynı fiyata aldığım için, yakın bi tanıdığım 1,5-2 yıldır sorunsuz şekilde satın aldığını söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 lensmarketten aldım ben de sorun cıkmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 kazıklıyosa başka doktora git zaten yfs. bugün kazıklayan yarın naapmaz. ayrıca marka numara falan değiştikten sonra en azından ilk taktığında doktorun bi görmesi caiz. lensleri nerden alırsan al dönüp doktora göster. gözus batlariosis falan olursun jehova korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 oho uplamış bi de çılgınlar lens almaktan vazgeçtim arkadaşlar topic kilitlenebilir ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Akito said: BabacumMostors said: bu arada acuvue oasys çok iyi ben de tavsiye ederim arada proclayınca aynı hazneden iki lens çıkıyor o çok iyi oluyor işte ahahah. işin garip kısmı da aynı hazneye belirli sayıda lens koyamayan şirketin lensine güvenmen. enteresan. mesajı okudum AHAHAHAHA ÇOK İYİ DEMİŞ diye düşündüm ve yazan benmişim. asdlşfkasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 eskiymiş. bilseydim yazmazdım zaten. kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 uplıyorum ama lensci.com dan dün sipariş verdim, haftasonu teslimat olmaz ama pazartesi gelir dedi. Bugün elimdeydi kargo. Helal olsun adamlara :) Birde burda tanesini 85tl ye aldığım acuvue oasysin tanesini 35 liraya aldım. Niye bu kadar fark var aralarında anlamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bad viral is bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar