Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lens alıcam da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkes acuvue oasys almasın. çap değerlerinize bakın.
acuvue 8.4, 8.8 ye kadar destekler diyor ama benim göz 8.6 ve acayip rahatsız etmişti.
night&day kullanıyorum. çok rahat. gün boyu bilgisayar başında olduğumu da belirteyim.

marka değişikliği falan yapıyorsanız değişim imkanınız olsun. sonra yazık olur lenslere.
Mesaj tarihi:
CaNNi said:

herkes acuvue oasys alsın. çok güzel manyak bi lens. aylarca kullanıyorum bana mısın demiyo.

aküğvue oasis baya iyi bilgisayar için, ama aylarca kullanmayın olm sdf.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

doktordan lens alınır mı lan? muayeneni ol reçeteni al git bi gözlükçüye en düşük fiyatı verendn al

bu arada acuvue oasys çok iyi ben de tavsiye ederim arada proclayınca aynı hazneden iki lens çıkıyor o çok iyi oluyor işte

çap düşük gözü sıkıyor
Mesaj tarihi:
moriQ said:

ben hep acuvue oasys alıyorum.

çap hangisi burda.

http://i.imgur.com/rs0Ya.jpg

burda çap yamzıyor. doktora lens alıcam dersen çapını falan ölçüyor o zaman. çap değeri 8.4-8.6 gibi bir değer oluyor genelde.
Mesaj tarihi:
Predator said:

Göz çapım 9.00, gayet rahat oasys kullanıyorum yıllardır. Tabi göz doktorunuza danışın ama bildiğim kadarıyla oasys uyum sağlamada diğer lenslere göre epey iyi.

advance kullan farkı anlarsın
bende pure vision 8.6 kullanıyordum
göz alışıyor o sıkılığa
sonra 9.0 çap kullandım
oasys denedim, o bile sıkmaya başladı
purevisona da bir daha geri dönemedim
Mesaj tarihi:
Bence internetten değil gözlükçülerden alın. Şahsen atasun'dan almıştım, en azından lensi orda takıyorsunuz, deniyorsunuz, olmadı rahatsız ediyor değiştirme şansınız var.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kazıklıyosa başka doktora git zaten yfs. bugün kazıklayan yarın naapmaz. ayrıca marka numara falan değiştikten sonra en azından ilk taktığında doktorun bi görmesi caiz. lensleri nerden alırsan al dönüp doktora göster. gözus batlariosis falan olursun jehova korusun.
Mesaj tarihi:
Akito said:

BabacumMostors said:

bu arada acuvue oasys çok iyi ben de tavsiye ederim arada proclayınca aynı hazneden iki lens çıkıyor o çok iyi oluyor işte

ahahah. işin garip kısmı da aynı hazneye belirli sayıda lens koyamayan şirketin lensine güvenmen. enteresan.

mesajı okudum AHAHAHAHA ÇOK İYİ DEMİŞ diye düşündüm ve yazan benmişim. asdlşfkasdf
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
uplıyorum ama lensci.com dan dün sipariş verdim, haftasonu teslimat olmaz ama pazartesi gelir dedi. Bugün elimdeydi kargo. Helal olsun adamlara :)

Birde burda tanesini 85tl ye aldığım acuvue oasysin tanesini 35 liraya aldım. Niye bu kadar fark var aralarında anlamadım valla.
  • Yeni Oluştur...