Rerore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 1.4 benzinlisi 55.000 lira değer mi fakirlik yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 problem olmaz sarıya boyatır taksiye çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 1.4 benzinli ama 140 beygir motor var. otomatik vites secenegi koyarlarsa 2013 modelini pedere alması icin destek olucam insallah :) lpg taktırma bu arada. herkesin gorusu farklı bu konuda ama tup olayına karsıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Abi bu kadar para verdiginiz arabalara tüp yazık günah. Bari dizel falan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Selam, +1 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ahmedinejad said: Abi bu kadar para verdiginiz arabalara tüp yazık günah. Bari dizel falan alın. Eğer ki eplenceli bi motor varsa arabada lpg ile hem zevkli sürüş hem de ekonomi yapabiliyosun. Ama dizelin sürüş zevkinin bir nevi işkence olması standart bütün güncel araçlarda. X beygir, Y tork falan der şimdi birileri çıkıp gerçi ama yapıcak bişey yok ona da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 186 beygir c200 kompressor var lpg li 2003 4 sene oldu lpg takali .su anda 20 krs sehir disi,35 krs sehir ici yakiyor.benzine verecek paramda var np.ama enayi degilim... 2500 tl lik prince lpg kit taktirip 300 km de 70-80 liralik yakit almak var,500-600 km gidip 250 tl lik yakit almak var...kizgin kumlardan serin sulara atlamak gibi birsey,lpg-benzin farkini bir kac yil kullanmayan bilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bide tüplü arabalari kapali otoparklara almiyorlar sanirim oyle birsey duymustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 1,4 turbosu varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Selam, Negatif yönleri -Bagaj hacminden kırpması (ya LPG depo ya da stepne) -Aracın orijinalliğinin bozulması -Montaj işçiliği (TR'de işçilik yok, en kral marka bile olsa fark etmiyor) -Kapalı otoparka alınmamak -LPG'nin diğer yakıtlara göre daha sık dolum istemesi -Motorun yağlanmasının daha büyük dikkat istemesi -Bir kısım insanda huzursuzluk yaratması -Yüksek hızlarda benzine göre daha düşük ivmelenme Pozitif yönleri -Yakıt parasının düşmesi Ben sanırım 4 seneden daha uzun süre LPG'li kullandım. Büyük konuşmayayım ama bir daha asla :) BRC sistem kullanmıştım ben. O zırt pırt LPG doldurmaya gitmek hele... şimdilerde min 1100km yapıyorum 1 depoyla ve ohh kafam rahat. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 dizel çözüm değil ki neredeyse benzine yaklaştı litre fiyatı üstelik benzinli araçların tüketim olarak dizelden pek bir farkı kalmadı http://www.otoparkim.com/wp-content/uploads/2008/12/opel-insignia_8.jpg mercedes tipi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Adam gibi dizel motorlar cok çok az yakıyor. Muhtemelen cok yakan gazdan ucuza geliyordur. Biri hesaplasin görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 100 km/h geçmessen hepsi az yakıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 paramecium said: Selam, Negatif yönleri -Bagaj hacminden kırpması (ya LPG depo ya da stepne) -Aracın orijinalliğinin bozulması (tu) -Montaj işçiliği (TR'de işçilik yok, en kral marka bile olsa fark etmiyor) -Kapalı otoparka alınmamak -LPG'nin diğer yakıtlara göre daha sık dolum istemesi -Motorun yağlanmasının daha büyük dikkat istemesi -Bir kısım insanda huzursuzluk yaratması -Yüksek hızlarda benzine göre daha düşük ivmelenme stepne taşımıyorum montaj da başında durursan, kalabalık da değilse güzel iş çıkabilir otopraklarda bakmıyorlar artık pompacılar var benzine geçmeden önce emotorun ısınması bekleniyor, özellikle kışın epey gidiyorsun klima açmak daha fazla etkiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Mesela 600 km yolu reno clio dizel 1.4 100 liraya giderken 100 110 hızla. 480 km yi pejo 406 tuplu 170 civarı yakıyor. Hiz 120 130. Üst segment arabalarda fark ediyordur illa. Ama ben 130 140 giderim diyorsan hepsi cok yakar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Selam, 100-120km/ bandında kullanıyorum Çamlıca gişe-Şekerpınar gişe arasında. Rampa yukarı gazlamıyorum, yokuş inerken hızlanmalarımı yapıyorum. Sabit hızda kalmaya özen gösteriyorum. klima her daim açık. Biçimsiz tipli gövdeye sahip bir aracım var ;) Her gün şu rotayı izliyorum: Tuzla evden çık, E5'den gidip Bayramoğlu'na ufaklıkları ve hanımı bırak, Şekerpınar gişelerden gir ve Çamlıca gişelerden çıkarak Dudullu Organize Sanayi Bölgesine git, akşam çıkınca Çamlıca gişelerden gir, Şekerpınar gişelerden çık, Bayramoğluna git, ufaklıkları ve hanımı al, oradan E5 ile Tuzla'ya dön. Bunu haftanın 6 günü yapıyorum. Arada iş için sağa sola da gidiyorum. 60 litre motorin doldurduğumda 1100-1150km yol yapıyorum. Maksat ekonomik sürüş olduğu için rahat kullanıyorum. Hem insan daha sinirlenip stres oluyor trafikte böylece. Hesabı siz yapın artık :) Bu arada yakıtı da Türkiye Petrolleri'nden alıyorum. Anında pompa fiyatında indirim yaptıkları karttan var bende. %5 falan indirim yapıyor sanırım. Daha dün akşam doldurdum depoyu ama fiş arabada kaldı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 reno sembol 1,5 dizelde 40lt ile 800 km yol yapıyorum rahat. genelde 110-130 arası hızlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yakıta bakan adam çok mesafe gidiyordur o da şehir dışı oluyor çoğunlukla dolayısıyla hız önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Selam, -Araç gövdesinde kesilen ve delinen yerlere korozyon için neler yapıyorlar? -Aracın altından açıktan gaz borusunun geçmesi ne derece iyi? -Pompacının olması etkilemiyor beni çünkü 2-3 akşamda bir mutlaka benzinciye gitmem gerekiyor, hele bir de kalabalık saat ise bekle dur. -Ben stepnesiz yapamam, o konuda manyağım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bir de insanlar hep yeterisz arabalara bindikleri için klima açınca çekmiyor, gaz takdırdım araba gitmiyor diye ağlıyor halbuki arabası fakir arabası 1.4 motor 36 litre lpg ile 500+ km gidiyorum otoyolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 @paramecium abi aracin motoru kac litre ? birde eski dizel araclarla yenileri arasinda yakit sarfiyati acisindan fark nasil oluyor ? hani yeni nesil motorlar daha ekonomik mi onun gibi. ben pek anlamadim acikcasi bir tanidigim 3.20d nin 5.5-6 litre yaktigini soyluyordu 100 ü asmayinca. senin yazdigin degerler gibi. cok az geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 307 1.6 dizel var şehiriçinde 5-5.5 litre yakıyorum mutluyum mesudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 oh sahaneymis. bakim masraflari falan nasil senko aracin? benzinliye göre baya fark var mi ki. Birde surus keyfi yok diyorlar dizel araclar icin o durumlar nasil :P ben cok kararsiz kaldim 1.4 benzinliyle 1.6 dizel arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 senko said: 307 1.6 dizel var şehiriçinde 5-5.5 litre yakıyorum mutluyum mesudum astra classic 1.3 dizel, 4.9 normal, 5.4 sport mode. daha mutluyum, daha mesudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Abimin 1.2 tsi jetta 6.5 ortalama gösteriyordu geçen gün, genelde şehir içi kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar