Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Dizinin kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Yavuz Bingöl, Gülcan Arslan, Rıza Kocaoğlu, Çetin Tekindor ve Muhteşem Yüzyıl‘da Prenses Isabella rolüyle oynuyan Melike İpek Yalova yer alıyor. dizide yine öc alma vs varmis. acaba bir ezel olur mu? http://www.sinetif.com/karadayi-dizisi-cok-yakinda-atvde- basliyor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 fragman fena değil aslında görmek lazım ezel in geçmişte geçen bölümleri gibi olursa güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 iyi olabilir ama kenanı yine bir süre sonra karı gibi mızmız ağlak karaktere dönüştürürlerse keserim lcdyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 kadro kotu gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Dark Uncle Begins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 dayı falan olmayaymış iyiymiş, başka isim koysalarmış hep dayı dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 "Ramiz dayi begins" olabilir gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 geçen gördüm bunu. imirzalı falan var. AHAHAH KABADAYIYI YANLIŞ YAZMIŞLAR dedim. sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Güzele benziyor ama daha ilk bölümde çok saçma işler oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 cumalar behsat ç ile pazartesiler karadayıyla hade bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ana konu çok klişe oldu gerçi yan hikayelerle süslerler tabii. imirzalıoğlu cidden bir numaralı jön şu an kıvanç falan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 müptelası olduğum dizi. 12. bölüm fragmanı fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ben biriktiriyom bitince biri youtube da 60 dakkalik ozetini yapiyo kesin, film gibi izliyom, lost u falan ole izledim ben sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar