Trias Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 http://www.nuev.com/ çok kaliteli ürünleri var. Bazı ürünlerde eve teslim de dahil oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Selam, Karyola aldım ufaklık için, üstünde 2 sene boyunca zıpladı durdu. Şimdi 2inci için kullanıyoruz ve taş gibi durmaya devam ediyor. Odasına açılır tip beyaz divandan aldık. karyolaya çıkamadığı dönemlerde de onun üstünde zıpladı. Çekmeceleri açıp kapattı, üstlerine bastı falan. Şu anda boyu uzadığı için ve karyolasında kardeşi yattığı için o divanı yatak olarak kullanıyor :) Kendi dolap ve şifonyerine ise pek elleşmediği için 2 yılı geçmiş bir süre olmasına rağmen ilk günkü gibi duruyor. Billy kütüphaneler ise gayet rahatlar. Cam kapak aldım onlara ve kapak kenarlarına 3M fırça tipi contalardan yapıştırdım. Kitaplarım ve biblolarım toz yüzü görmüyorlar. 3 senedir kitapların raflarını silmedim desem anlaşılır sanırım :) Mutfağa huş masif masa aldım; üstüne çıkıldı, itildi, çekildi, sıcak tencereler konuldu, büyük oğlan oyuncaklarıyla vurdu etti ama hala tek bir yeri oynamadan duruyor. İkea'nın masaların ayak bağlantılarına bakın. Sonra da piyasadaki masalardaki ayak bağlantılarına bakın. Mutfak dolapları ve gardırop sistemlerinde kullandıkları aksesuar sanırım Blum. Oldukça adetli aldıkları için kendi isimleri yazılmış sanırım. Dolap kapakları geniş açılabilen en geniş dolapları ben İkea'da gördüm bu arada. Ben yatak odamdaki, çalışma odamdaki tüm dolaplarımı amcama yaptırmıştım ki kendisi raydolap imalatçısıydı. En kral yerli mobilyacıyı da gördüm, yaramazlar. İkea'nın dolap konusundaki en büyük rakibi sadece Kelebek olabilir bence. Çocuk odası alacağım zaman adama soruyorum; kurşunsuz mu kullanıyorsunuz boyayı, ne marka falan diye. Adamın cevabı; piyasanın en iyisini kullanıyoruz! Dolapları açıp bakıyorum (yer Modoko) boyacı menteşelerine kadar basmış boyayı ve dolabın içi leş gibi kokuyor. Modoko'nun arka tarafındaki sokakların içleri imalatçı doludur. Bir çok Modoko esnafı oralara fason yaptırır ve o yüzden modeller aynıdır. Kuzenim masko'dan koltuk takımı aldı, küçük yastıkları eksik çıktı diye bağırınca adamalr 'abla imalatçı hemen şurada getiririz' demişlerdi ve Modoko'nun arka kısmından hemen alıp gelmişlerdi. Tuna Ev'de güzel mobilyalar. Casa'nın mobilyaları benim salonum için fazla büyük ve hantaldı. Tuna Ev'e bakın ama ben malzeme ve işçiliklerini beğenmiştim. Fiyat konusunda bir şey diyemem :D İkea'da montaj neticenin kalitesini oldukça fazla belirliyor, hatırlatmak isterim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Selam, Yatak sıralaması benim için: İşbir, yataş. Diğerleri Kayseri işi gibi :P İşbir zaten büyük bir sünger imalatçısı. Fiyatları Yataş'a göre biraz daha fazla. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Laorx said: yatak konusunda nereyi tavsiye ediyosunuz? kesinlikle yatsan çok abartılı bi tavsiye olmuş. benim yatağı yatsandan aldık 2 sene önce. gördüğüm en rahat yatak. satıcıları da iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 IKEA'nın online kataloğu bugün iphone ve android'de yayımlanmaya başladı. Katalogdan ürünleri beğenip bana sayfa sayfa ürün isimleri ile ulaştırırsan, liste ve fiyatlandırma maabında yardımcı olurum. Ayrıca stok durumu vs için de bilgi alabilirim. IKEA ile ilgili diğer hertürlü sorunu da yanıtlarım. Ö.M.'dan da ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Ha evet ayrıca, IKEA'daki masifler, PAx gardroplar, Stockholm ve Ektorp koltuklar, FAKTUM mutfaklar ve BILLY kitaplıkların aynı fiyat skalasında daha iyi rakipleri yok. Montaj çok önemli bir etken, DHL'in yaptığı(İzmir mağazası başka bir firma ile çalışıyor) montaj hizmeti çok kaliteli ancak, siz yönlendirmelisiniz. Aksi taktirde Türkiye'nin heryerinde olduğu gibi işler sizin değil, ustanın istediği gibi olur. Bunların yanında Nakliye+Montaj hizmetini diğerleri gibi fiyatın içine dahil edip te, "Bak abi, sana ücretsiz nakliye+montaj da verdik daha ne!" diyip içinden de sıyrılmıyor. Bu adeta, 45 dakikalık uçuşlarda yemekli uçuş alıp üstüne bir de yiyemeyip, onun yerine charter'dan yemeksiz uçuş almamaya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ikeanın her ürünü iyi değil mesela kırmızı deri koltuğu vardır boya çıkarıyormuş, hoş zaten boyama ürün olduğundan diğer firmalarda da benzer sorun yaşanmaması mümkün değil ürünü almadan önce araştırmak lazım, stockholm serisini güzel buluyorum da biraz tuzluydu :P poang koltuk mükemmel bir şey ama gel gör ki geçen sene bir sehpa almıştım zaten hatalı ürünmüş geri çağırdılar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 hatta yatağın içini de ikeadan alacağız eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 BabacumMostors said: poang koltuk mükemmel bir şey çok rahatta dayanıklı mı acaba hemen kırılacakmış gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 300 kilo değilsen ve üstünde zıplamazsan kırılmaz. baya rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Poängi kıranlara, Ingvar Kamprad kendisi sertifika veriyor dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 valla benim kayın baba 90+ adam henüz kırmadıysa daha da kırılmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 iyi o zaman ben direkt oturunca değilde, oturunca o kadar geriye dogru egilmeye çalışıyorum ki ister istemez eğilip kırılıyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Selam, Benim de babam(95kg üstü) kullanıyor, kucağına da benim ufaklık(16kg) çıkıyor ve kucağında zıplamaya başlıyor. Koltuk hâlâ süper durumda :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Borastus said: iyi o zaman ben direkt oturunca değilde, oturunca o kadar geriye dogru egilmeye çalışıyorum ki ister istemez eğilip kırılıyor bir süre sonra. Hacı şu çok zor bişey ya, özellikle Poäng gibi esnek bir ağaç yapısına sahipse. Kaldı ki, sen şartları zorluyorsun demekki. Showroom'da bunu milyon kez deneyen ağırlıklı robot var, daha o kıramadı, demekki mühendislere mail atma vakti gelmiş, "Bir de türklerin insan üstü çabalarına göre hesaplama yapın!" diye... =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yok bunu daha almadım öncekilerde oluyordu da o yüzden tekli koltuga karşı bir önyargım var önceden sorayım dedim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Selam, Motivasyon süper: kırarım ben bunu :P Zibidi güzel esniyor. İlk başlarda tırsıyordum üstünde yaylanırken falan ama şimdi pek rahat geliyor. Biraz oturma yüksekliği alçak kalıyor bana; boy 185cm olduğundan :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Yeni ev eşyalarını yenilemek zorunda kalmış birisi olarak, en uygunu-mantıklısı Ikea. Ankara Sitelerde onlarca dükkana girdik, kıçı kırık tv ünitesine 2000-5500 tl arası fiyatlar çekildi. Oturma takımı, eli yüzü düzgün bir şey ise 4000 tl den aşağıya yok. Ikea dan oturma gurubu, tv ünitesi, gardrop 5000tl ye çıktık. 10 senede garanti veriyor. Axess e 12 taksit vs. Ha çokmu kaliteli, hayır ama 20 senede bir mobilya ile evlenmek istemiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Rotweiler said: Borastus said: iyi o zaman ben direkt oturunca değilde, oturunca o kadar geriye dogru egilmeye çalışıyorum ki ister istemez eğilip kırılıyor bir süre sonra. Hacı şu çok zor bişey ya, özellikle Poäng gibi esnek bir ağaç yapısına sahipse. Kaldı ki, sen şartları zorluyorsun demekki. Showroom'da bunu milyon kez deneyen ağırlıklı robot var, daha o kıramadı, demekki mühendislere mail atma vakti gelmiş, "Bir de türklerin insan üstü çabalarına göre hesaplama yapın!" diye... =)) bu adam benim (ki ben 130 kiloyum) kiramadigim koltugumu 75 kiloluk hali ile kirdi... nasil bir fantazi yapiyorsa koltugumla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Selam, ikea stockholm kanepe kullanan var mı? Varsa sağlamlığı ne derece? Derisi nasıl, kadifesi nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar