kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Selamlar, Yeni bir ev tuttuk , elimizde bi kanepe dışında hiç eşyamız yok :P Salon , yatak odası , yemek takımı vs lazım olacak Nereden alınır , fiyatları vs hiç bilmiyorum ? 10 - 15 yıl gidecek şeyler olmasına gerek yok , şık ve mümkünse tabut gibi ağır olmasın yeterli Var mı bu işlerle uğraşan , bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 10 15 yıl gitmesine gerek yok diyosan ikea en uygunu heralde hem tasarım hemde fiyat olarak. daha dayanıklı olsun istiyoruz dediğiniz bişiler varsa onlar içinde tepe home falan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 masko, modoko>>>>>>>>>>>ikea>>>>>>tepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 IKEA, Koctas vesaire cop. Para verilmez onlara. Cop olmayan urunleri sunta olmayanlari, onlar da dunyanin parasi. Ider mobilyaya bi bak. Adamlar ilk senelerinde baya guzel fiyatlarla cikis yaptilar, evlenirken arkadaslarimiz aldilar ve baya memnun kaldilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Masko'da kıyamet kadar firma var , birazdan gidip bakacağım. Sevmediğim taraf şu , ne ne kadar eder fikrim yok , masko da tam esnaf tarzıdır eminim , geçirmeye çalışacaktır çoğu Çok güzel ve uygun fiyatlı şeyler görürsem alırım ama onun dışında IKEA'dan alıcaz gibi Masko'da tavsiye edebileceğiniz markalar var mı bu arada , işini düzgün ve iyi fiyatlı yapan? Kreasyonlarını fiyatlarıyla birlikte internete neden koymuyorlar anlamıyorum zaten , IKEA karşısında hepsi batar inşallah yakın zamanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 10-15 yıl diyorsan gogo sunta! hani paraya kıyıp aldığım en büyük mobilya bu ikea da stockholm serisinin kocaman koltuğu ona da 25 yıl garanti veriyorlar bir de büyük tepe mobilyaya baktım neredeyse aynı paraya daha hantal ve aynı garantiyi veremiyorlar ki kötü bir deneyimimiz oldu 5 senede çöktü koltuk ben de daha yeni ev düzdüm 3 parçayı antikacı/eskiciden alıp akım yaptırtıp kumaşın ıdeğiştirdim bi 4 parça kadar ikeadan aldım yatak odasını da komple ustaya yaptırıyorum ikinci el mobilya veya spot da bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 78 model el yapimi mobilyalar var evde, tas gibi hala. millet bayiliyor. ama cok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bende yeni evimiz için mobilya bakıyorum , modokoda filan üretici firmalardan alabilirsin hepsini kalitelisinden 10k ya çıkarırsın.. daha ucuzları sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Modokoyu geçen de gezdim, eve köşe kanepe almak için. Bütün dükkanlar birbirnin aynısı neredeyse. Çok yer var ama aslında farklı güzel seçenekler yok. Bence internetten falan araştırıp hoşuna giden modelleri yaptırmak daha iyi. Hele az biraz tasarıma meraklıysan, böyle değişik designer mobilyaların resimlerini falan alıp, ustanla konusup onun üzerinden kendi istediğin modifikasyonlarla kendi tasarımını bile oluşturabilirsin. Ikea'ya genelde dandik diyorlar ama harbi ucuz ya. Modokoda satılan kumaş kanepe fiyatına Ikea'da gerçek deri kanepeler vardı, almadım ama içim de gitmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ikea ucuz tabii, ucuza mal ediyor ayni kalitede urunleri rakiplerine gore. fakat kalitesiz mali cok var orasi dogru. yani gidip 5 bin dolarlik kalitede bi deri koltuk bulamassin orada. ama kaliteli urunleride var kalitesizlerin yaninda. ev gecici bi evse bence en iyisi ikea dan cogu seyi dosemek. fiyat/kalite orani acisindan iyi. ama evleniyosun ya da artik ev bark dosuyosun o noktadasin, ikea dan daha cok kucuk gerekli seyler alinir, mobilya, yatak odasi duzulur mu emin degilim. Yani kalite ariyosan ozellikle tabii. Butcen kaliteye yetmiyosa ikea yine uygun bir secim olur. ikea en guzeli gezip hayal kurmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Modoko'da dükkanların, herhangi bir kanepeye deri istiyorum dediğin zaman koyduğu fiyat farkı kadar paraya ikeda deri kanepe var. Gerçek deriden bahsediyorum bu arada. Çakma deri zaten kumaştan ucuz, zaten onu kullansalar bile kanepelerin sağında altında vs kullanıyorlar, oturma bölgesinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Selam, Bambu kaplama yemek masası, konsol ve dolap yaptırmıştım. koltuklarımı da uzandığım için 230cm genişliğinde yaptırmıştım. Hatta zeytin kaplama TV ünitesi yaptırmıştım; arkası kapalı ve tüm kablo tesisatı gizli kalıyordu. Yanlarda da açılan DVD için bölmeler var. MDF üstü kaplamaydılar. TV ünitesini bodrum kata yolladım, satmak için foto çektim ama internete koyacak zamanım olmadı. Yemek odasını da değiştirip İkea'dan masif masalarda almayı düşünüyorum. Benim evde yemek grubu mutfağa yakın ayrı bir oda ama 2 çocuk sonrası o oda bana lazım olacağı için daha kompakt bir şey ile değiştireceğim. Kısacası dışarıda yapılacak olan işçilik sizden talep edilen paranın karşılığı kesinlikle değil. Modoko civarında bir çok esnaf ile ticaretim oldu ve artık koşarak İkea'nın kollarına atlıyorum. Büyük çocuğun odasında tüm mobilyalar İkea, kütüphanelerim İkea, mutfaktaki masam ve tabure/sandalye çiftlerim de İkea. Gayet memnunum. Bahara mutfağı İkea'dan yaptırma planım var. Koltuk ben de çok baktım daha az yer kaplayan bir şeyler almak için ve Yataş'ın ekonomik bir koltuk grubu vardı, şimdi adını anımsayamadım ama Leroy olsa gerek. Ona bakabilirsin. Veya ben koltuklarımı da satacağım, ilanı linklerim sana :D İkea'nın masif mobilyalarını seviyorum ben. En son babam mobilyacı deneyimlerimizden bıktığı için bambu desenli suntalam ile gardırop ve portmantoluğu kendi yaptı; modoko civarında CNC ile kesim yapıp otomatik kenar bandı yapan kişiler var. Sana verdiğin konumlarda menteşe ve montaj deliklerini de açıp veriyorlar. Sen sadece parça ölçülerini falan veriyorsun adamlara. Aksesuarlar için ise Blum, Haffele ve bir sürü yerli markanın ürünleri modoko civarında bulunabiliyor. Mobilyacılar o konuda da affetmiyor! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ikea dandigi de var, kalitelisi de ikea'nin sen gidip kalitelilerinden alicaksin adam 50tl'ye de kutuphane satiyor, 400e de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ben bi 3 sene sonra inşallah açıcam kendi mobilyacımı hala almadıysan o zaman om atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 önce nasıl bişeyler alabilecegine karar ver dizayn olarak ondan sonra mobilyacı bulması kolay tarz vs secmen laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Masko'da 700küsür dükkan varmış. Biz de birazını gezdik ve yatak odası ile oturma odasını oradan aldık. Yatak odasını ve TV ünitesini Masko'daki orta boy ölçekli birkaç firmadan biri olan Classi'den beğendik. Tavsiye ederim, güzel ürünleri var. Vaktiniz ve aracınız varsa Masko'ya mutlaka bakın. Ürünler birbirine çok benziyor ve esnaflar birbiri hakkında habire atıp tutuyor. Azcık mobilyadan anlayan birisi varsa onu da yanınıza alın ve en az 2 gününüzü oraya ayırın derim. Nakitte iyi pazarlık yapılıyor, bu da önemli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bugün IKEA'yı gezdik biraz Salon için 2 adet koltuk (L ve açılır bir kanepe ) Tv ünitesi Yatak odası için karyola Hole açık sistem bir dolap Yemek masası ve sandelyeleri ile , aydınlatma ıvır zıvır baktık Seçtiklerimiz 5000 TL civarı tuttu İlla ki bir kaç ıvır zıvır daha alınır , bar masası sandalyesi falan da alacağız Yarın da Masko'yu bir dolaşacağız , cidden daha şıkları bu fiyatlara yakınsa düşünürüz , ama onun dışında sanki fiyat/perf ve daha da önemlisi garanti vs olayları sayesinde IKEA tercih edilir sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Selam, Alıp da koyduğum yerde hoş durmadığı için çok ürünü 2-3 hafta sonra demonte edip iade etmişimdir :P Ben Besta serisi alıp TV altına koydum. Sağ tarafın arkasını kesip oydum ve anfinin dötünü dışarı saldım. Sonra da alt bölümlerden kablo için çıkış delikleri hazırladım ve tüm elektronik cihazları cam kapağın arkasına koydum; bizim ufaklığın parmaklarından uzak kalması için. İkea'nın ürünlerinin hack edilebilirliğinin yüksek olması güzel oluyor :D Haftasonu gibi deri koltuk olayına gireceğim bende. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 modoko veya civarındaki mobilyacılara bak.. modoko dışında bazı firmaların fabrika satış yerleri var hatta bi de spotçulara bak, viaport yanındaki spotçudaki mobilyacıların çoğu modoko'da da dükkanı olan yerler. aynı ürünü farklı fiyatlara satıyorlar iki mağazada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 said: İkea'nın ürünlerinin hack edilebilirliğinin yüksek olması güzel oluyor ikea o kadar kazıkçı ki aslında hacklemek yerine kendiniz yapsanız yaparsınız. evet süreden tasarrufunuz oluyor. %60bitmiş üründe hack yapıyorsunuz. 0'dan yapmaya kıyasla oldukça vaktiniz oluyor. Ancak aksesuarların bi kısmını ikea'dan bi kısmını diğer yerlerden temin edip from scratch built yapmak daha doğru geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 kithnos_1 said: Bugün IKEA'yı gezdik biraz Salon için 2 adet koltuk (L ve açılır bir kanepe ) Tv ünitesi Yatak odası için karyola Hole açık sistem bir dolap Yemek masası ve sandelyeleri ile , aydınlatma ıvır zıvır baktık Seçtiklerimiz 5000 TL civarı tuttu İlla ki bir kaç ıvır zıvır daha alınır , bar masası sandalyesi falan da alacağız Yarın da Masko'yu bir dolaşacağız , cidden daha şıkları bu fiyatlara yakınsa düşünürüz , ama onun dışında sanki fiyat/perf ve daha da önemlisi garanti vs olayları sayesinde IKEA tercih edilir sanki abi ikeadan dolap ve türevi hiç bir şey alınmaz sehba özellikle koltuk felan alınır ama dolap masa tv ünitesiş gibi seyler adamların reyonunda zıngır zıngır titriyo eve bide kendin kurdun mu 3 gunde daılır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 1.5 yıldır kullanıyorum ben dolap, masa ve tv ünitesi. yıkılma falan yok öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ikea modülerlik olarak falan iyi ama şık olmuyo genelde. çok casual, tonla para veriyosunuz odanız gene bir öğrenci evi havasında oluyo :) ucuz değil kesinlikle, üstüne kendiniz kurunca iflahınız kesiliyo. biz l koltuğu 3 kişi kurduk, ömrümüzden ömür gitti :D 2 senede koltuk baya bi yıprandı pek kullanılmadığı halde. aksesuar dışındaki şeylerde çok tercih etmemek lazım. birde bazen eşi benzeri olmayan modüler ürünler olabiliyor onlarda da düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yatak konusunda nereyi tavsiye ediyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Aluriel said: 1.5 yıldır kullanıyorum ben dolap, masa ve tv ünitesi. yıkılma falan yok öyle. moduler mobilya abi. nasıl topladığına bağlı biraz. işte bu tip panel mobilyalarda hack olanağı deli gibi. masa al, dolaba ekle, tv seti al, salona masa yap. salona masa al, büro mobilyasına ekle. standardları, renkleri genelde aynı ne de olsa. >>yatak bi kere alınıyor. alın istikbal. uzun seneler kullanın. yataş da güzel. said: ucuz değil kesinlikle, üstüne kendiniz kurunca iflahınız kesiliyo. ben 6yaşımdan beri mobilya kuruyorum lan! bi süre sonra o kadar rahat yapıyorsun ki. cidden hiç dert değil diyorsun. bak mr hand'e adam kendi dolabını kendisi yapıyor artık. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar