Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dominos pizza ve dolandırıcılık


autoshape

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

Marty said:

sanirim demek istedigi, ince italyan pizzasini kim yiycek? bir tek bone.


hipsters gonna hips...

gördüğüm kadarıyla türkler "pizza yemek için" pizza yemiyor, daha ziyade "evde bişi yok, eh işte karın doyursun ağa" için pizza yiyor.
ısmarlıyor mesela pizzacıdan, bir alana bir de bedava, kocaman hamur, sırf ekmekle karın doyuruyor, bir yandan da salam mısır felan tadı almış oluyor.

gerçi "turkish pizza" şeklinde satılan pizzalar çok lezzetli olabiliyor.
kıbrıs'ta d&b pizza'da yemiştim mesela öyle bişi, sucuk, kayseri pastırması, kuru soğan, ceviz, domates koyuyordu adamlar.


burda bi tane italyan lokantasi var, harika pizzasi var. adam gozunun onunde aciyo hamurunu. kagit gibi ince, ustunde ipince kesilmis ama kocaman domates dilimleri, gercekten cok lezzetli.
cok lezzetli ama, bu pizzanin 1 tanesini ben tek basima yiyorum ve doymuyorum. onun yerine bizim turk pizzasi tarzi, bol salam sucuk domates vs li pizza yapan bi yer var. oraya gitsem 2 kisi 1 pizzayla doyuyoruz. lezzet olarak oburuyle kapismaz ama o da gayet guzel sonucta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:


biz türklerin pizza anlayışı şöyle:
"herhangi bi hamurun üstüne bolca mısır, zeytin, mantar ve sucuk koy.
of of of en mükemmel pizza bu.
hamuru anne yaptıysa (ekmek hamuru gibi) daha da efsaneleşir.
üstüne ketçap ve mayonez de sıktığında değme keyfine."

yani aslında ekmek üstü malzeme gbii görüyoruz biz.



kalın ekmek hamuru gibi pizza ne abi, onu seviyorum diyen pizzanın ne olduğunu bilmiyor bence. hele ki pizzayı ketçap, mayoneze bulayanları bıçaklamak istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

hele ki pizzayı ketçap, mayoneze bulayanları bıçaklamak istiyorum.


ilk gittiğim pizzacı da kocaman ketçap mayonez sıkma zamazingoları görünce ben de baya şaşırmıştım
ama kalın hamura baya alıştım, çünkü ince hamurlu pizzayı beceremiyor kimse
AYRICA KARNIM DOYMUYOR KANKA NEDİR YANİ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

aente said:

hele ki pizzayı ketçap, mayoneze bulayanları bıçaklamak istiyorum.


ilk gittiğim pizzacı da kocaman ketçap mayonez sıkma zamazingoları görünce ben de baya şaşırmıştım
ama kalın hamura baya alıştım, çünkü ince hamurlu pizzayı beceremiyor kimse
AYRICA KARNIM DOYMUYOR KANKA NEDİR YANİ



ya ben de normal hamur, kalın hamur sipariş ediyorum onda sıkıntı yok. benim bahsettiğim bonbon'un dediği gibi evde yapılan pizzalar olur ya, kötü fırından alınan ekmek hamurundan, aşırı kalın, onu sevenlere laf ettim ben fdsg.

yoksa ince ile cidden zor doymak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...