autoshape Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bu adamların gerçekten dolandırıcı olduğuna inanmaya başladım. 2 tl farkla sarmısaklı kenar çıkartmışlar fakat yemek kısmet olmadı. sürekli normal kenar gönderiyorlar. notta belirttiğimiz halde. farkı da alıyorlar. haliyle kapıda bakmıyorum pizzanın içine sonra kim uğraşacak diyorum ama kafam attı sonunda. işin ilginç yani bir kaç dominostan sipariş verdik hepsi aynısı yapıyor. cihangir, göztepe, acıbadem. hani biri yapsa neyse ama hepsi aynısını yapıyor. sizin de başınıza geliyor mu bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 adamlara bildirmiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bildiriyorum sonra yine aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yeterli miktarda çemkirmemişsin demekki. böle hatalarda normalde hediye bedava bişi falan yolluyolar. hatta geçen bi arkadaşıma yanlış sipariş getirdikten sonraki gün 2 tane büyük pizza göndermişlerdi hediye ve özür olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 dominosun kötü baya pizzasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yanlis gondermissiniz diyip hakkini aramazsan adamlari da dolandiricilikla suclayamazsin. once yanlis gelmis bu de, ya para farkini ya da siparis verdigin pizzayi iste. ondan sonra da yan cizerlerse dolandirici dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 hayır göztepedekiler yolladı yolluyorlar da benim anlamadığım neden her seferinde sarmısaklı kenar diyoruz da normal geliyor. her seferinde ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Marty said: yanlis gondermissiniz diyip hakkini aramazsan adamlari da dolandiricilikla suclayamazsin. once yanlis gelmis bu de, ya para farkini ya da siparis verdigin pizzayi iste. ondan sonra da yan cizerlerse dolandirici dersin. adamlar 2 tl farkı alıp aynı pizzayı yolluyorlar her seferinde alışkanlık halini almış. çok aç olduğum için uğraşmıyorum artık. şikayet ediyorum yine aynısı oluyor yine aynısı. bu sefer belki normal gelir diyorum ama yine aynısı şikayet ediyorum özür dileniyor pizza gönderiliyor sonraki siparişte yine aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ortada dolandırıcılıktan çok enayilik var. sen teslim aldığın ürünü/yiyeceği kapıda kontrol etmiyorsan ve eline geçenden farklı birşey için para ödüyorsan esas suç sende. Ya geri göndereceksin siparişi getireni git bana doğrusunu getir diye. veya fiyat farkını talep edeceksin. üşeniyorum yapmıyorum diyorsun foruma konu açıyorsun. bari git bu işlerle ilgilenen tüketici forumlarına, şikayet sitelerine yaz bildirini. bilinçsiz tüketicisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 hem sarimsagin kilosu kac dolardirmaya deger mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 dominostan direk alıcağına yemeksepetinden falan al bas şikayeti 5 dakika içinde özür dileyerek dönsünler. yanında bedava göndersinler profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Nekro said: hem sarimsagin kilosu kac dolardirmaya deger mi 50 pizzadan 2 lira desen günlük 100 lira güzel kar o şube için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ahmedinejad said: Nekro said: hem sarimsagin kilosu kac dolardirmaya deger mi 50 pizzadan 2 lira desen günlük 100 lira güzel kar o şube için. 50 mi gundemi ? saatte 50 pizza siparisi aliyor adamlar... parayi dusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Kaede said: dominostan direk alıcağına yemeksepetinden falan al bas şikayeti 5 dakika içinde özür dileyerek dönsünler. yanında bedava göndersinler profit hep yemek sepetini kullanıyorum zaten not'a da her seferinde yazıyorum ama unutuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 açacaksın konuşacaksın memnun kalmadım pizzandan sarımsak koymamışsınız fotoğrafını da çektim twitter hesabımdan mention ettim sizi bakabilirsiniz diyeceksin ve bedava pizza isteyeceksin. bana da çokça hatalı içecek getirdiler bir kaç defa da adres bulamadılar falan 2 kere yemişimdir bedava pizza işin kötüsü insan o pizzayı beklerken çok aç oluyor dolayısıyla tahammulsuzleşiyor akabinde gelen şeyi yedikten sonra da karnı doyduğundan rahatlayıp umursamaz hale dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ahmedinejad said: Nekro said: hem sarimsagin kilosu kac dolardirmaya deger mi 50 pizzadan 2 lira desen günlük 100 lira güzel kar o şube için. hayir alsin 2 lirayi sarimsagini da koysun yine kar etsin onu diyorum.30 kr luk sarimsak koysa 1.70 lira kari var gibi ben olsam kasardan kisarim kasar pahali asil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yav said: açacaksın konuşacaksın memnun kalmadım pizzandan sarımsak koymamışsınız fotoğrafını da çektim twitter hesabımdan mention ettim uff snn be slk derler en fazla şu lafın üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 arıyosun yenisini getiriyolar, free pizza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Demezler. Vaad ettikleri bir şey zaten memnun kalmayana ücretini geri ödemeleri / bedava pizza göndermeleri vs. Yukarıda sayanadamlar az biraz bahsetmiş bir pizanın ne kadar kârlı/maliyetsiz olduğundan. 1 tane pizza göndererek müşteriyi kaybetmemek/kazanmak gayet makul geliyor adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 mokoko said: yeterli miktarda çemkirmemişsin demekki. böle hatalarda normalde hediye bedava bişi falan yolluyolar. hatta geçen bi arkadaşıma yanlış sipariş getirdikten sonraki gün 2 tane büyük pizza göndermişlerdi hediye ve özür olarak. aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 En iyisi zaten yemeyin arkadaş dsf göz göre göre her yıl 1 cm ufaltıyorlar pizzaları ve hakkaten çok pahalı ayrıca çalışanlar da çok çalışıp asgari maaş alıyorlar hoş değil yani ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Pizza boyları gitgide küçülüyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ülkede zaten herkes 3k maaş alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar