Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dominos pizza ve dolandırıcılık


autoshape

Öne çıkan mesajlar

bu adamların gerçekten dolandırıcı olduğuna inanmaya başladım. 2 tl farkla sarmısaklı kenar çıkartmışlar fakat yemek kısmet olmadı. sürekli normal kenar gönderiyorlar. notta belirttiğimiz halde. farkı da alıyorlar. haliyle kapıda bakmıyorum pizzanın içine sonra kim uğraşacak diyorum ama kafam attı sonunda. işin ilginç yani bir kaç dominostan sipariş verdik hepsi aynısı yapıyor. cihangir, göztepe, acıbadem. hani biri yapsa neyse ama hepsi aynısını yapıyor. sizin de başınıza geliyor mu bu durum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

yanlis gondermissiniz diyip hakkini aramazsan adamlari da dolandiricilikla suclayamazsin.

once yanlis gelmis bu de, ya para farkini ya da siparis verdigin pizzayi iste. ondan sonra da yan cizerlerse dolandirici dersin.


adamlar 2 tl farkı alıp aynı pizzayı yolluyorlar her seferinde alışkanlık halini almış. çok aç olduğum için uğraşmıyorum artık. şikayet ediyorum yine aynısı oluyor yine aynısı. bu sefer belki normal gelir diyorum ama yine aynısı şikayet ediyorum özür dileniyor pizza gönderiliyor sonraki siparişte yine aynısı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ortada dolandırıcılıktan çok enayilik var.

sen teslim aldığın ürünü/yiyeceği kapıda kontrol etmiyorsan ve eline geçenden farklı birşey için para ödüyorsan esas suç sende. Ya geri göndereceksin siparişi getireni git bana doğrusunu getir diye. veya fiyat farkını talep edeceksin. üşeniyorum yapmıyorum diyorsun foruma konu açıyorsun. bari git bu işlerle ilgilenen tüketici forumlarına, şikayet sitelerine yaz bildirini. bilinçsiz tüketicisiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

açacaksın konuşacaksın memnun kalmadım pizzandan sarımsak koymamışsınız fotoğrafını da çektim twitter hesabımdan mention ettim sizi bakabilirsiniz diyeceksin ve bedava pizza isteyeceksin.

bana da çokça hatalı içecek getirdiler bir kaç defa da adres bulamadılar falan 2 kere yemişimdir bedava pizza

işin kötüsü insan o pizzayı beklerken çok aç oluyor dolayısıyla tahammulsuzleşiyor akabinde gelen şeyi yedikten sonra da karnı doyduğundan rahatlayıp umursamaz hale dönüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Nekro said:

hem sarimsagin kilosu kac dolardirmaya deger mi


50 pizzadan 2 lira desen günlük 100 lira güzel kar o şube için.


hayir alsin 2 lirayi sarimsagini da koysun yine kar etsin onu diyorum.30 kr luk sarimsak koysa 1.70 lira kari var gibi

ben olsam kasardan kisarim kasar pahali asil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Demezler.

Vaad ettikleri bir şey zaten memnun kalmayana ücretini geri ödemeleri / bedava pizza göndermeleri vs.

Yukarıda sayanadamlar az biraz bahsetmiş bir pizanın ne kadar kârlı/maliyetsiz olduğundan. 1 tane pizza göndererek müşteriyi kaybetmemek/kazanmak gayet makul geliyor adamlara.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...